Over Coffee IT

In 2014, toen Fabian, Job en Thijs nog studeerden waren het al entrepreneurs in hart en nieren: ‘er zijn zo veel standaard app ontwikkel bureaus die slechte (bulk) kwaliteit apps ontwikkelen, dat kunnen wij beter’. Dit is de start van Coffee IT. Begonnen in een studentenkamer en vandaag de dag een erkend fullservice ontwikkel bureau. We nemen je mee voor een kijkje achter de schermen.

Bekijk al onze app producties

143

Apps ontwikkeld

67

Tevreden klanten

19

Awesome collega's

250K

Apps gedownload in stores

Het Coffee IT A-team

Zonder dit team was de ontwikkeling van Coffee IT nooit gelukt. Met inmiddels 19 betrokken collega’s hebben we alle disciplines in huis om aam de meest uiteenlopende casussen te werken. Of het nu gaat om een native, hybride, PWA of blockchain app; onze developers, designers en marketeers werken naadloos samen om de beste kwaliteit te realiseren voor ons brede spectrum aan opdrachtgevers.

Word ook deel van het team
Coffee IT team in de Randstad
Over Coffee IT kantoor

Van studentenkamer naar kantoorpand van 240m2

Een fullservice app ontwikkel bureau. Zo mogen we ons anno 2019 noemen. Dit houdt in dat wij verder gaan dan standaard app ontwikkelaars. Van conceptfase tot release tot app marketing treden wij op als een gedegen sparringpartner. Om onze groei beter te faciliteren en beter bereikbaar te zijn voor onze opdrachtgevers zijn wij recentelijk verhuisd naar een nieuwe locatie.

Kom langs voor een kopje koffie

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."- Job Burg - 

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je ergens over? Mail ons.


[email protected]

Telefoon


Wij staan je graag te woord. Bel ons.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31
3528AG Utrecht


Bekijk de route