OVER COFFEE IT

In 2014, toen Fabian, Job en Thijs nog studeerden waren het al entrepreneurs in hart en nieren: ‘er zijn zo veel standaard app ontwikkel bureaus die slechte (bulk) kwaliteit apps ontwikkelen, dat kunnen wij beter’. Dit is de start van Coffee IT. Begonnen in een studentenkamer en vandaag de dag een erkend fullservice ontwikkel bureau. We nemen je mee voor een kijkje achter de schermen.

Bekijk al onze app producties

143

Apps ontwikkeld

67

Tevreden klanten

21

Awesome collega's

250

Apps gedownload in stores

HET COFFEE IT A-TEAM

Zonder dit team was de groei van Coffee IT nooit gelukt. Met inmiddels 21 betrokken collega’s hebben we alle disciplines in huis om aam de meest uiteenlopende casussen te werken. Of het nu gaat om een native, hybride, Progressive Web App of blockchain app; onze developers, designers en marketeers werken naadloos samen om de beste kwaliteit te realiseren voor ons brede spectrum aan opdrachtgevers.

Word ook deel van het team
App ontwikkelaar Utrecht
Over Coffee IT kantoor

WHERE THE MAGIC HAPPENS

Een fullservice app ontwikkel bureau. Zo mogen we ons anno 2019 noemen. Dit betekent dat wij verder gaan dan standaard app ontwikkelaars: van conceptfase tot release tot app marketing treden wij op als technisch partner van onze klanten. Vanuit ons nieuwe kantoor in Papendorp (Utrecht) bouwen wij alle apps in-house. Ons kantoor faciliteert ons in alles wat we doen: van het bouwen van complexe apps tot creatieve brainstormsessies over gebruiksvriendelijke flows tot aan competitieve tafeltennis toernooien.

Kom langs voor een kopje koffie

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."- Job Burg - 

E-Mail

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Mail ons.

contact@coffeeit.nl

Telefoon

Wij staan je graag te woord. Bel ons.

+31 30 7371093

Op de koffie

Van Deventerlaan 31
3528AG Utrecht

Bekijk de route