IBeacon campagne

iBeacons zijn kleine bakens, die gericht informatie sturen naar smartphones en andere apparaten met bluetooth. Een iBeacon is te zien als een digitale vuurtoren die apparaten in de buurt signaleert waar de apparaten zich bevinden. iBeacon technologie zou bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om extra informatie te geven wanneer een voetbalstadium bezoeker naar een poster van een bekende voetballer aan het kijken is of om te zien hoe consumenten zich door uw winkel manoeuvreren. iBeacon is een protocol van Apple, maar in het algemeen wordt er gesproken van beacons (het Engelse woord voor bakens).

Locatie gebaseerde campagne

Een locatie gebaseerde campagne zorgt ervoor dat uw klanten de juiste gegevens krijgen op de juiste locatie. Door middel van het door Coffee IT ontwikkelde MyBeam systeem is dit eenvoudig te realiseren. Het MyBeam systeem beheert en regelt beacon vloten. Het is ook mogelijk om in het MyBeam systeem berichten dynamisch in te stellen per beacon of beacon groep.

PSV huldiging

Tijdens de PSV huldiging heeft Coffee IT MyBeam ingezet om zo fans bekend te maken dat het huldiging shirt beschikbaar was in de fan-store. Wanneer fans de spelerskar passeerden kregen zij door middel van iBeacons een push notificatie in de PSV-app. Onze software communiceerde met de PSV app om dit mogelijk te maken.

Meetbaar

Via het MyBeam systeem konden de marketing specialisten van PSV real-time bijhouden hoeveel fans de melding ontvingen en vervolgens doorklikten naar de website. Tevens managede zij via het systeem de duratie van de campagne en welke advertentie er getoond werden.

Oplevering 2016, lente.


Uw app concept laten ontwikkelen?