MyBeam

Een platform ontwikkeld door Coffee IT die met gebruik van iBeacon, locatie gebaseerde advertenties laat zien aan de gebruiker.

mybeam ibeacon

Case

Op locatie gebaseerde berichten aan de gebruiker laten zien, dat is wat we met MyBeam hebben bereikt. Het gelijknamige voormalige bedrijf was op zoek naar een platform dat de doelgroep berichten laat zien precies op het juiste moment. Met MyBeam ontvangt de gebruiker gelokaliseerde content die op afstand gemanaged kan worden. MyBeam maakt om dit te realiseren gebruik van iBeacon/Eddystone.

myBeam beacon

iBeacon

iBeacon is de verzamelnaam voor kleine bakens die gericht informatie sturen naar smartphone en andere apparaten met Bluetooth.

beacons adverteren

Mobiel

Gebruikers die de juiste informatie krijgen genotificeerd op de juiste locatie. MyBeam van Coffee IT maakt dit mogelijk. Lokale content die op afstand te managen is.

beacon platform

Platform

Alle platforms zijn geschikt voor MyBeam. Het maakt niet uit of de app draait op web, Android of iOS. iBeacon zorgen ervoor dat de juiste informatie wordt gepushed precies op het moment dat de gebruiker op de locatie is waar deze informatie nuttig is.

“Mijn ervaring met Coffee IT is dat zij keihard werken en hun afspraken nakomen. Zij leveren goed en mooi werk af, zeker garantie op mooi en goed werk!”

MyBeam is een platform ontwikkeld door Coffee IT voor het gelijknamige voormalige bedrijf. MyBeam maakt gebruik van iBeacon om op locatie gebaseerd te bepalen welke advertentie op dat moment aan de gebruiker wordt getoond.

De app

Vanuit het door Coffee IT ontwikkelde webplatform beheer je eenvoudig al jouw beacons en advertenties. Wil je bijvoorbeeld een welkomstbericht tonen aan bezoekers bij de ingang van het gebouw? in MyBeam kan dit eenvoudig ingesteld worden. De mogelijkheden zijn haast oneindig, denk bijvoorbeeld aan: Het tonen van een menu in een restaurant, het tonen van informatie bij een poster van Memphis Depay of toon een gedeelte van de etalage om de gebruiker een voorproefje te geven van jouw winkel. Jij bepaalt wat de gebruiker waar te zien krijgt, onze back-end regelt het.

App laten maken Den Bosch

Locatiegebaseerde campagnes

Een locatie gebaseerde campagne zorgt ervoor dat de beoogde doelgroep de juiste gegevens krijgt op de juiste locatie. Door middel van het door Coffee IT ontwikkelde MyBeam systeem is dit eenvoudig te realiseren. Het MyBeam systeem beheert en regelt beacon vloten. Het is ook mogelijk om in het MyBeam systeem berichten dynamisch in te stellen per beacon of beacon groep. De app werd bijvoorbeeld in de Mentos More campagne gebruikt om de gebruiker de juiste advertentie te laten zien wanneer deze op de juiste plek was: bijvoorbeeld in de supermarkt. Zo kwam de campagne actiever en prominenter onder de aandacht van de beoogde doelgroep

Mybeam bluetooth

Toepassingen

MyBeam is toegepast bij diverse grote instanties. Zo hebben we tijdens de huldiging in 2016 van PSV een beaconcampagne gedraaid op de platte huldigingskar van PSV. Het publiek kreeg een aanbieding van het kampioenshirt wanneer de platte huldigingskar langs reed. Als dit bericht werd aangeklikt kon de gebruiker direct een T-shirt bestellen.

Het belang voor deze campagne kwam voort uit het feit dat PSV redelijk onverwacht kampioen geworden was en fans niet zeker wisten of zij een kampioenshirt konden kopen in verband met beschikbaarheid.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT