Stulz

Een productcatalogus app waar installateurs gemakkelijk en snel alles kunnen vinden in productcatalogi van Mitsubishi Heavy Industries.

Galaxy Tablet Stulz
Stulz logo

Case

Mitsubishi Heavy Industries had behoefte aan een gedegen manier van informatievoorziening voor installateurs. Om die reden is de STULZ-app gelanceerd. Een productcatalogus app waar installateurs gemakkelijk en snel alles kunnen vinden in productcatalogi, technische handleidingen en brochures over de producten van Mitsubishi Heavy Industries.

quote icon

David ter Berg, Stulz

“Een jonge club met leuke ideeën en to the point communicatie. Wij werken er graag mee samen!”

STULZ combineert haar kracht met partners als Mitsubishi Heavy Industries, REMKO en Carel. Samen met deze bedrijven biedt STULZ haar klanten niet alleen bedrijfskritische koel oplossingen, maar ook warmtepompen, comfort koeling en bevochtiging.

Tablet Stulz

De App

De STULZ-app is een laagdrempelige en eenvoudige manier voor installateurs om op locatie alle informatie op te zoeken die zij nodig hebben. Via een gedetailleerde inhoudsopgave vindt de gebruiker snel wat deze zoekt in de productcatalogi, technische handleidingen en brochures van Mitsubishi Heavy Industries. De productdocumentatie is opgedeeld in drie delen: het prijsboek, technische handleidingen en brochures. In het prijsboek zijn alle producten te vinden inclusief een overzicht van alle beschikbare vermogens per product.

Innovatief in klantondersteuning

De ontwikkeling van de app was voor STULZ een belangrijke stap richting de haar streven naar een optimale ondersteuning van haar klanten.

Stulz screens catalogus

Platform

De productcatalogus app is beschikbaar voor tablets en smartphones voor zowel Android als iPhone. Via de betreffende appstore kunnen de apps gratis worden gedownload. Daarnaast is de applicatie ook beschikbaar voor PC. Via de website www.stulz-mhi.nl kunnen geïnteresseerden het PC-programma downloaden en installeren op hun PC.

Papier naar digitaal Stulz

Papier naar digitaal

Gericht op de eindgebruiker: Een belangrijk aspect voor appmakers als Coffee IT. Dat is precies wat deze STULZ productcatalogus app biedt. Het stimuleert de eindgebruiker om digitale platformen te gebruiken, zodat er geen papieren kopieën meer nodig zijn. Niet alleen duurzaam, maar eenvoudig voor de gebruiker en goed voor het milieu.

Stulz productcatalogus app

Benieuwd naar het resultaat? Deze is hier te downloaden voor Android. Via de website www.stulz-mhi.nl kunnen geïnteresseerden het PC-programma downloaden en installeren op de PC.

Google Play Store

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT