MrApption

Dé app om klanten loyaliteit mee te verhogen

MrApption kortingen voor iedereen

Voordelen voor het lokale ondernemen

Met MrApption hebben lokale ondernemers een nieuw platform om mee te communiceren met hun klanten. Hiermee kunnen winkels en horeca ondernemingen nieuwe klanten werven en huidige klanten belonen waardoor ze vaker terug zullen komen. MrApption geeft lokale ondernemers de kracht van een app in eigen handen.

Samenwerking bij iedere stap

De MrApption app was een opdracht vanuit Re-Ray productions. Coffee IT heeft geholpen met het vertalen van de wensen van Re-Ray productions naar een tastbaar product, door de technische realisatie te voltooien en het meedenken over gebruikersinteracties.

Reray and Coffee IT
MrApption idee

Concepting

Samen met Re-Ray productions is het concept tot in de puntjes uitgewerkt.

MrApption design

Design

Ray productions had al een design voor de app, maar Coffee IT heeft dit design doorgetrokken met de Android design taal in gedachten.

MrApption code

Ontwikkeling

De app is volledig ontwikkeld door Coffee IT, met de complimenten vanuit Re-Ray productions.

MrApption lancering

Lancering

Inmiddels is de MrApption SE app met groot succes gelanceerd vergezeld met een door Coffee IT gemaakt en gelanceerde website.

2 doelgroepen2 apps

MrApption gebruikers

Lokale consumenten

Dit is de app die het meeste gebruikt zal worden, hiermee kunnen gebruikers korting of prijzen winnen. Deze app is doelgroepgericht ontworpen en ontwikkeld om de consument de beste ervaring te geven.

MrApption briefcase

Lokale bedrijven

Dit is de app waarmee de bedrijven Apptions aan kunnen maken. Verder kunnen ze hierin van alles aanpassen, zoals de openingstijden of het telefoonnummer. Alles in deze app is gericht op de bedrijven.

Altijd korting of prijs

De acties in de MrApption app heten Apptions, hierbij krijgen consumenten altijd korting en is er ook de mogelijkheid om een prijs te winnen. Aan deze Apptions kan iedereen binnen een straal van het bedrijf mee doen. Om mee te doen aan een Apption heb je wel een credit nodig. Iedere gebruiker krijgt iedere dag een gratis credit wanneer ze de app openen. Tevens kunnen deze credits door gebruikers worden bijgekocht.

MrAption

“Tussen een app bedenken en een app daadwerkelijk realiseren, zit een groot verschil. Dit verschil heeft Coffee IT perfect opgevuld. Een mooi resultaat van onze wensen met de laatste technieken van de appwereld. Zeer tevreden en een prachtig product gekregen! TOP!” 

  Raymond Schild van Re-Rey productions

Download MrApption nu!

MrApption gebruikers

Consumenten

MrApption briefcase

Bedrijven

Of bekijk de website

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op