Zorgkaart Nederland geeft patiënten een stem

1.5 miljoen waarderingen door patiënten

Onafhankelijk overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles op één centrale plek.

Wil jij dit ook? Neem contact met ons op
ZorgKaartNederland web-app

Droom

ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland, ontstaan uit de ambitie om een veilige online omgeving te creëren voor zowel patiënten als zorgverleners. De droom was om een platform te bieden waar patiënten de mogelijkheid hebben om weloverwogen keuzes te maken bij het selecteren van de juiste zorgverlener die aansluit bij hun individuele behoeften en voorkeuren.

Oplossing

Een web app voor de zorg met een overzicht van alle zorginstanties en informatie. Een plek met onafhankelijke keuze-informatie zodat patiënten weloverwogen beslissing kunnen maken. Zo wordt de kwaliteit van de zorg nog verder verbeterd.

Transparantie voor beide partijen

Zorgkaart Nederland biedt voor patiënten en zorgverleners een transparant platform om de kwaliteit van de zorg in Nederland te vergroten. Voor zorgverleners biedt ZorgkaartNederland een onafhankelijk platform om feedback te verzamelen over hun dienstverlening. Patiënten zijn in staat om zorgverleners te vergelijken en een keuze te maken die aansluit bij hun behoefte.

App idee overleggen?
Praat met Job!

De cijfers spreken voor zich

Bij zorg-apps staat de mens altijd centraal. Daarintegen wordt het succes van zorg-projecten bepaald door het aantal gebruikers. ZorgkaartNederland heeft maandelijks meer dan
770.000 gebuikers.

65.897

Zorglocaties verbonden

ZorgkaartNederland facts 2
ZorgkaartNederland facts 3ZorgkaartNederland facts 3

500.000
reviews gevalideerd

"Studenten maken per jaar meer dan 500.000 examenvragen."

Klantenbeoordeling

9+

1.5 miljoen

Waarderingen van patiënten

Projects

150+ apps online

App downloads

5+ miljoen

Wat klanten over ons zeggen

Elke ontwikkeling is een stukje co-creatie. Allemaal vanuit de gezamenlijke missie: zinvolle en innovatieve oplossingen bedenken die het dagelijkse leven van gebruikers bevorderd.

"Coffee IT heeft zich tijdens het gehele proces een betrouwbare partner getoond. Ze hebben veel technische kennis in huis en denken van begin af aan actief met je mee."

Elwin Spoel

De Lerende Ambtenaar

De Lerende ambtenaar app

Succes voor jouw app
Van onderhoud tot marketing

Het realiseren van een digital dream stopt niet bij het ontwikkelen van een app. Ook na release kunnen de clubmembers van The Digital Club jouw oplossing naar een hoger niveau tillen. Het grote voordeel: alle diensten onder één dak.

The Marketing Club

Een app bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De app marketeers van The Marketing Club bereiken met slimme digitale marketing effectief jouw doelgroep.

The Concept Club

Jouw ideeën omzetten naar een roadmap? Daarvoor schakel je The Concept Club in. De betrokken designers en strategen zullen de continuïteit waarborgen bij al jouw lopende projecten.

The Data Club

Maak vanaf nu alleen nog data gedreven beslissingen. The Data Club helpt je op weg met het organiseren en analyseren van jouw data.

Ons portfolio. Zorg.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.