Een native app laten maken voor Android?

De beste gebruikerservaring op een Android device

Laat een native Android app maken die een groot potentieel bereik heeft en gebruikers een superieure app-ervaring biedt. Android is namelijk het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld.

Onze Android developers

Deze ervaren Android developers ontwikkelen Android apps voor: smartphones, tablets, Android Auto, Android TV, Google Home en Android Wear. Onze full-service aanpak houdt in dat wij maatwerk apps ontwikkelen die volledig zijn toegespitst op de eindgebruiker. Daarnaast denken wij met de klant mee, van conceptfase tot na de release. Onze ervaring en expertise met mobiele app ontwikkeling stelt ons in staat om kwalitatieve en onderscheidende apps te ontwikkelen voor elke industrie.

Android app: DutchChannels
Arrow right button secondary

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een video On Demand streaming service.

Android app voor DutchChannels

Voor DutchChannels heeft Coffee IT meerdere native streaming apps mogen ontwikkelen. Deze apps zijn volledig afgestemd op de voorkeuren van de gebruikers. Zoals de streaming app WithLove die zich exclusief maakt met zijn focus op romantische komedies.

DutchChannels kreeg direct na de lancering al erkenning. De native Android app werd namelijk uitgeroepen tot grootste niche video-on-demand streaming app!

Android App WithLove
Arrow right button secondary

In-Lite

Bedien je tuinverlichting overal met de in-lite app, Google Home en Alexa. Motion sensors en routines zorgen voor de perfecte timing. Zowel online als offline te bedienen via Bluetooth Low Energy. De app heeft maandelijks 12.000 actieve gebruikers en meer dan 35k tuinen bevatten in-lite lampen.
Image CMS coffee it
In-Lite_project_image

BeyondDutch

Een optimale Video on Demand ervaring realiseren op niche videoplatformen. Het resultaat? Twee apps met unieke interfaces en huisstijlen, waarmee we de toekomststrategie van BeyondDutch versterken. Samen hebben mensen in de apps maar liefst 35.000.000 minuten aan kijkplezier beleefd.
Image CMS coffee it
BeyondDutch WithLove Native App

Babymanager

Juiste informatie bieden aan (toekomstige) ouders. Al jaren is er een tekort aan kraamverzorgenden, die tijdens deze periode de grootste bron zijn van handige tips en advies. BabyManager heeft zo al meer dan 15.000 toekomstige en kersverse ouders geholpen.
Image CMS coffee it
babymanager_app

Roompot Digital Key

Gasten de beste ervaring bieden door het hele incheckproces te digitaliseren aan de hand van een app. Bezoekers ontvangen thuis een digitale sleutel. Hierdoor kunnen ze bij aankomst direct het huisje in zonder eerst langs te gaan bij de receptie.
Image CMS coffee it
Roompot Digital Key

Voordelen van een Android app

Laat een Android app ontwikkelen door het team van Coffee IT en profiteer van de volgende voordelen:

  • Professionele kwaliteit van de code en de wireframes.
  • De app werkt op vrijwel elk besturingssysteem van Android toestellen
  • Je bent verzekerd van maatwerk: een unieke en onderscheidende app
  • Door user-tests uit te voeren is de app afgestemd op de wensen van de gebruiker
  • Mobile-first: apps ontwikkelen ter aanvulling van de dienstverlening
  • De app is altijd verzekerd van een mooi en gebruiksvriendelijk design
Arrow right button secondary

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.