Een native app laten maken voor Android?

De beste gebruikerservaring op een Android device

Laat een native Android app maken die een groot potentieel bereik heeft en gebruikers een superieure app-ervaring biedt. Android is namelijk het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld.

Onze Android developers

Deze ervaren Android developers ontwikkelen Android apps voor: smartphones, tablets, Android Auto, Android TV, Google Home en Android Wear. Onze full-service aanpak houdt in dat wij maatwerk apps ontwikkelen die volledig zijn toegespitst op de eindgebruiker. Daarnaast denken wij met de klant mee, van conceptfase tot na de release. Onze ervaring en expertise met mobiele app ontwikkeling stelt ons in staat om kwalitatieve en onderscheidende apps te ontwikkelen voor elke industrie.

Android app: DutchChannels
Arrow right button secondary

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een video On Demand streaming service.

Android app voor DutchChannels

Voor DutchChannels heeft Coffee IT meerdere native streaming apps mogen ontwikkelen. Deze apps zijn volledig afgestemd op de voorkeuren van de gebruikers. Zoals de streaming app WithLove die zich exclusief maakt met zijn focus op romantische komedies.

DutchChannels kreeg direct na de lancering al erkenning. De native Android app werd namelijk uitgeroepen tot grootste niche video-on-demand streaming app!

Android App WithLove
Arrow right button secondary

In-Lite

De in-lite tuinverlichting app geeft de gebruiker volledige controle over zijn tuin via Bluetooth Low Energy. Met behulp van ingestelde motion sensors of routines staan lampen altijd op het juiste moment aan.
Image CMS coffee it
In-Lite_project_image

DutchChannels

Samen met DutchChannels hebben wij gekeken hoe de ervaring van Video on Demand kijkers optimaal ingericht kan worden. Met de ontwikkeling van deze app voor niche videoplatformen wordt een optimale user experience gerealiseerd én is een sterke strategie uitgedacht voor de toekomst van DutchChannels.
Image CMS coffee it
DutchChannels WithLove Native App

Babymanager

De juiste informatie vergaren tijdens en na de zwangerschap is essentieel voor (toekomstige) ouders. Dit terwijl er al jaren een tekort is aan kraamverzorgenden, die tijdens deze belangrijke periode de grootste bron zijn van handige tips en advies. BabyManager is dé app voor toekomstige en kersverse ouders.
Image CMS coffee it
babymanager_app

Roompot Digital Key

Het doel van Roompot is om de eindgebruikers de beste ervaring te geven. Dit willen ze verbeteren door het hele incheckproces te digitaliseren aan de hand van een app. Bezoekers beheren het huisje van het boeken van een vakantie tot het uitchecken. Hierdoor kunnen de bezoekers bij aankomst direct in het huisje zonder eerst langs te gaan bij de receptie.
Image CMS coffee it
Roompot Digital Key

Voordelen van een Android app

Laat een Android app ontwikkelen door het team van Coffee IT en profiteer van de volgende voordelen:

  • Professionele kwaliteit van de code en de wireframes.
  • De app werkt op vrijwel elk besturingssysteem van Android toestellen
  • Je bent verzekerd van maatwerk: een unieke en onderscheidende app
  • Door user-tests uit te voeren is de app afgestemd op de wensen van de gebruiker
  • Mobile-first: apps ontwikkelen ter aanvulling van de dienstverlening
  • De app is altijd verzekerd van een mooi en gebruiksvriendelijk design
Arrow right button secondary

Neem contact op

Fabian staat voor je klaar.

Wil jij een app laten maken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.