INDUSTRIEËN | GEZONDHEID & ZORG

WAAR ZORG EN INNOVATIE BIJ ELKAAR KOMEN

WAAR ZORG EN INNOVATIE BIJ ELKAAR KOMEN

Lees meer over de industrie
Senior homes app

TECHNISCHE INNOVATIES DRAGEN STERK BIJ AAN DE ZORG VAN MENSEN

Nergens vindt er zoveel innovatie plaats als in de zorg. Nieuwe apps en digitale producten schieten uit de grond. Zorginstellingen en organisaties kunnen doormiddel van deze innovaties op grote schaal efficiënter en beter zorg verlenen. Door deze grote innovaties is er ook extra toezicht gekomen zoals de MDR en de NEN7510.

WIE JOU VOOR GINGEN BINNEN GEZONDHEID & ZORG

Expertises van Coffee IT: Maatwerk app ontwikkelaar

WIJ ONTWIKKELEN ZORG APPS DIE IMPACT MAKEN

Senior Homes native app

Wij helpen bedrijven om complexe problemen te vertalen naar intuïtieve oplossingen. Een missie die perfect aansluit op de behoefte binnen de zorg-industrie. Neem bijvoorbeeld Senior Homes, een zorginstelling die de beste zorg wil bieden aan hulpbehoevende. Doormiddel van een native Android app met de laatste VoIP techniek zijn hulpverleners snel en continu in contact met de bewoner in geval van nood.

Meer over Senior Homes
Senior Homes app slimme bel
Lemon app blockchain app

Lemon Care iOS app

Door de implementatie van zorg apps wordt het mogelijk om zorg beter af te stemmen op de persoonlijke behoeften van de patiënt of hulpbehoevende. Dit hebben wij ook bereikt met de Lemon Care app. Lemon is onze eigen app en is onderdeel van het project Hospital at Home wat wordt geleid door het UMCG. Lemon maakt elektronische patiëntendossiers per direct beschikbaar voor diegene die de informatie nodig heeft.

ZORG APP LATEN ONTWIKKELEN

Zorg apps (mHealth) maken het mogelijk om efficiënter zorg te verlenen. Samen met onze opdrachtgevers verhogen we de kwaliteit van leven van patiënten en hulpbehoevende. Ons team van developers, designers en marketeers weten van elk vraagstuk een passende en technisch hoogwaardige app te realiseren die impact maakt. Dit kan een elektronisch patiënten dossier (EPD) zijn, een patiënt-portaal of een mobiele app. Wij hebben ruime ervaring met het implementeren van communicatiestandaarden als FHIR7 en ZIB. Met de geoogde zorg doelstellingen in ons achterhoofd creëren wij een slimme oplossing voor organisaties en zijn patiënten.

MEER OVER ZORG-APPS
Senior homes app zorg app

ONZE VISIE BINNEN GEZONDHEID & ZORG

Wij helpen organisaties met het bereiken van hun zorg-doelstellingen door het ontwikkelen van intuïtieve apps. De komende jaren zal de integratie van apps en andere technische ontwikkelingen binnen de zorg steeds groter worden. Wij verwachten dan ook dat de zorg steeds efficiënter wordt en dat meer zorgverlening op afstand gegeven kan worden. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op.

ONTWIKKELINGEN BINNEN GEZONDHEID & ZORG

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek