Transform je tuin met Scenes: de nieuwe app-functie van in-lite

Utrecht, 10 juli | 2 minuten 

Vorige week hebben we weer een echte next step gezet in de ontwikkeling van het méést uitgebreide slimme buitenverlichtingsplatform! De Scenes functie in de in-lite app is namelijk live gegaan.

Breng je tuin tot leven met in-lite Scenes

We zijn enthousiast om de nieuwste app update (versie 3.3.0) van in-lite aan te kondigen, waarmee gebruikers hun tuin kunnen transformeren naar een unieke en sfeervolle omgeving. Met de introductie van Scenes creëer je nu met slechts één druk op de knop de perfecte setting voor elk tuinmoment. Van tuinfeesten tot gezellige diners, met Scenes passen gebruikers eenvoudig de kleur van hun slimme lampen aan en slaan ze op in hun favorieten.

Onze uitdaging tijdens de ontwikkeling

De uitdaging voor deze release was het bundelen van alle commando’s die naar de lampen verstuurd moeten worden. Aangezien een tuin vaak meerdere slimme lampen bevat, zou het verzenden van alle commando’s tegelijkertijd het netwerk overbelasten. Daarom hebben we een systeem ontwikkeld waarin de commando’s gebundeld worden en één voor één in groepjes verstuurd worden. Hierbij was het herkennen van een geslaagd commando, en hem af te strepen van de lijst van nog te versturen commando’s, ook een uitdaging.

Check it out!

De update is nu live in de Apple App Store en Google Play Store, download hem nu en beleef unieke tuinmomenten! Meer weten over de functie? Lees het nieuwsartikel van in-lite.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.