INDUSTRIEËN | DOMOTICA EN IOT

DOMOTICA MET SLIMME IOT APPARATEN

COMMUNICATIE MET SLIMME IOT APPARATEN

Lees meer over de industrie
Domotica Van der Lande

MEER GEBOUWEN EN HUIZEN WORDEN GEAUTOMATISEERD

Domotica wordt steeds vaker toegepast in huizen en gebouwen. Van het automatiseren van je eigen kantoor ruimte tot complete vakantieparken. Door het gebruik van slimme apparaten creëer je een fijne en efficiënte omgeving voor de gebruikers. En dit alle vanuit een handige domotica app.

WIE JOU VOOR GINGEN BINNEN DOMOTICA & IOT

Expertises van Coffee IT: Maatwerk app ontwikkelaar

WIJ ONTWIKKELEN DOMOTICA APPS DIE IMPACT MAKEN

DOMOTICA NATIVE APPS

Wij ontwikkelen domotica apps voor zowel iOS als Android. Hiervoor gebruiken wij de native technologie. Dit is de meest optimale vorm voor het maken van een domotica app. In een native app wordt de code voor beide platformen in eigen taal geschreven waardoor de meest complexe functies goed werken. Een voorbeeld hiervan is de in-lite app. Zij hebben een app laten ontwikkelen waarbij de gebruiker alle controle heeft over de tuinverlichting. Zo kunnen lampen als geheel of individueel beheert worden.

Roompot app en in-lite app mockups app laten maken
darwin webapp dashboard devices

DARWIN APP

Darwin is de IoT app voor gebouwautomatisering. Met deze app heb je de controle over verschillende ruimtes in het gebouw wat door Darwin bediend wordt. Een van de gebouwen die geautomatiseerd is met de is het nieuwe state-of-the-art gebouw van Vanderlande in Veghel.
Om het mogelijk te maken om met alle apparaten te communiceren maakt Darwin gebruik van de geavanceerde Beacon technologie. Hierdoor hoef je alleen de app te openen en je hebt direct controle over de gehele ruimte.

DOMOTICA APP LATEN ONTWIKKELEN

Heb jij een idee voor een domotica app? Als app ontwikkelaar denken wij met je mee. Wij kijken naar slimme manieren hoe apparaten met elkaar kunnen communiceren. Dit kan bijvoorbeeld via een Mesh netwerk of door gebruik te maken van slimme Beacon technologie. Wij zoeken naar de beste techniek voor de beste prestaties.

Benieuwd naar andere apps die wij ontwikkeld hebben? Bekijk dan ons portfolio.

MEER OVER ZORG-APPS
app in-lite

ONZE VISIE BINNEN DOMOTICA & IOT

Als voorloper in de domotica branche zien wij veel nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Zo heeft Roompot gebruik gemaakt van domotica zodat gebruikers digitaal kunnen inchecken. de komende jaren zal het gebruik van slimme IoT oplossingen steeds vaker toegepast worden. Voor zowel vakantieparken als huizen. Ben jij benieuwd wat wij voor jou binnen domotica kunnen beteken? Neem dan contact op.

ONTWIKKELINGEN BINNEN DOMOTICA & IOT

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek