APPLICATIE ONTWIKKELING

Wil jij een applicatie ontwikkelen? Wij begeleiden het applicatie ontwikkeling proces van strategisch plan tot de release. Tijdens het proces sta jij als ondernemer direct in contact met onze gespecialiseerde applicatie developers. Zo komen we samen tot een succesvol eindproduct met hoogstaande kwaliteit en een intuïtief ontwerp. 

Coffee IT is marktleider in complexe applicatie ontwikkeling, applicatiebeheer, app design en app strategie.

NEEM CONTACT OP
ROC en Roompot applicatie ontwikkeling door coffee it

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

Applicatie ontwikkelaar Coffee IT

APPLICATIE ONTWIKKELING DOOR COFFEE IT

Tijdens de applicatie ontwikkeling vertalen wij een complex IT probleem naar een intuïtieve oplossing. Dit doen wij door samen met jou het probleem in kaart te brengen. Vanuit het probleem denken wij terug naar de techniek. Hierdoor ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke app met een goede interface voor de eindgebruiker. 

Bij elke applicatie die wij ontwikkelen kijken we zowel naar performance als het UI en UX design. Zo hebben wij voor Bagtag een applicatie ontwikkeld met een goede interface waardoor reizigers veel tijd en moeite besparen.

BEKIJK HET PROJECT

ONS MOBIELE APPLICATIE ONTWIKKELPROCES

Wanneer wij een applicatie ontwikkelen doen wij dit zo efficiënt mogelijk. Dit zorgt voor een snel ontwikkelproces en kostenefficiëntie. Vanaf de start van het project heb je direct contact met de projectleider. Zo weet je precies en welke fase van de ontwikkeling jouw applicatie bevindt.

Meer over onze werkwijze

Heb jij een idee en moet daarvoor een applicatie gemaakt worden? Wij starten met een Accelerator Day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

Coffee IT ontwikkelproces

APP LATEN MAKEN?

Je wilt een app laten maken? Gezamenlijk bepalen we welk probleem opgelost kan worden met de app en hoe de app zichzelf terugverdiend. Om de beste kwaliteit te garanderen en ervoor te zorgen dat de applicatie ready is voor de komende jaren werken wij altijd met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Ongeacht voor welke techniek je kiest, hierdoor werkt er altijd een expert aan de app.

Ik wil een app laten maken
Applicatie laten ontwikkelen

”Jonge club die erg veel verstand heeft van native applicatie ontwikkeling..."

- Wesley Koolen, Roompot vakanties

De Roompot Digital Key is een smart applicatie waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk het project

MAATWERK HYBRID OF NATIVE APPLICATIE ONTWIKKELING

Wanneer jij een app laat maken begint het bij het kiezen van de juiste techniek. Wil je bijvoorbeeld een web app laten maken dan zitten daar verschillende voor- en nadelen aan. Neem vrijblijvend contact op als je nog niet zeker weet welke techniek je wilt gaan gebruiken voor je app. 

Al onze in-house developers hebben ervaring in vrijwel elke techniek of programmeertaal. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die je mag verwachten van een ervaren app developer. Zo ben je verzekerd van een app van goede kwaliteit zonder bugs.

Naast het maken van native-, hybride- en web apps, is Coffee IT gespecialiseerd in het maken van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en andere geavanceerde functies van een smartphone of device.

Wil je een app met een groot bereik? Dan kunnen we een hybride app maken. De app is dan in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Wil je de gebruiker de beste ervaring geven met jouw app? Dan kunnen we een native app voor iOS of Android makenWeb apps zijn ook nog mogelijk, dan heeft de gebruiker enkel een werkende internetverbinding nodig.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Lees meer over de app technieken
Applicatie ontwikkelaars

MAATWERK APP ONTWIKKELAAR

Met een gepassioneerd en gemotiveerd team ontwikkelen wij applicaties door heel Nederland. We hebben voor verschillende grote werkgevers een applicatie ontwikkeld. Dit zijn werkgevers zoals Roompot, Deloitte en Bagtag

Onze passie ligt bij het vertalen van complexe problemen naar intuïtieve oplossingen. Met gespecialiseerde programmeurs per framework, applicatie strategen en UI & UX designers bouwen wij hoogwaardige en intuïtieve apps. 

Bij Coffee IT geloven we in focus. Onze focus: hoogstaande applicaties bouwen die technische uitdagingen met zich mee brengen. Zo helpen we onze opdrachtgevers met een duurzame oplossing én zetten we onze ontwikkelaars in hun kracht.

Iedereen in het team heeft een passie voor apps, of het nu applicatie ontwikkeling betreft of het vermarkten ervan. Successen worden zowel met het team als met de opdrachtgever gedeeld. Bij een app release komen wij langs met champagne en proosten we samen op een succesvolle afronding. Sinds 2014 is Coffee IT erkend software ontwikkelaar voor cross-platform apps, native apps en web apps.

Meer over Coffee IT

BEKIJK ONZE APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT