"Hard werken, meedenken en een flexibele opstelling".

Zo maken wij innovatieve app oplossingen.

Applicatie ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling door Coffee IT

Als applicatie (app) ontwikkelaar hebben wij inmiddels meer dan honderd apps ontwikkeld voor tientallen klanten. Dit doen wij in-house vanaf ons hoofdkantoor in Utrecht. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker en het is ons doel het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken. Wij ontwikkelen apps voor elk platform en voor elk besturingssysteem. Met onze expertise, ervaring en fijne werkcultuur proberen wij altijd een stapje voor te blijven op de rest.

109

Apps

51

Klanten

250.000

Downloads in stores

4.9

Beoordeling Google

Nederlandse app ontwikkelaar Coffee IT

Applicatie laten maken

Wil je een app laten ontwikkelen en zoek je een betrokken app ontwikkelaar die ruime ervaring heeft met de ontwikkeling van applicaties voor elk platform? Bij Coffee IT hebben wij niet alleen ruime ervaring en kennis op het gebied van applicatie ontwikkeling, maar durven we ook te zeggen dat we nét dat stapje extra zetten. Hoe wij dit doen? Door als jouw partner op te treden gedurende het ontwikkelproces, van concept tot live gang tot app-marketing. Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in het concept van de app, het design en de marketing.

OFFERTE AANVRAGEN

App ontwerp & UX design


Bij elke app ontwikkeling staat de eindgebruiker centraal. Wij richten ons daarom op de meerwaarde die de app biedt voor de gebruiker. Een gebruiksvriendelijke interface en ontwerp is essentieel. Tijdens het ontwikkelen van de app hanteren wij de laatste technieken en trends, zo ben je gegarandeerd van een onderscheidende app met een ijzersterke gebruikerservaring. 


App ontwikkeling


Een succesvolle app maak je alleen met een code van hoge kwaliteit. Bij ons staat de kwaliteit van de code dan ook op nummer 1. Door de app ontwikkeling dusdanig in te richten dat de kwaliteit wordt gewaarborgd zorg je ervoor dat bugs (tijdig) worden opgemerkt en verholpen. Zo bespaar je op de lange termijn aan onderhoudskosten en heeft de app een langere levensspanne.


App marketing


Om het succes van jouw app te garanderen in de stores en binnen je doelgroep, zijn actieve gebruikers en conversies belangrijk. Wij kunnen helpen de app sterk in de markt te positioneren. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van online marketing (ASO, SEO, social media, SEA). Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij in te huren voor de marketing van de app.


“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

PWA app ontwikkelen

Applicatie ontwikkeling

Hybride, iOS, Android of een web app?

Bij Coffee IT zijn gespecialiseerd in applicatie ontwikkeling. Wij zijn een specialist, geen generalist.

iOS apps zijn apps voor alle besturingssystemen van Apple. iOS apps hebben een hoge user interface en een gebruiksvriendelijk karakter.

Android apps zijn apps voor alle besturingssystemen van Google. Android heeft het grootste aantal actieve gebruikers, dit betekent een groot potentieel bereik voor elke Android app.

Hybride apps zijn apps die op zowel Android als iOS apparaten werken. Het voordeel van hybride apps is dat je direct twee doelgroepen aansnijdt, zowel die van Android als iOS zonder dat je hiervoor twee aparte apps dient te ontwikkelen.

Naast het ontwikkelen van apps voor de meer gangbare platformen zoals iOS & Android ontwikkelen wij onder andere VR apps, domotica apps, MVP apps, zorg apps en nog veel meer. Elk besturingssysteem of type app brengt zijn eigen voordelen met zich mee. Ben je er nog niet helemaal over uit welk type app het meest geschikt is voor jouw app concept? Neem contact op en wij adviseren je hier graag in. Of doe de keuzegids via onderstaande button.

DOE DE KEUZEGIDS

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger