APPLICATIE ONTWIKKELING

Bij het bedenken en uitvoeren van een strategisch plan voor een mobiele app hoort een maatwerk applicatie. Samen met de jou bespreken wij de wensen. Daarna gaan onze gespecialiseerde app developers aan de slag met jouw mobiele applicatie. Zo komen we samen tot een succesvol eindproduct met hoogstaande kwaliteit en een intuïtief ontwerp.

Coffee IT is marktleider in complexe applicatie ontwikkeling, applicatiebeheer, app design en app strategie.

Bekijk ons portfolio
ROC en Roompot applicatie ontwikkeling door coffee it

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door gespecialiseerde developers van eigen bodem.

het team

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

Neem contact op

Een portfolio om trots op te zijn

Van native travel-apps tot gebouwautomatisering. Bekijk onze cases.

Bekijk ons portfolio

Gebruiksvriendelijke Android en iOS apps

Wij vertalen complexe problemen naar intuïtieve oplossingen. Dit doen wij door samen met de jou het probleem in kaart te brengen. Vanuit het probleem denken we terug naar de techniek. Hierdoor kunnen we een gebruiksvriendelijke en innovatieve oplossing toepassen.

Als app specialisten bedenken we de beste oplossingen voor zowel performance als design. Wil je dat de applicatie op beide platformen (Android en iOS) tegelijk werkt of laat je een Native applicatie ontwikkelen? Wij geven je antwoord op deze vragen.

Neem contact op
Applicatie ontwikkeling

EEN TEAM VAN SOFTWARE GEEKS METPASSIE VOOR TECH & INNOVATIE

Wat betekent dit voor onze app producties?

  • De app is gebouwd met een uitstekende kwaliteit code en heeft weinig onderhoud nodig
  • Een multidisciplinair team van developers en strategen werkt aan de app
  • De app heeft een slimme flow en heeft een strak design
  • De app kan doorontwikkeld worden met extra functies
  • De app is schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers
  • De app verdient zichzelf snel terug

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus

ONZE WERKWIJZE

Wij doen onze app ontwikkeling in-house vanuit Utrecht met onze eigen developers. Vanuit ons kantoor werkt een team van experts samen aan het ontwikkelen, ontwerpen en optimaliseren van de applicaties. Onze Agile werkmethodiek maakt de ontwikkeling van onze apps flexibel. Zo kunnen we snel schakelen waar nodig en stelt dit opdrachtgevers in staat om beter in te spelen op kansen in de markt door een snelle time to market. Dat is de Coffee IT aanpak: een competent team wat graag meedenkt over de beste aanpak.

Applicatie ontwikkelaars

APPLICATIE ONTWIKKELAARS

Met een gepassioneerd en gemotiveerd team ontwikkelen wij de beste applicaties van Nederland. We hebben voor verschillende grote werkgevers met complexe problemen intuïtieve applicaties ontwikkeld.  En juist die complexe problemen zijn onze passie. Wij ontwikkelen jouw applicatie met gespecialiseerde programmeurs per framework, app strategen die de laatste app trends op de voet volgen en UI & UX designers die alles weten over gebruiksvriendelijke flows.

Bij Coffee IT geloven we in focus. Onze focus: hoogstaande applicaties bouwen die technische uitdagingen met zich mee brengen. Zo helpen we onze opdrachtgevers met een duurzame oplossing én zetten we onze ontwikkelaars in hun kracht.

Iedereen in het team heeft een passie voor apps, of het nu applicatie ontwikkeling betreft of het vermarkten ervan. Successen worden zowel met het team als met de opdrachtgever gedeeld. Bij een app release komen wij langs met champagne en proosten we samen op een succesvolle afronding. Sinds 2014 is Coffee IT erkend software ontwikkelaar voor cross-platform apps, native apps en web apps.

Meer over Coffee IT

APPLICATIE ONTWIKKELING TECHNIEKEN: NATIVE-, HYBRIDE OF WEB-APPS?

Het succes van een app begint bij het kiezen van de juiste techniek. De meest gangbare varianten van applicatie ontwikkeling zijn: native apps voor iOS en Android, hybride en web. Wij hebben programmeurs in dienst voor elke techniek en elke programmeertaal. Zo weet je zeker dat er een ervaren framework specialist aan de app werkt en ben je verzekerd van een goede kwaliteit app.

"WIJ ZOEKEN DE GRENZEN VAN TECHNIEK OP OM HET LEVEN VAN DE GEBRUIKER TE VERBETEREN."

JOB BURG, LEAD ANDROID COFFEE IT

KLAARVOOR JOUWEIGEN APP?

VRAAG EEN ADVIESGESPREK
App marketing uitbesteden