APPLICATIE ONTWIKKELING

PROFESSIONELE APPLICATIE ONTWIKKELING

Bij een goed app concept hoort maatwerk applicatie ontwikkeling. Als fullservice app ontwikkelaar begeleiden wij onze opdrachtgevers tijdens het hele traject: van app concept tot ontwikkeling tot app marketing. Onze ervaren app ontwikkelaars komen met intuïtieve mobiele oplossingen, denken actief mee en komen snel tot de kern.

Coffee IT is marktleider in complexe applicatie ontwikkeling & applicatiebeheer. Wij hebben eigen developers per framework en programmeertaal. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat.

Direct contact
App ontwikkeling Utrecht

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem.

ONTMOET HET TEAM

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

NEEM CONTACT OP

Een portfolio om trots op te zijn

Van native apps tot kunstmatige intelligentie. Bekijk onze cases.

Bekijk portfolio
IoT App ontwikkelen

Wouter van Eldrijk, DutchChannels


“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DutchChannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

DutchChannels is marktleider op het gebied van onafhankelijke, branded en niche video channels.

Bekijk al onze klanten
DutchChannels app

Ons werkproces van app ontwikkeling


Wij ontwikkelen al onze apps in-house vanuit Utrecht met eigen developers. Vanuit ons kantoor werkt een team van experts samen aan het ontwikkelen, ontwerpen en optimaliseren van applicaties uit elke industrie. Wij hebben programmeurs voor elk framework, app marketeers die de laatste app trends op de voet volgen en UI & UX designers die alles weten over gebruiksvriendelijke flows. Ons team is gepassioneerd als het gaat om app ontwikkeling, en dat zie je terug in het eindproduct. Wil je een mobiele app laten maken of een web app? Wij hebben de nodige ervaring.

Onze Agile werkmethodiek maakt de ontwikkeling van jouw app flexibel en je blijft altijd nauw betrokken. Zo kunnen we snel schakelen waar nodig en stelt dit jou in staat om beter in te spelen op kansen in de markt. Dat is de Coffee IT aanpak: een betrokken technisch partner en ontwikkeltraject van ontwerp tot realisatie.

App ontwikkelproces web
App ontwikkelproces mobiel
App laten bouwen

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS JE EEN FULLSERVICE APPLICATIE ONTWIKKELAAR INHUURT?

WAT KUN JEVERWACHTEN VANEEN FULLSERVICEONTWIKKELAAR?

Naast onze ervaren team van app-developers en app-marketeers en onze energieke aanpak kun je het volgende verwachten:

  • Functionaliteiten die zijn afgestemd op basis van jouw wensen en targets
  • Je kunt zelf data verzamelen, verwerken en aanpassen indien wenselijk
  • Wij zijn gespecialiseerd in mobiele oplossingen voor elk framework en elk besturingssysteem
  • De app is gebouwd met een uitstekende kwaliteit code en heeft weinig onderhoud nodig
  • Samen bereik je meer: een team van designers, developers & marketeers werkt samen aan de app
  • Waar nodig denken wij proactief mee met het concept of het verdienmodel van de app
  • Wij kunnen bestaande apps ook doorontwikkelen of herontwikkelen
  • Jij wordt de volledige eigenaar van de app en de code
  • Jouw app is klaar voor duizenden actieve gebruikers

APPLICATIE ONTWIKKELING TECHNIEKEN: NATIVE-, HYBRIDE OF WEB-APPS?

Het succes van een app begint bij het kiezen van de juiste techniek voor de app. De meest gangbare varianten van applicatie ontwikkeling zijn: native apps voor iOS en Android, hybride en web. Wij hebben programmeurs in dienst voor elke techniek en elke programmeertaal. Zo weet je zeker dat er een ervaren framework specialist aan de app werkt en ben je verzekerd van een goede kwaliteit app.

Lees meer over de verschillende app types

VOOR WELKE DEVICES ONTWIKKELEN WIJ APPLICATIES?

Wij ontwikkelen apps op maat voor vrijwel elk gangbaar device of toestel. Hierbij kun je denken aan smartphones met Android, iOS of web. Daarnaast ontwikkelen wij apps voor smartdevices zoals thuisdomotica, smartwatches en TV. Voor tablets kunnen wij een iPadOS app ontwikkelen of apps voor tablets die werken met recente besturingssystemen.

App ontwikkeling proces

AT COFFEE ITWE ARE ALWAYS LOOKINGFOR CLEVER SOLUTIONS TO MAKE IMPACT

Wij zijn anders dan een standaard app ontwikkelaar, maar dat merk je vanzelf wanneer je bij ons een app laat maken. Onze aanpak draait om het creëren van meerwaarde. Soms realiseren we dit door jou te helpen je bedrijf succesvoller te maken door een intuïtieve app te ontwikkelen die je duizenden downloads genereert. De andere keer realiseren we dit door een app te ontwikkelen waarmee je als bedrijf direct bespaard op loonkosten door een proces te automatiseren. Als mobile app specialist hebben wij honderden maatwerk apps gebouwd voor onze klanten: van scale-ups zoals Knaek tot grote ondernemingen zoals Roompot Vakanties. Als wij een app ontwikkelen dan helpen we jouw bedrijf groeien, een proces optimaliseren of realiseren we meer efficiëntie in een productie. Dit doen wij door slimme maatwerk apps te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw gebruiker.

BEKIJK ALLE APPS

App ontwikkeling

Een hoge kwaliteit code, weinig bugs en altijd een contactpersoon die 24/7 voor je klaar staat. Wanneer je bij ons een app laat ontwikkelen dan weet je precies wat je kunt verwachten.

App ontwerp & UX design

Een slimme flow, prachtig design en een optimale gebruikerservaring. Door de eindgebruiker centraal te zetten tijdens elke fase ben je verzekerd van een succesvolle app.

App doorontwikkelen

Realiseer een groter bereik, meer actieve gebruikers en haal meer succes uit de app. Laat je bestaande app doorontwikkelen door ons op basis van verzamelde gebruikersdata.

App specialisten in elke programmeertaal voor elke industrie


Wat is begonnen in een studentenkamer is vandaag de dag een erkend app ontwikkel bureau met 22 collega’s. Iedereen heeft een eigen specialisatie binnen app development: of het nu gaat om het ontwikkelen van een app in de nieuwe hybride programmeertaal React Native, gebruiksvriendelijke native oplossingen, of het vermarkten van een app met app-marketing

In kleine multidisciplinaire teams werken wij aan complexe applicaties die op grote schaal worden gebruikt. Wil je een zorg app ontwikkelen of liever een bedrijfsapp die processen versneld? Voor elke industrie ontwikkelen wij maatwerk oplossingen.

ONTMOET HET TEAM

"WIJ ZOEKEN DE GRENZEN VAN TECHNIEK OP OM HET LEVEN VAN DE GEBRUIKER TE VERBETEREN."

JOB BURG, LEAD ANDROID COFFEE IT

KLAARVOOR JOUWEIGEN APP?

VRAAG EEN OFFERTE
App marketing uitbesteden