Een professionele app ontwikkelen


Bij een goed app concept hoort een maatwerk uitvoering. Bij Coffee IT geloven wij in een wereld waar technische innovatie en optimale gebruikerservaring samen komen met intuïtieve mobiele oplossingen. Jij hebt een complex probleem of wilt je bedrijf verder helpen middels een app, wij hebben de skills als het gaat om applicatie ontwikkeling. Samen bouwen we een succesvolle en onderscheidende app.

Direct contact
App ontwikkeling Utrecht

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem.

ONTMOET HET TEAM

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

NEEM CONTACT OP

Een portfolio om trots op te zijn

Van native apps tot kunstmatige intelligentie. Bekijk onze cases.

Bekijk portfolio
IoT App ontwikkelen

Ons werkproces van app ontwikkeling


Wij ontwikkelen al onze apps in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Vanuit hier werkt een team van experts samen aan de ontwikkeling van de app. Wij hebben programmeurs voor elk framework, app marketeers die de laatste app trends op de voet volgen en UI & UX designers die ’s nachts nog dromen over gebruiksvriendelijke flows. Ons team is gepassioneerd als het gaat om app ontwikkeling, en dat zie je gedurende het hele ontwikkelproces terug.

Onze Agile werkmethodiek maakt de ontwikkeling van jouw app flexibel en je blijft altijd nauw betrokken. Zo kunnen we snel schakelen waar nodig en kunnen we beter inspelen op kansen in de markt. Dat is de Coffee IT aanpak: een betrokken technisch partner van ontwerp tot realisatie.

Het Coffee IT app ontwikkelproces
Coffee IT app ontwikkelproces
App ontwikkeling proces

AT COFFEE ITWE ARE ALWAYS LOOKINGFOR CLEVER SOLUTIONS TO MAKE IMPACT

Wij zijn anders dan een standaard app ontwikkelaar, maar dat merk je vanzelf wanneer je bij ons een app laat maken. Onze aanpak draait om het creëren van meerwaarde. Soms realiseren we dit door jou te helpen je bedrijf succesvoller te maken door een intuïtieve app te ontwikkelen die je duizenden downloads genereert. De andere keer realiseren we dit door een app te ontwikkelen waarmee je als bedrijf direct bespaard op loonkosten door een proces te automatiseren. Als mobile app specialist hebben wij honderden maatwerk apps gebouwd voor onze klanten: van scale-ups zoals Knaek tot grote ondernemingen zoals Roompot Vakanties. Als wij een app ontwikkelen dan helpen we jouw bedrijf groeien, een proces optimaliseren of realiseren we meer efficiëntie in een productie. Dit doen wij door slimme maatwerk apps te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw gebruiker.

BEKIJK ALLE APPS

Applicatie ontwikkeling: native-, web- of hybride apps?


Elke applicatie ontwikkeling begint bij het kiezen van de juiste techniek voor de app. De meeste gangbare varianten van applicatie ontwikkeling zijn: native apps voor iOS en Android, hybride en web. Wij hebben programmeurs in dienst voor elke techniek en elke programmeertaal. Zo weet je zeker dat er een ervaren framework specialist aan de app werkt en ben je verzekerd van een goede kwaliteit app.

Lees meer over de verschillende app types

 

 

 

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”

Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR

App ontwerp & UX design

Een slimme flow, prachtig design en een optimale gebruikerservaring. Door de eindgebruiker centraal te zetten tijdens elke fase ben je verzekerd van een succesvolle app.

App ontwikkeling

Een hoge kwaliteit code, weinig bugs en altijd een contactpersoon die 24/7 voor je klaar staat. Wanneer je bij ons een app laat ontwikkelen dan weet je precies wat je kunt verwachten.

App doorontwikkelen

Realiseer een groter bereik, meer actieve gebruikers en haal meer succes uit de app. Laat je bestaande app doorontwikkelen door ons op basis van verzamelde gebruikersdata.

App specialisten per discipline


Wat is begonnen in een studentenkamer is vandaag de dag een erkend app ontwikkel bureau met 20 collega’s. Iedereen heeft een eigen specialisatie binnen app development: of het nu gaat om het ontwikkelen van een app of het vermarkten van een app en het genereren van duizenden downloads. In kleine multidisciplinaire teams werken wij aan complexe applicaties die op grote schaal worden gebruikt. Benieuwd naar je potentiële ontwikkelteam? Klik dan op onderstaande button.

ONTMOET HET TEAM

"WIJ ZOEKEN DE GRENZEN VAN TECHNIEK OP OM HET LEVEN VAN DE GEBRUIKER TE VERBETEREN."

JOB BURG, LEAD ANDROID COFFEE IT