APPLICATIE ONTWIKKELING

Wil jij een applicatie ontwikkelen? Wij begeleiden het applicatie ontwikkeling proces van strategie tot het onderhoud. Samen ontwikkelen wij een maatwerk applicatie die perfect aansluit op de eindgebruiker. Van concept tot succesvol eindproduct met hoogstaande kwaliteit en een intuïtief ontwerp.

NEEM CONTACT OP

APPLICATIE LATEN ONTWIKKELEN DOOR HET COFFEE IT TEAM

Tijdens de applicatie ontwikkeling vertalen wij complexe problemen naar intuïtieve oplossingen. Dit doen wij door samen met jou het probleem in kaart te brengen. Vanuit het probleem denken wij terug naar de techniek. Hierdoor ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke app met een goede interface voor de eindgebruiker. 

Bekijk onze portfolio

APPLICATIE ONTWIKKELEN: HET PROCES

Wanneer wij een applicatie ontwikkelen doen wij dit zo efficiënt mogelijk. Dit zorgt voor een snel en kostenefficiënt ontwikkelproces. Ook werken wij transparant. Zo heb je vanaf de start van het project contact met de projectleider. Hij houdt het overzicht en geeft regelmatig de staat van het project door.

Meer over ons ontwikkelproces

Heb jij een idee en moet daarvoor een applicatie gemaakt worden? Wij starten met een Accelerator Day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

Applicatie ontwikkelen: Coffee IT proces

APPLICATIE ONTWIKKELING VOOR ONZE KLANTEN

Wij begeleiden onze klanten van concept tot aan release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een Video On Demand streamingservice. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

OVER BAGTAG BAGAGELABEL APP

Design, native development, doorontwikkeling en onderhoud

De BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen gebruikers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken met een smartphone. BAGTAG wordt ondertussen al gebruikt bij grote vliegmaatschappijen waaronder KLM, Lufthansa, China Airlines en Swiss Air.

Meer over de BAGTAG app
Applicatie bagtag
mobiele applicatie ontwikkeling

OVER DUTCHCHANNELS STREAMING SERVICE

Design, Native, TV’s development, doorontwikkeling en onderhoud

DutchChannels wilde het als aanbieder van Video on Demand net even anders doen. De streaming service provider wilde voor elke nichemarkt een unieke gebruikerservaring creëren. Dit hebben zij gedaan door voor elke doelgroep een eigen platform te ontwikkelen. Zo beheert DutchChannels al 5 verschillende streaming apps en hebben zij meer dan honderdduizenden uren aan gestreamde video’s.

Meer over de WithLove app

"...Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel."

Wouter van Eldrijk - DutchChannels

Meer klantenreferenties

APP LATEN MAKEN?

Wil je een app laten maken? Gezamenlijk bepalen we welk probleem opgelost kan worden met de app en hoe de app zichzelf terugverdiend. Om de beste kwaliteit te garanderen en ervoor te zorgen dat de applicatie ready is voor de komende jaren werken wij altijd met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Ongeacht voor welke techniek je kiest, hierdoor werkt er altijd een expert aan de app.

Ik wil een app laten maken
Applicatie laten ontwikkelen

APPLICATIE ONTWIKKELING: NATIVE, HYBRID OF WEB

Wanneer jij een app laat maken begint het bij het kiezen van de juiste techniek. Wil je bijvoorbeeld een web app laten maken dan zitten daar verschillende voor- en nadelen aan. Neem vrijblijvend contact op als je nog niet zeker weet welke techniek je wilt gaan gebruiken voor je app. 

Al onze in-house developers hebben een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit leveren die je mag verwachten van een ervaren app developer. Wil jij een complex probleem vertalen naar een intuïtieve oplossing? Neem dan contact met ons op.

Naast het maken van native-, hybride- en web apps, is Coffee IT gespecialiseerd in het maken van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en andere geavanceerde functies van een smartphone of device.

Wil je een app met een groot bereik? Dan kunnen we een hybride app maken. De app is dan in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Wil je de gebruiker de beste ervaring geven met jouw app? Dan kunnen we een native app voor iOS of Android makenWeb apps zijn ook nog mogelijk, dan heeft de gebruiker enkel een werkende internetverbinding nodig.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Lees meer over de app technieken
Applicatie ontwikkelaars

MAATWERK APP ONTWIKKELAAR

Met een gepassioneerd en gemotiveerd team ontwikkelen wij applicaties door heel Nederland. We hebben voor verschillende grote merken een applicatie ontwikkeld. Dit zijn werkgevers zoals Roompot, Deloitte en Bagtag

Onze passie ligt bij het vertalen van complexe problemen naar intuïtieve oplossingen. Met gespecialiseerde programmeurs per framework, applicatie strategen en UI & UX designers bouwen wij hoogwaardige en intuïtieve apps. 

Bij Coffee IT geloven we in focus. Onze focus: hoogstaande applicaties bouwen die technische uitdagingen met zich mee brengen. Zo helpen we onze opdrachtgevers met een duurzame oplossing én zetten we onze ontwikkelaars in hun kracht.

Iedereen in het team heeft een passie voor apps, of het nu applicatie ontwikkeling betreft of het vermarkten ervan. Successen worden zowel met het team als met de opdrachtgever gedeeld. Bij een app release komen wij langs met champagne en proosten we samen op een succesvolle afronding. Sinds 2014 is Coffee IT erkend software ontwikkelaar voor cross-platform apps, native apps en web apps.

Meer over Coffee IT

Bekijk onze apps

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT