Johan Cruijff ArenA

De beste fan experience.

Johan Cruijff ArenA iPhone x

De fan staat centraal

De fan staat bij de Johan Cruijff ArenA app centraal, net zoals de gebruikers bij Coffee IT. Duizenden fans komen wekelijks naar de ArenA om hun idolen in actie te zien. De app voegt een extra dimensie aan de ervaring van de fan toe.

Perfecte samenwerking

Samen met de Johan Cruijff ArenA heeft Coffee IT gekeken hoe de ervaring van de fan te verbeteren is tijdens en buiten de evenementen. Binnen twee weken zijn wij tot een werkend prototype gekomen die gepresenteerd is tijdens het Connected Stadium Summit 2017.

Johan Cruijf ArenA app + Coffee IT
Johan Cruijff ArenA

Navigatie van deur tot stadion stoel

Vragen als ‘hoe kom ik het snelste naar het toilet?’ of ‘waar is mijn stadion stoel?’, hebben wij beantwoord door middel van de ontwikkelde indoor navigatie in de Johan Cruijff ArenA. Deze navigatie zorgt niet alleen voor crowd control, maar ook voor een betere ervaring voor de fan. Zelfs de horeca profiteert van deze app doordat fans precies weten waar ze het snelste een snack kunnen halen.

Johan Cruijff ArenA map
Google + Maps People

Een samenwerking met Google en MapsPeople

MapsPeople als expert in kaarten en navigatie, Coffee IT als stadion app ontwikkelaar en gebruikersexpert. De indoor navigatie functioneert vlekkeloos door de samenwerking tussen Google partner MapsPeople en Coffee IT. Door het platform van MapsPeople te gebruiken zijn de indoor kaarten makkelijk bij te werken en zal alles altijd werken naar behoren.

“Great team of developers who excel in thinking with the client. Very capable, quick in delivery and professional in communication. They get the job done and do it very well. Great choice when you want to built any web service, app or platform.” 

  Robbert Schep, Groovidi

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT