Amsterdam ArenA

De beste fan experience.

Amsterdam ArenA iPhone x

De fan staat centraal

De fan staat bij de Amsterdam ArenA stadion app centraal, net zoals de gebruikers bij Coffee IT. Duizenden fans komen wekelijks naar de ArenA om hun idolen in actie te zien. De app voegt een extra dimensie aan de ervaring van de fan toe.

Perfecte samenwerking

Samen met de Amsterdam ArenA heeft Coffee IT gekeken hoe de ervaring van de fan te verbeteren is tijdens en buiten de evenementen. Zo zijn we samen binnen twee weken tot een werkend prototype gekomen die gepresenteerd is tijdens het Connected Stadium Summit 2017.

Amsterdam ArenA & Coffee IT
Amsterdam Arena

Navigatie van deur tot stadion stoel

Vragen als hoe kom ik het snelste naar het toilet of naar mijn stadion stoel heeft Coffee IT beantwoord door middel van de ontwikkelde indoor navigatie in de Amsterdam ArenA stadion app. Deze navigatie zorgt niet alleen voor crowd control, maar ook voor een betere ervaring voor de fan. Zelfs de horeca profiteert doordat de fans precies weten waar ze het snelste een snack kunnen halen.

Amsterdam ArenA map
Google + Maps People

Een samenwerking met Google en MapsPeople

MapsPeople als expert in kaarten en navigatie, Coffee IT als stadion app ontwikkelaar en gebruikers expert. De indoor navigatie functioneert vlekkeloos door de samenwerking tussen Google partner MapsPeople en Coffee IT. Door het platform van MapsPeople te gebruiken zijn de indoor kaarten makkelijk bij te werken en zal alles altijd werken naar behoren.

“Great team of developers who excel in thinking with the client. Very capable, quick in delivery and professional in communication. They get the job done and do it very well. Great choice when you want to built any web service, app or platform.” 

  Robbert Schep, Groovidi

Benieuwd naar het resultaat?

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op