GPS app

STARTMET JOUW EIGENGPS APP

Wil je een GPS app laten maken of meer weten over de mogelijkheden van het implementeren van GPS functionaliteiten in een app? Elke smartphone heeft inmiddels GPS ingebouwd die net zo nauwkeurig is als outdoor navigatiesystemen. Dit brengt veel mogelijkheden met zich mee: denk aan het implementeren van fiets- of shoppingroutes of GPS ondersteunende functies zoals het aanbieden van relevante content op basis van iemand zijn locatiegegevens. Navigatie binnen een app kan voor enorm veel doeleinden worden gebruikt.

Wij ontwikkelen GPS apps voor alle soorten devices en platformen (Android, iOS, hybride, wearbles). Zo kun jij jouw doelgroep voorzien van de juiste weg met een GPS app.

Direct contact

GPS APP ONTWIKKELAAR

Bij Coffee IT hebben wij veel ervaring met het ontwikkelen van GPS apps of apps met GPS geïmplementeerd. Voorbeelden van succesvolle GPS apps die wij hebben ontwikkeld zijn Freeontour: een GPS app voor kampeer vakanties of onze eigen start-up MotoTour: een app die gepersonaliseerde motor routes genereert.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

WELKE VOORDELEN KRIJG JE WANNEER WIJ JE GPS APP MAKEN?

In-house team

Jouw navigatie app wordt volledig in-house bij ons bebouwd door een team van eigen gecertificeerde ontwikkelaars per programmeertaal.

Ontmoet de ontwikkelaars

De juiste route

Realiseer meer winst, betere gepersonaliseerde app content en meer gebruiksvriendelijkheid. Ontdek de voordelen van GPS voor jouw app.

Vertel ons jouw idee

Betrokken ontwikkelaars

Elk app casus is uniek en vergt een persoonlijke aanpak. Wij treden op als technisch partner gedurende de gehele reis: van concept tot release.

Wie gingen je voor?

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus

Navigatie of GPS app maken: dit zijn de opties

Wanneer je het hebt over een GPS/navigatie app zijn er twee opties.

1: Je kunt van een smartphone een GPS maken. Deze apps voorzien gebruikers van bepaalde routes als het ophalen van locaties. Voorbeelden hiervan zijn de eerder genoemde Freeontour app, MotoTour en natuurlijk de welbekende Uber-app. Gebruikers kunnen routes kopen, toevoegen, delen en meer.

2: Daarnaast kun je ook GPS functies implementeren binnen een app. De navigatiemogelijkheid heeft dan een meer aanvullende rol. Dit stelt gebruikers in staat om bepaalde informatie op te halen wanneer ze zich in een bepaalde omgeving bevinden. Een voorbeeld hiervan is de studentenapp Knaek die wij hebben ontwikkeld. Studenten kunnen kortingslocaties vinden op basis van hun GPS locatie.

Voor bedrijven of enterprise-apps zijn er ook veel unieke voordelen met GPS functies. Zo kan GPS worden ingezet om gebruikers een route te voorzien naar het filiaal of om gebouwbeheer mogelijk te maken. Daarnaast is GPS een uniek concurrentievoordeel om in te zetten bij marketing-apps.

Apps met ingebouwde GPS functies Lovemetender en Knaek
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek