ONZE EXPERTISE IN INDUSTRIEËN

Wij zijn Coffee IT; app ontwikkelaars met een missie. Wij helpen onze klanten in diverse industrieën door complexe problemen naar intuïtieve oplossingen te vertalen. Met trots werken wij al meer dan 7 jaar in verschillende industrieën voor merken als KLM, Deloitte en Roompot.

Expertises van Coffee IT: Maatwerk app ontwikkelaar
Industrieen waar wij in werken
ALLE INDUSTRIEËN

100+

Al meer dan 100 apps ontwikkeld.

20+

Meer dan 20 experts staan klaar voor jouw project.

20M

20 miljoen actieve gebruikers.

10M

Werknemers Werknemers Werknemers Werknemers

Telecommunicatie & VoIP

De telecom industrie is continu in beweging. VoIP en 5G bieden de mogelijkheid om intuïtieve communicatie-apps te ontwikkelen en door de pandemie zitten smartphone gebruikers steeds meer op hun smartphone.

Meer over telecommunicatie & VOIP

Gezondheid & Zorg

Het zorg landschap verandert razendsnel. Nieuwe apps schieten uit de grond en consumenten zijn steeds beter geïnformeerd over hun gezondheid. Innovatie en ontwikkeling zorgt voor een efficiëntere en betere zorgverlening.

Meer over gezondheid & zorg

Domotica & IoT

In deze verbonden wereld is domotica essentieel. Van het automatiseren van gebouwen tot complete vakantieparken. Door het gebruik van slimme apparaten creëer je een fijne omgeving voor de gebruikers. Bedrijven gebruiken IoT-techniek om interactieve, gemakkelijke, efficiënte en gepersonaliseerde ervaringen te creëren via alle schermen.

Meer over domotica & IoT
Domotica Van der Lande
Streaming & Entertainment

Streamingdiensten & Entertainement

Met de komst van streaming-diensten ben je niet langer gebonden aan de programmering van reguliere televisie. Films, series en programma’s kijken wanneer en waar je maar wilt. Vanwege de pandemie beleven deze diensten op dit moment hoogtijdagen. Viewing-on-demand is tegenwoordig meer de norm dan de uitzondering en door de hoge vraag naar online evenementen, heeft deze industrie zijn top nog lang niet bereikt.

COMING SOON

Educatie industrie

Educatie

De educatie industrie is altijd in beweging. Van thuis colleges volgen, tot altijd een up-to-date rooster en cijferlijst bij de hand, tot digitaal leren. De overdracht van kennis vindt niet langer alleen plaats in college-zalen, maar ook via elk denkbaar beeldscherm. De Bring your own device trends is binnen deze industrie dan ook ontzettend groot. Lees hier meer over de industrie.

COMING SOON

Reis & Vrije Tijd Roompot
Reis & Vrije Tijd

Reis & Vrije Tijd

Er heerst grote concurrentie binnen de reis- & vrijetijdsindustrie. Gepersonaliseerde bestemmingen, relevante informatie en fijne ervaring onderscheidt bedrijven. Consumenten willen direct toegang tot alle nodige informatie, waar en wanneer ze maar willen. Samen met merken als Roompot en KLM hebben wij IoT toepassingen ontwikkeld om de beste ervaring te bieden aan de klanten binnen de industrie.

COMING SOON

ONTWIKKELINGEN BINNEN DE INDUSTRIEËN 

zorg-op-afstand

Zorg op afstand


eHealth app casus Senior Homes

Domotica in de Zorg


domotica systeem wat is het

Wat is Domotica


DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT