REACT NATIVEFRAMEWORK

React Native is de nieuwkomer binnen Coffee IT voor het ontwikkelen van high standard cross-platform apps. React Native apps zitten een beetje tussen native en hybride apps in. De grenzen tussen native apps en hybride apps vervagen met dit framework. React Native is vergelijkbaar met React, alleen worden de apps niet gerenderd in HTML maar in native elementen van het besturingssysteem waarin de app wordt gebouwd.

We hebben uitgebreid met het framework geëxploreerd en we zijn fan. Inmiddels hebben we niet alleen meerder React Native guru’s in dienst maar hebben we ook onze eerste projecten in React Native gelanceerd!

Knaek is onze laatste React Native app. Het is dé studentenkorting app voor studenten in Nederland en België. De app was initieel elders ontwikkeld maar vertoonde gebrekkigheden en bugs. Om die reden hebben wij de volledige app ge-refactored in React Native.

Bekijk de casus
Native look & feel

React Native voelt als native, is even snel als native maar wordt in tegenstelling tot native apps maar een keer geschreven.

Slim app ontwikkeltraject

Eén app voor zowel iOS als Android en een efficient ontwikkeltraject door op ontwikkeluren te besparen.

Slimme strategie

Alle grote bedrijven zijn niet voor niets overgestapt. React Native heeft een snelle time-to-market (marktintroductietijd).

Grote community

Javascript is de populairste programmeertaal ter wereld, React voor mobile development.