APP RELEASE: PRIJSVRIJ VAKANTIES

Utrecht, 15 juli | 4 minuten 

Pop that champagne! Vandaag is namelijk de app van Prijsvrij Vakanties live gegaan. Als technische partner van één van de grootste reisorganisaties van Nederland zijn wij erg trots op deze lancering. Meer weten? Lees hieronder verder ??

DE DIGITALE REISASSISTENT IN JE BROEKZAK

Prijsvrij Vakanties biedt sinds 2010 de beste deals aan voor je vakantie. Van zonvakanties tot stedentrips en verre reizen. Met de nieuwe mobiele applicaties wil Prijsvrij Vakanties haar dienstverlening nog verder uitbreiden. Van het moment dat je boekt tot de dag dat je weer thuiskomt. De app zorgt ervoor dat de reiziger altijd de juiste informatie bij de hand heeft.

VAN SCHETS TOT NATIVE APP ONTWIKKELING

Elke ontwikkeling start met een schets. Zo ook de app van Prijsvrij Vakanties. Vanaf de concept-fase hebben we meegedacht over de functionaliteiten en gebruikersflow. Om de gebruikers de beste ervaring te bieden is er gekozen om voor een native ontwikkeling.  Dit zorgt niet alleen voor betere app prestaties, maar ook heeft de app toegang tot alle functionaliteiten van de smartphone.

Prijsvrij Vakanties app design

MIJLPALEN MOET JE ALTIJD VIEREN ?

De lancering van zo’n app verdiend natuurlijk een feestje. Daarom hadden wij gisteren een gezellig borrel met alle betrokken partijen. Benieuwd naar de app? Download ‘m hieronder via een van de buttons.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.