INDUSTRIEËN | TELECOMMUNICATIE & VOIP

INNOVATIE ZORGT VOOR VERBINDING 

Lees meer over de industrie
Communicatie apps telecom

DE MANIER WAAROP MENSEN COMMUNICEREN BLIJFT VERANDEREN

De smartphone gebruiker anno nu gebruikt de hele dag apps om te communiceren. Nieuwe tools lijken dan ook wel dagelijks uit de grond te schieten. De concurrentie is hoog, maar innovaties zoals 5G en VoiP bieden de mogelijkheid om intuïtieve manieren van communicatie te ontwikkelen.

WIE JOU VOOR GINGEN BINNEN TELECOMMUNICATIE & VOIP

WIJ ONTWIKKELEN COMMUNICATIE APPS DIE IMPACT MAKEN

ClearVox Nexxt

Wij ontwikkelen apps vanuit een duidelijke missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen die impact maken. Bij ClearVox hadden wij daarin de perfecte match. VoIP (bellen via het internet) is al jaren populair. De ClearVox Nexxt app die wij hebben ontwikkeld maakt gebruik van deze populaire innovatie. Samen met ClearVox hebben wij Asterisk uitgebreid om push notificaties te ondersteunen en ervoor te zorgen dat hun gebruikers altijd bereikbaar zijn. De app gebruikt een SIP framework genaamd PortSIP. Maar is zo opgebouwd dat hij eenvoudig verwisseld kan worden met een ander SIP framework, zoals de door ontwikkelde open source PhoneLib.

Meer over ClearVox Nexxt
ClearVox nexxt app
Senior homes app zorg app

Senior Homes

Wij ontwikkelen apps om impact te maken. Een mooi voorbeeld is onze app voor Senior Homes; een native app die bewoners helpt met het communiceren met zorgverleners. De Senior Homes app biedt veel gemak en comfort voor ouderen. Deze native app maakt gebruik van het Internet of Things en de laatste VoIP techniek. De videodeurbel en het slimme slot zijn met elkaar verbonden en gemakkelijk te bedienen met een Android tablet of smartphone.

COMMUNICATIE APP LATEN ONTWIKKELEN

Gemakkelijker communiceren met collega’s, leden of klanten? Telecom- en communicatie-apps bieden de mogelijkheid om efficiënter te communiceren. Wij bouwen al jaren VoIP-apps en ervaren veel voordelen ten aanzien van traditionele telefonie. Wij zijn dan ook met trots lid van de Open VoIP Alliance. Door technologie als VoIP en SIP te gebruiken in je dienstverlening en communicatie, creëer je rijke ervaringen en nieuwe vormen van contact. Heb jij een duidelijk idee voor een nieuwe communicatie-app? Tijdens de Accelerator Day werken we binnen een dag gezamenlijk aan een roadmap om van jouw idee een succesvolle app te maken.

Ik wil een app laten maken
Clearvox iphone

ONZE VISIE BINNEN TELECOM & COMMUNICATIE

Door de komst van COVID-19 is een ieder beperkt tot zijn of haar thuiskantoor, waardoor innovatieve manieren om met collega’s, familie en dierbare te communiceren veel potentie hebben. VoIP, SIP en 5G bieden veel potentie binnen de industrie. Wij verwachten een snelle groei in de vraag naar intuïtieve apps die voldoen aan deze vraag. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op.

ONTWIKKELINGEN BINNEN TELECOMMUNICATIE & VOIP

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek