Direct op de koffie?

Een Windows Phone app biedt uw bedrijf grote potentie. Met relatief simpele aanpassingen kunnen apps voor de Windows Phone ook beschikbaar worden gemaakt voor Windows Desktop. Op deze manier slaat u twee vliegen in een klap en bereikt u door middel van distributie in de Windows Store een hoop gebruikers. Ook zit er minder concurrentie in de Windows Store dan in bijvoorbeeld de Play Store of Apple Store. Een Windows Phone app laat u ontwikkelen door een ervaren app ontwikkelaar.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Windows Phone apps en kunnen, met onze technische achtergrond, uw wensen direct vertalen naar een technische oplossing. Bent u benieuwd naar de ontwikkeling van een Windows Phone app? Dan gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek. Wij kunnen uw project begeleiden van concept tot en met onderhoud. Het is bij ons ook mogelijk om uw bestaande Android app of iOS app om te laten schrijven naar een Windows Phone app.

Over Windows Phone apps

Een native Windows Universal app biedt de beste gebruikerservaring en mogelijkheden. Een Windows Phone en Windows Desktop app worden vanuit dezelfde basis opgezet, daarom is het voordelig de Windows Phone app direct te optimaliseren voor Windows Phone. Echter is een native Windows Phone app niet een vereiste, een kostenoverweging kan de reden voor de ontwikkeling van een web app of hybride app zijn. Hiermee kunnen uw wensen ook verwezenlijkt worden. Natuurlijk kunt u dit in combinatie met een iOS applicatie en/of Android app laten ontwikkelen.

Advies op maat, daar kunt u bij ons op rekenen. Maak vrijblijvend een afspraak, wij kunnen u helpen in uw app traject van A tot Z.

Windows Phone app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Voordelen Windows Phone app

De voordelen van een Windows Phone app


Apps voor de Windows Phone kennen enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere besturingssystemen:

Platformen

Een Windows Phone app is ook direct te gebruiken op Windows desktop.

Concurrentie

Er is in de Windows store veel minder concurrentie met andere app partijen, dit zorgt ervoor dat de installatie-conversie hoger ligt.

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Als full-service app ontwikkelaar is Coffee IT gespecialiseerd in het realiseren van apps voor alle platformen. Wij hebben aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van Windows Phone apps. Daarnaast denken wij u mee omtrent het concept, design en het promoten van uw app.

  • Ervaren ontwikkelaar voor Windows apparaten
  • Ontwikkelt voor alle Windows 10 gestuurde apparaten
  • Behaalt uw bedrijfsdoelen en bereikt uw doelgroep
  • Transparant; geen addertjes onder het gras
  • Ontwikkelt native hybride en web voor Windows Phone
  • Treedt op als expert én adviseur in het gehele ontwikkeltraject
Over app ontwikkelaar Coffee IT

App ontwerp & UX design


Tijdens de ontwikkeling houden wij rekening met uw Windows gebruiker. Wij houden rekening met de standaarden en richtlijnen om de perfecte ervaring te bieden voor uw gebruiker.


Windows app ontwikkeling


Onze Windows developers zorgen dat uw app code van hoge kwaliteit is, zodat de fundering van uw app goed is. Zo zorgen wij dat uw Windows Phone app klaar is voor de toekomst.


App marketing


Coffee IT kan uw Windows Phone app succesvol op de markt te zetten. Door middel van online marketing (ASO, SEO, social media, SEA) kunnen wij de zichtbaarheid van de app vergroten.


Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op