Darwin webapp

Een door Coffee IT ontwikkelde web interface voor inzicht en totale controle over een gebouw. Deze internet of things app (IoT app), is de volgende stap in gebouwautomatisering.

darwin-webapp-dashboard-devices
Darwin voor gebouweigenaren

Case

Alle functionaliteiten in een gebouw beheren. Het licht aan/uit, temperatuur van de ruimte, rolluiken naar beneden of juist naar boven. En dit allemaal te bedienen vanaf één plek? Coffee IT ontwikkelde de web interface Darwin, een gebouwautomatisering dashboard die totale controle en eenvoudig overzicht weergeeft over het gebouw.

controle op afstand

Kamer controle

De IoT app geeft de gebruikers per elke ruimte een overzicht van hoe de situatie in de betreffende ruimte is. Temperatuur, hoeveel mensen er in de ruimte kunnen of welke apparatuur er beschikbaar is.

gebouw automatisering

Gebouwbeheren

Elke gebruiker kan in de app per ruimte inzien wat de actuele situatie is. Dit maakt het eenvoudig om alle ruimte in het gebouw op afstand te beheren met de IoT app.

real-time status

Real-time status

Om de meest actuele status per ruimte te kunnen tonen moet de app weten waar de gebruiker zich bevindt in het gebouw. Om dit te bewerkstelligen maakt de app gebruik van de beacon technologie

JNV is gespecialiseerd in alles op het gebied van gebouw automatisering in de bedrijfssector. Ze ontwikkelen intelligente systemen die gebruikers inzicht en controle geven over de data van hun gebouw.

Darwin iMac zijaanzicht

Informatie

De Darwin applicatie geeft inzicht in het gebouw. Dingen zoals verbruik, service behoeften, en de status van systemen worden overzichtelijk weergegeven op het Darwin dashboard. Darwin integreert en koppelt met andere systemen in het gebouw die bepaalde functionaliteiten beheren, zodat de applicatie altijd over real time informatie over deze functionaliteiten beschikt. Bijvoorbeeld de temperatuur in een kamer.

Ook via mobiel

Gemakkelijk apparatuur besturen, problemen rapporteren en data uitlezen via mobiel. Scan de QR-Code in een kamer en krijg direct toegang tot alle functies.

Darwin iPhone

Winnaar Crestron Integration Award

“Darwin’s solution provides full control of all hardware and software across the entire building to achieve a state-of-the-art building management system.”, aldus de jury.

Internet of Things

Darwin® heeft veel informatie nodig om nuttig te kunnen zijn voor gebruikers, deze informatie krijgt het systeem van honderden apparaten die verbonden zijn met het IoT. Darwin® is de geavanceerde koppeling tussen het IoT en de gebruikers, zonder IoT zouden veel gebouwautomatisering functionaliteiten niet mogelijk zijn.

Darwin iMac

Nieuwsgierig geworden?

Darwin is zowel een hybride app als een web app en dus voor elk device en platform te downloaden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT