DARWIN WEB APP

Web- en native app  |  IoT techniek

Darwin Web app Internet of Things
Darwin gebouwautomatisering

SLIM GEBOUWBEHEER MET IOT

Alle functionaliteiten in een gebouw beheren. Het licht aan/uit, de temperatuur regelen van de ruimte of even de rolluiken naar beneden. Samen met JNV ontwikkelde Coffee IT een web- en native iOS app onder de naam Darwin®, een gebouw-automatisering dashboard die totale controle en eenvoudig overzicht weergeeft over het gebouw. Darwin wordt gebruikt in kantoren van o.a. Vanderlande, The Flow Amsterdam en Tesla DC Tilburg

Opdrachtgever: JNV Audiovisuele smaakmakers
Industrie: Domotica & IoT


Diensten: UI & UX design, development, doorontwikkeling en onderhoud

Darwin: Web app

DARWIN WEB APP: DE UITDAGING 

De Darwin applicatie geeft inzicht in het gebouw. Dingen zoals verbruik, service behoeften, en de status van systemen worden overzichtelijk weergegeven op het Darwin dashboard. Hierbij lag vooral bij het integreren van al deze systemen en op deze manier weer te geven in een web– als native app waarbij de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Darwin integreert en koppelt met andere systemen in het gebouw die bepaalde functionaliteiten beheren, zodat de app altijd realtime de informatie kan uitlezen en aanpassen.

Bekijk meer maatwerk apps

INTERNET OF THINGS

Darwin® heeft veel informatie nodig om nuttig te kunnen zijn voor gebruikers, deze informatie krijgt het systeem van honderden apparaten die verbonden zijn met het IoT. Darwin® is de geavanceerde koppeling tussen het IoT en de gebruikers, zonder IoT zouden veel gebouwautomatisering functionaliteiten niet mogelijk zijn.

Darwin app

Real-time status

Om de meest actuele status per ruimte te kunnen tonen moet de app weten waar de gebruiker zich bevindt in het gebouw. Om dit te bewerkstelligen maakt de app gebruik van de beacon technologie.

Altijd binnen bereik

De IoT app geeft de gebruikers per elke ruimte een overzicht van hoe de situatie in de betreffende ruimte is. Temperatuur, hoeveel mensen er in de ruimte kunnen of welke apparatuur er beschikbaar is.

Darwin gebouwautomatisering

AWARD WINNING SYSTEM

Het slimme Darwin® is trotse winnaar van de Crestron Integration Award. Dit was het commentaar van de jury:

"DARWIN’s solution provides full control of all hardware and software across the entire building to achieve a state-of-the-art building managementsystem."

Beacon en IoT app Darwin

WEB- EN NATIVE IOS APP

De Darwin app moet overal bereikbaar zijn. Om dit te realiseren is er zowel een web app als native iOS app ontwikkeld. De web app zorgt ervoor dat elke gebruiker het systeem kan gebruiken via zijn computer zonder dat hier een installatie voor nodig is. De native iOS app maakt het mogelijk voor gebruikers om op elk moment de real time informatie van het systeem te raadplegen en wijzigen via een smartphone. De smartphone app maakt contact met de fysieke Ibeacons in de ruimte. Om het moment dat de gebruiker zijn of haar smartphone op de tafel in de ruimte plaats; wordt er direct toegang verleend tot de app.

Meer over een app laten maken

WIJ ZIJN DE SPECIALIST IN DOMOTICA & IOT

In deze verbonden wereld is domotica essentieel. Van het automatiseren van kantoorgebouwen, tot vakantieparken, duurzame woningen en complete vakantieparken. Met slimme apparaten creëer je een fijne omgeving voor de gebruikers. Bedrijven gebruiken IoT-techniek om interactieve, gemakkelijke, efficiënte en gepersonaliseerde ervaringen te creëren via alle schermen.

Meer over Domotica & IoT

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN

Van Progressive Web Apps tot whitelabel apps tot native. Wij ontwikkelen slimme apps op maar die elk bedrijf verder helpen.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

“>