Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een app specialist die u kan adviseren met betrekking tot de ontwikkeling van uw app? Wellicht heeft u een goed app idee maar weet u niet precies waar u moet beginnen om uw app te verwezenlijken. Wij zijn app specialisten die u graag helpen om uw app idee te vertalen naar een werkende app. Bij ons kunt u onafhankelijk advies verwachten met betrekking tot het concept, het design, de ontwikkeling en de distributie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op met app specialist Coffee IT. Wij helpen u graag verder.

App specialist Coffee IT


Als app specialist is Coffee IT de ontwikkelpartner die u bij staat in het gehele ontwikkelproces. Wij begeleiden u van het concept tot de distributie in de app stores en geven u advies waarmee u het maximale uit uw app kunt halen. Als app specialist zijn wij op de hoogte van de laatste trends en standaarden op het gebied van (UX & UI) design, development en app marketing (ASO). Wij voorzien u altijd van onafhankelijk en goed onderbouwd advies.

Coffee IT ontwikkelt apps voor alle platformen. Ons team is in staat om een hybride applicatie of native app te realiseren. Daarnaast kunnen wij een web app realiseren welke via webbrowsers op zowel desktops, smartphones als tablets te benaderen is. Indien een native app voor u de beste oplossing is dan kunnen wij uw app zowel ontwikkelen voor Android als iOS. Wij adviseren u graag bij het maken van de keuze tussen een web, hybride en native app alsmede de keuze tussen het type platform en de ondersteunende apparaten.

App specialist

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

App specialisten

Onze werkwijze


Als ware app specialisten begeleiden wij u in het gehele app ontwikkeltraject. Op basis van uw doelstellingen helpen wij u met belangrijke besluiten omtrent uw app. Zoals u van een app specialist mag verwachten treden wij op als adviseur. Wij staan u bij in zowel het concept, design, ontwikkeling en promotie van uw app. Door een nauwe samenwerking kunnen wij het optimale resultaat garanderen.

Benieuwd hoe het bouwen van een app in zijn werk gaat bij Coffee IT? Lees dan meer over het laten maken van een app. Of neem direct contact met ons op.

App ontwerp & UX design


Als app specialisten staan wij u bij in het gehele app ontwikkeltraject. De eerste stap is het concept en het ontwerp van uw app. Op basis van vooraf opgestelde personas maken onze app designers een gebruiksvriendelijk ontwerp die aansluit bij uw doelgroep.


App ontwikkeling


De kwaliteit van de code is één van de belangrijkste aspecten als het gaat om de ontwikkeling van een app. App specialist Coffee IT waarborgt de kwaliteit door bugs vroegtijdig te constateren en op te lossen waardoor op onderhoudskosten kan worden bespaard.


App marketing

Zoals u van een specialist op het gebied van apps mag verwachten kunnen wij u tevens helpen met het promoten van uw app in de app stores. Wij verzorgen zowel app store optimalisatie (ASO) als het opstellen en uitvoeren van het marketingplan.

Alle soorten apps


Ons team van app specialisten beschikt over aantoonbare ervaring en kennis op het gebied van app ontwikkeling. Coffee IT is in staat om u bij te staan in alle fases tijdens het ontwikkelingstraject. Bij het laten maken van een app door ons ervaren team kunt u een kwalitatieve app verwachten. Wij ontwikkelen mobiele applicaties voor alle platformen waaronder Android (Google), iOS (Apple) en Windows Phone.

Door onze specialisaties zijn wij in staat om elke denkbare app te maken. Wij hebben onder andere ervaring met beacons apps, communicatie apps en e-learning apps.

Neem contact op
Team van specialisten

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger