Direct op de koffie?

Een e-learning app stelt u uw bedrijf of organisatie in staat om op een innovatieve wijze uw werknemers, relaties of studenten iets te leren via een mobiele app. Een mobile learning app kan op een effectieve wijze bijdragen aan de ontwikkeling en opleiding binnen een bepaalt vakgebied. Wilt u een E-learning app laten ontwikkelen door Coffee IT? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Mobile learning app


Heeft uw bedrijf of instelling veel lesstof ten behoeve van de kennisontwikkeling van uw medewerkers of leerlingen? Een e-learning app biedt de mogelijkheid om uw lesmateriaal overzichtelijk aan te bieden. Handleidingen, (video-)instructies en cursussen zijn hierdoor altijd binnen handbereik van uw doelgroep.

Door het laten maken van een e-learning app kan uw organisatie op eenvoudige wijze mensen op theoretisch vlak ontwikkelen, trainen en bijscholen. Door het lesmateriaal online aan te bieden in een mobiele applicatie zijn naslagwerken ten alle tijden beschikbaar op een smartphone of tablet.

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van e-learning apps? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen wij graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze met betrekking het maken van mobiele apps.

Neem contact op
E-learning app

UI & UX design


Een goed concept vormt de basis van elke succesvolle app. Zoals u van een ontwikkelaar van kwaliteit mag verwachten staan wij u graag bij met het uitwerken van het concept en design van uw e-learning app. Indien gewenst kunnen wij een app design op maat voor u maken op basis van uw huisstijl. Echter is het ook mogelijk om een ontwerp bij ons aan te leveren die door uw designers is vervaardigd. Wij denken graag met u mee over zowel het UI (user interface) en UX (user experience) design.


App ontwikkeling


Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een app ontwikkelen die geschikt is voor een diversiteit aan mobiele apparaten. Voor zowel een tablet en smartphone zijn wij in staat om een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen. Als veelzijdige app bouwer kunnen wij apps maken voor verschillende platformen, waaronder Apple's iOS en Google's Android. Wij ontwikkelen altijd met oog op de toekomst. Hierdoor zijn updates eenvoudig uit te voeren en kunt u lesstof eenvoudig aan de app toevoegen.


App marketing


Naast de ontwikkeling kan Coffee IT tevens helpen met het aan de man brengen van uw app. Door de inzet van online en offline marketingkanalen kunnen wij het aantal downloads en actieve gebruikers van uw mobile learning app aanzienlijk vergroten. Op basis van een goed doordachte strategie brengen wij het marketingplan ten uitvoer. Als full-service app ontwikkelaar hebben onder andere ervaring met ASO (App Store optimalisatie), SEO, SEA en social media.


E-learning app ontwikkelen

E-learning app ontwikkelen door Coffee IT


Voor het laten ontwikkelen van een kwalitatief hoogwaardige e-learning app is Coffee IT de aangewezen partner. Wij hebben aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van mobile learning apps en serious games. In ons app ontwikkelproces streven wij naar een nauwe samenwerking met u als opdrachtgever en onze designers, developers en marketeers.

  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Gespecialiseerd in hybride, native en web apps
  • Stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de code
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Diversiteit aan ontwikkelkennis

De mogelijkheden van mobiele e-learning apps


Het voordeel van een mobiele applicatie is dat deze uitstekend geschikt is als e-learning tool. Een native app biedt diverse functionaliteiten voor e-learning toepassingen. Opleiding modules kunnen indien gewenst via een CMS worden toegevoegd aan de app zodat uw lesmateriaal altijd up-to-date is. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het laten maken van een e-learning app voor uw organisatie? Met onze gedegen expertise op het gebied van app ontwikkeling kunnen wij een gebruiksvriendelijk e-learning platform ontwikkelen voor bedrijven, overheden of onderwijsinstellingen. Indien gewenst kunnen wij bestaande databases en systemen koppelen. Wij gaan graag met u om tafel om de opties te bespreken.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.