E-learning app Examenoverzicht

Leren met een app


Steeds vaker ontdekken bedrijven de voordelen van het inzetten van een app op educatief gebied. Dit noem je ook een E-learning app (educatieve app). Met een E-learning app kunnen gebruikers, bijvoorbeeld leerlingen of werknemers, op een interactieve wijze leren. E-learning apps worden in veel segmenten gebruikt. Denk aan een interactieve tool waarmee gebruikers cursusmateriaal bestuderen, trainingen voor je personeel of leerlingen examenstof efficiënter laten leren (zoals de ExamenOverzicht app). Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers beter leren middels een app. Dit betekent dat de app direct veel potentie heeft!

NEEM CONTACT OP

De voordelen van een mobiele learning app


Heeft jouw bedrijf veel (les)stof of staat groei en kennisontwikkeling van medewerkers centraal? Dan biedt een E-learning app de uitkomst. Bepaalde stof wordt overzichtelijk en aantrekkelijk aangeboden. Handleidingen, trainingen, cursussen of video-instructies, allen zijn bij uitstek geschikt voor een mobiele E-learning app.

Met mobile learning wordt lesmateriaal of educatieve stof vaak online aangeboden. Ook kan de app trainingen, online quizzen en vragen aanbieden. Zo heeft de doelgroep het lesmateriaal direct binnen handbereik. Samenvattingen en naslagwerken zijn terug te zien, net als bepaalde quizuitslagen. Op deze manier blijft de kennis van de gebruiker altijd up to date.

UI & UX design

Als ervaren E-learning app ontwikkelaar denken wij mee met het concept en design van jouw E-learning app. Een optimaal UI & UX design zorgt ervoor dat de app vaker én beter wordt gebruikt door de doelgroep. Onze designers houden hierbij altijd rekening met jouw huisstijl en wensen van de doelgroep.

Beter leren

Sneller, leuker en effectiever. Een educatieve app verbreedt de kennis over bepaalde stof en zorgt voor meer binding met jouw merk. Een E-learning app optimaliseert (bedrijfs)processen, dit scheelt het bedrijf tijd en geld. En dat vindt natuurlijk iedereen prettig.

Beschikbaar op ieder platform

Het succes van een E-learning app hangt af van de beschikbaarheid van de app. Wij zorgen er daarom voor dat je doelgroep de app op elk device kan gebruiken, of het nu een Iphone, Ipad, Android telefoon of tablet is. Iedere deelnemer kan de app gebruiken op zijn eigen device.

E-learning app ontwikkelaar Coffee IT


Onze kennis en ervaring op het gebied van mobile learning en serious games, stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige E-learning apps te ontwikkelen die het vermogen hebben om de doelgroep effectief te bereiken. Wij treden op als transparante ontwikkel partner. Dit houdt in dat wij korte communicatielijnen hanteren, je altijd 1 op 1 contact hebt met de projectleider en je betrokken bent bij het ontwikkelproces.

  • Ontwikkelt voor elk platform en elk device
  • Gespecialiseerd in hybride, native en web apps
  • Stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de code
  • Behaalt/ondersteunt jouw bedrijfsdoelen
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Diversiteit aan ontwikkelkennis en expertises
  • Een team van designers, developers en marketeers
  • Apps met een onderscheidend en innovatief karakter
OFFERTE AANVRAGEN
Educatieve app Examenoverzicht

E-learning app ExamenOverzicht


Een voorbeeld van een educatieve app die wij bij Coffee IT recentelijk hebben ontwikkeld is de ExamenOverzicht app. Deze educatieve app zorgt ervoor dat studenten worden klaargestoomd voor hun eindexamens. ExamenOverzicht is een hybride en web app, dit betekent dat leerlingen op elk device de app kunnen downloaden en gebruiken. Deze E-learning app heeft functionaliteiten als in-app samenvattingen, begrippenlijsten, oefenvideo’s, leertips en oude examens. De meerwaarde van een E-leraning app zoals ExamenOverzicht zit hem in het aanbieden van traditionele stof of een interactieve manier die aansluit op de wensen van de doelgroep. Benieuwd naar de app? Bekijk dan de portfolio pagina van de ExamenOverzicht app of neem vrijblijvend contact op.

Examenoverzicht app

WIJ WERKEN VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek