Direct op de koffie?

Wilt u een Android app laten ontwikkelen? Dan laat u dit doen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in app ontwikkeling, zoals Coffee IT. Android is het meest gebruikte besturingssysteem voor smartphones en tablets. Dit zorgt ervoor dat uw app een groot potentieel bereik heeft.

Als ervaren Android app ontwikkelaar zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Android applicaties. Wij kunnen u helpen met de realisatie van uw apps op smartphones, tablets, Android Auto, Android TV, Google Home, Android Wear en meer.

Recente Android projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

Over Android apps

Met een native app haalt u de meeste mogelijkheden en de hoogste kwaliteit uit een Android app. Een Android tablet app en smartphone app worden vanuit dezelfde basis opgezet, daarom is het voordelig de Android app direct te optimaliseren voor Android tablet.

Een native Android app is niet altijd perse noodzakelijk. Uit kostenoverwegingen kan blijken dat een web app of hybride app ook uw wensen vervullen met betrekking tot een app voor Android-systemen. Dit kan natuurlijk in combinatie met de ontwikkeling van een iOS (iPhone & iPad) app.

Bij Coffee IT krijgt u waar voor uw geld en kunt u er op rekenen dat wij er alles aan doen om u een perfecte Android app te maken.

Android apps

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Android app voordelen

De voordelen van een Android app


Een app voor Android besturingssystemen biedt een aantal voordelen:

Mogelijkheden

Android is een open source platform met veel rechten voor de gebruikers. Hierdoor kan een app meer gebruik maken van de functies van de telefoon, zoals instant apps voor Android.

Aantal gebruikers

Bijna 85 procent van geleverde smartphones wereldwijd draait Android. Dit betekent dat u een hoop potentiële gebruikers heeft voor uw app.

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is gespecialiseerd in maatwerk app oplossingen voor Android. Wij ontwikkelen apps voor alle soorten mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en Android Wear. Als full-service app ontwikkelaar hebben wij expertise op het gebied van design, ontwikkeling en marketing.

  • App ontwikkelaar met bewezen ervaring en kennis
  • Ontwikkelt applicaties met het oog op de toekomst
  • Behaalt uw bedrijfsdoelen en bereikt uw doelgroep
  • Transparant; geen addertjes onder het gras
  • Ontwikkelt native, hybride en web voor Android
  • Denkt met u mee als expert en adviseur
Over app ontwikkelaar Coffee IT

App ontwerp & UX design


De eindgebruiker staat bij Coffee IT altijd centraal. Onze app designers bekend met de richtlijnen omtrent het Android design. Dit stelt ons in staat een gebruiksvriendelijk design te maken die is afgestemd op de gebruiker.


Android ontwikkeling


Een goede fundering voor uw Android app zorgt ervoor dat uw app geschikt is voor de toekomst en voor verandering. Om deze reden waarborgt Coffee IT de kwaliteit van de code van uw applicatie om kosten in de toekomst te reduceren.


App marketing


Android app ontwikkelaar Coffee IT helpt u met het op de markt zetten van uw Android app. Wij hebben ervaring met het aan de man brengen van uw mobiele apps door middel van online marketing (ASO, SEO, social media, SEA).


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op