Direct op de koffie?

51% van de huishoudens in Nederland is in het bezit van een tablet. Het gebruik van tablets is overigens aan het groeien; basisscholen en middelbare scholen beginnen vaker te werken met tablets. Dit komt omdat tablets draagbaar zijn en de mogelijkheden van tablets haast net zo groot zijn als die van laptops. Uw app ontwikkelen voor tablets kan hierom een goede keus zijn. Wij kunnen uw tablet app ontwikkelen van concept tot volwaardig product in de Play Store en Apple Store.

Een tablet app biedt de mogelijkheid om de gebruiker meer content te tonen. Met een tablet app kun je de gebruiker een dashboard ervaring bieden, omdat de tablet veel schermruimte heeft in verhouding met de smartphone. Een tablet app laat u ontwikkelen door een kwalitatief hoogwaardige app ontwikkelaar, zoals Coffee IT. Wij ontwikkelen uw tablet app compleet volgens de wensen en behoeften van uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt het laten maken van een tablet app?


Als u uw tablet app laat maken door Coffee IT beginnen wij met het kijken fundamentele eigenschappen van uw bedrijf, zoals missie, visie, concurrentie, zwaktes en sterktes. Vanaf daar kijken we naar projectspecificaties als projectdoelen, tijdsplanning, communicatie en technische eisen.

De keuze voor een technische oplossing is erg belangrijk, daarom denken wij hier graag over mee. Vervolgens stellen wij een plan op voor de realisatie en zorgen wij ervoor dat de eerste versies van de ontwerpen jullie kant op komen. Dit doen wij voor de start van de ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat iedereen eerst op één lijn zit. Hierna start de ontwikkeling en uiteindelijk de oplevering. Wij ontwikkelen apps voor de toekomst en helpen u graag met slimme keuzes om kosten voor onderhoud te verkleinen.

Tablet app laten maken

Smartphone apps

Voor iOS, Android en Windows Phone

Lees meer 

Tablet apps

Voor iPad, Android- en Windows tablets

Lees meer 

Smartwatch apps

Voor Apple Watch en Android Wear

Lees meer 

Web apps

Voor Android TV en Apple TV (tvOs)

Lees meer 

Tablet app

De voordelen van tablet apps


Tablet apps zijn een grote aanvulling op uw app om de volgende redenen:

Schermruimte

Biedt net dat beetje extra informatie zonder dat de gebruiker het overzicht verliest. Voor gebruikers van geavanceerde systemen kan een speciaal ingerichte app voor tablets extra productiviteit bieden.

Intuïtief

Van jong tot oud, iedereen kan in principe met een tablet overweg. Of het nu gaat om een iPad of een Android Tablet.

Markt

67% van de Nederlanders is in het bezit van een tablet. Deze markt kunt u dus niet links laten liggen.

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is dé app ontwikkelaar voor resultaatgerichte tablet apps. Ons gedreven team heeft reeds diverse tablet apps gerealiseerd voor onder andere de iPad, Android tablets en Windows tablets. Als full-service app ontwikkelaar denken wij graag met u mee omtrent het concept, design, techniek en marketing.

  • Ontwikkelt kwalitatieve apps voor tablets
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Ontwikkelt voor iPad en Android tablets
  • Stelt doelen altijd voor middelen
Waarom Coffee IT als tablet app ontwikkelaar

App ontwerp & UX design


Onze app designers maken een gebruiksvriendelijk design voor uw tablet app. Afhankelijk van de doelgroep die u voor ogen heeft ontwikkelen we een passende user-interface, geheel op basis van de laatste design trends.


Tablet app ontwikkeling


Bij het ontwikkelen van een tablet app waarborgen wij kwaliteit van de code. Hierdoor kunnen in een later stadium kosten voor de onderhoud worden bespaart. Ook het uitvoeren van updates is hierdoor eenvoudiger.


App marketing


Een succesvolle tablet app heeft actieve gebruikers. Op basis van een goed doordacht plan voeren wij de online marketingstrategie voor u uit. Wij hebben ervaring onder andere met SEO, SEA, ASO en social media.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op