Jouw web app bij
Coffee IT

Ben jij op zoek naar een partij die maatwerk webapplicaties kan ontwikkelen? Onze web app experts ontwikkelen maatwerk oplossingen voor grote namen zoals: het ROC en ExamenOverzicht. Met een maatwerk web app combineer je de kracht van een reguliere app met de mogelijkheden van een desktop. Wil je meer weten over web apps? Lees dan verder.

Web app ontwikkelaar

Wat is een web app?

Als wij een web app omschrijven dan maken wij de vergelijking met een (hybrid of native) app. Deze apps download je normaal via een Google Play Store of Apple App Store. Hierin verschillen web apps want deze kun je meteen gebruiken zonder te downloaden. Dit levert veel voordeel op zoals een lage instapdrempel voor de eindgebruiker. Een goed voorbeeld van een veel gebruikte web app is Facebook. Ook deze applicatie kun je direct bereiken zonder een download uit te voeren.

Het verschil tussen web- native- of hybride apps?

Wat is het verschil tussen web- native- of hybride apps? Web apps hebben een aantal voordelen ten opzichte van native of hybride apps. Zoals eerder genoemd kun je deze applicaties direct gebruiken vanaf je smartphone of desktop. Native- en hybride apps moeten eerst gedownload worden uit de App Store voordat ze gebruikt kunnen worden. 

Daarnaast is de programmeertaal anders. Native apps worden volledig ontwikkeld met Swift of Kotlin. Web apps ontwikkelen wij in React wat als bijkomend voordeel heeft dat dit goed gekoppeld kan worden met mobiele apps. Zo hebben wij bij het project van BabyManager hun web app (als CMS) gekoppeld aan de mobiele app.

"Coffee IT levert professioneel werk en communiceert goed"

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

Twee projecten van onze web app ontwikkelaars

Darwin web app

Darwin is een web app dat door Coffee IT ontwikkeld is en geeft totale inzicht en controle over een gebouw. Dit platform maakt gebruik van het Internet of Things en is de volgende stap in gebouwautomatisering (domotica). Gebruikers kunnen met de web app alle functionaliteiten in het gebouw beheren.

LiveAdvize

De ‘Liveadvize’ web app is een van de web apps die wij hebben ontwikkeld. Deze gebruiksvriendelijke web app verbindt gemakkelijk ondernemers met experts voor advies. Ben je benieuwd naar welke applicaties wij nog meer hebben ontwikkeld? Bekijk hier dan hier ons portfolio.

Web apps voor alle devices

Web app of mobiele app?

Mobiele apps en web apps kun je zo complex maken als dat je zelf wil en beide hebben ze hun voor- en nadelen. Zo zijn mobiele apps over het algemeen tijdsintensiever om te ontwikkelen waardoor ze vaak ook iets duurder zijn. Het ontwikkelen van een web app is in de meeste gevallen efficiënter waardoor de kosten lager blijven.

Doordat web apps te bereiken zijn via de browser zijn ze direct bruikbaar voor zowel iOS en Android systemen. Onze web applicaties tonen vergelijkbare prestaties als een mobiele app. Wij combineren de technische mogelijkheden van een app met een website uitstraling. Best of both worlds dus. Wil jij een web app laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Web app ontwikkelaar met ervaring

Ons ervaren team van web app ontwikkelaars heeft meer dan 8 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van high-end apps. Ons team van 40+ developers werken allemaal in-house vanuit ons kantoor in Utrecht. Door de laatste technieken en frameworks (zoals React) te gebruiken zijn onze web apps schaalbaar, responsive en werken ze uitstekend op elke device.

Als full-service app ontwikkelaar zijn web apps één van onze specialismen. Daarnaast werken onze gespecialiseerde developers ook elke dag aan het ontwikkelen van native apps (iOS & Android) en hybride apps.


Coffee IT Web app expert
Hoe lang duurt het ontwikkelen van een web app

Hoelang duurt het maken van een web app?

Benieuwd of jij een web app moet laten ontwikkelen? Veel organisaties gebruiken een web app voor gebouwautomatisering, e-learning of om een service te verbeteren. In veel situaties is een web app een slimme aanvulling op de bedrijfsstrategie.

Als ervaren ontwikkelaar denken wij mee vanaf de strategiefase. Hierin stellen we kritische vragen en brengen we duidelijk de doelen en resultaten in kaart. Benieuwd naar het gehele stappenplan? Bekijk dan ons ontwikkelproces.

Coffee IT ontwikkelt apps voor:

Neem contact op

Peter staat voor je klaar.

Meer inzicht in jouw data? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.
Succesvolle apps maken van hoge kwaliteit. Jij hebt een veelbelovend concept, wij de skills. Samenwerken?

Klik hier voor ons ontwikkelproces
Coffee IT Certificaten
Kom langs op ons HQ voor
een vrijblijvend adviesgesprek.

Vliegend Hertlaan 41
3526KT Utrecht 

+31 30 737 1093
contact@coffeeit.nl
Coffee IT app developer Utrecht
© 2023 Coffee IT. All rights reserved