Augmented reality app ontwikkelaar

Wil je een augmented reality app laten ontwikkelen? Wij zijn de aangewezen partij om van jouw augmented reality app concept een succesvolle app te maken. Wij beschikken over aantoonbare ervaring in app ontwikkeling voor onder andere smartphones en tablets. Benieuwd naar de mogelijkheden van augmented reality apps? Als augmented reality app ontwikkelaar vertellen je graag meer over de mogelijkheden van dit type app voor jouw merk. Til jouw merk naar het volgende niveau.

Neem contact op

Coffee IT als augmented reality app ontwikkelaar

Wil je een augmented reality app ontwikkelen? Als fullservice augmented reality app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps waaronder augmented reality apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast onze technische expertise zijn wij jouw partner met betrekking tot het concept van de app, het design en de marketing.

 • Augmented reality apps met het oog op de toekomst
 • Ruime ervaring met de ontwikkeling van apps
 • Wij helpen met het behalen van jouw KPI's
 • Transparante communicatie en korte lijnen
 • Jij wilt een nieuwe of grotere doelgroep aansnijden
 • Wij denken mee als expert én partner
 • Wij hebben alle kennis volledig in-house
Meer over ons

Gebruikersbeleving

De beleving van de gebruiker staat centraal bij een succesvolle augmented reality app. Wij richten ons daarom op de eindgebruiker en gebruiken altijd de laatste richtlijnen en trends bij de app ontwikkeling. 

AR app ontwikkeling

Met een augmented reality app differentieer je jouw merk ten opzichte van je concurrenten. Als specialist in app ontwikkeling zijn wij expert op het gebied van een kwalitatieve code en design voor jouw app.

App marketing

Actieve gebruikers zijn belangrijk voor het succes van een jouw app. Wij zijn daarom in te huren voor de marketing van jouw app, zo zorgen wij dat de app goed zichtbaar is binnen je doelgroep door middel van o.a. App Store Optimalisatie (ASO).

De voordelen van een AR app

Augmented Reality (AR) is een visualisatie technologie waarmee je virtuele beelden toevoegt aan de realiteit en hiermee de werkelijkheid verrijkt met deze virtuele beelden. Er zijn enorm veel manieren waarop je een AR app kunt inzetten voor jouw bedrijf. Door op een innovatieve en unieke manier een AR app te koppelen aan jouw merk of product zorg je dat de doelgroep op een ludieke manier met je merk in aanraking komt. Door het toevoegen van digitale beelden in het gezichtsveld wordt er een extra dimensie gecreëerd. Dit kan de beleving en interactie bij bijvoorbeeld trainingen, marketing en productpresentaties vergroten. Wat kan leiden tot optimalisatie van bedrijfsprocessen. Andere voordelen zijn:

 • Je laat je doelgroep op een ‘speelse’ wijze kennen met jouw product/dienst of merk
 • Een AR app is zowel educatief in te richten als voor amusement
 • Je onderscheidt je op een innovatieve wijze van je concurrenten
 • AR apps zijn de toekomst van het IoT tijdperk, je maakt jouw app futureproof
 • Je bereikt je doelgroep op een effectieve en laagdrempelige manier
OFFERTE AANVRAGEN

De ontwikkelkosten voor een AR app

Overweeg je om een augmented reality app te laten maken? Dan wil je waarschijnlijk weten wat de kosten zijn voor de ontwikkeling van een AR app. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het type app, het gewenste platform en de mobiele apparaten waarop de app dient te werken. De kosten voor een AR ontwikkeling kunnen dus liggen tussen de €20.000 en de €100.000, afhankelijk van de functionaliteiten en de gebruikte technieken.

In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden omtrent jouw app concept. Op basis van jouw wensen en het beschikbare budget doen we een passend voorstel. Wij stellen uiteindelijk een itemized begroting op, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT