ANDROIDONTWIKKELAAR

Welkom bij Android ontwikkelaar Coffee IT. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van maatwerk Android apps. Vergroot je succes in de Google Play Store en sluit je aan bij tientallen opdrachtgevers die je voor gingen in hun app succes. Wij werken met eigen Android ontwikkelaars die van elk concept een succesvolle en stabiele app maken met veel potentie in de Google Play Store. Al onze app producties zijn een co-creatie: jij hebt een complex probleem en een goed initiatief, wij leveren hoge kwaliteit Android apps.

Direct contact

DE VOORDELEN VAN HET INSCHAKELEN VAN EEN ERVAREN ANDROID APP ONTWIKKELAAR

Google Play Store

De app voldoet aan alle richtlijnen van de Google Play Store en is schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers per dag. Blijf je concurrentie een stap voor met een native Android app.

Wie gingen je voor?

Technisch partner

Door onze combinatie van creatief meedenken, vragen stellen waar nodig en hoogstaande techniek helpen wij je organisatie verder in het benutten van de potentie van Android apps.

Vertel ons jouw idee

Ervaren ontwikkelaars

Onze Android developers gebruiken de laatste tools en technieken voor het ontwikkelen van professionele Android apps. Maak kennis met ons enthousiaste team van Android goeroes.

Ontmoet de ontwikkelaars

MVP app laten ontwikkelen

ANDROID ONTWIKKELAARS MET EEN PASSIE VOOR GEBRUIKSVRIENDELIJKE APPS

Bij Coffee IT werken we met eigen developers per specialisme en programmeertaal. Door onze Android ontwikkelaars in hun kracht te zetten kunnen wij hoge kwaliteit garanderen. Onze Android apps zijn uniek, innovatief en specifiek ontwikkeld vanuit de prioriteiten van de opdrachtgever en de wensen van de doelgroep.

Een goed voorbeeld van een gebruiksvriendelijke Android app die wij recentelijk hebben ontwikkeld is de app in-lite. In-lite is een app die tuinverlichting aanstuurt door middel van Bluetooth. De app is in samenwerking met in-lite steeds verder doorontwikkeld. In-lite gebruikt de kracht van het Internet of Things om het voor gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken om de hele tuin te bedienen met een smartphone.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
Roompot

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native Android apps en het ontwikkelen ervan!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus

De app ontwikkelaar voor Android, iOS en web

Als mobiele app specialist ontwerpen en ontwikkelen wij mobiele apps specifiek voor iOS (Apple), Android (Google) of webapplicaties. Daarnaast kun je bij ons een hybride app laten ontwikkelen en zijn wij ervaren met alle technieken zoals Progressive Web Apps, Whitelabel apps, VoIP apps of Bluetooth apps. Voor elk platform kunnen wij een maatwerk app ontwikkelen met alle gewenste functionaliteiten en features. Betreft jouw app-concept een mobiele app? Dan kunnen wij het bouwen.

Android gebruikers versus Apple gebruikers

Android gebruikers verschillen in sommige opzichten van Apple gebruikers. Onze Android developers weten alles over de gebruikersbehoeften van platform specifieke gebruikers en richten de flow van de app optimaal in. Dit betekent dat de app optimaal gebruik maakt van de functies van een Android smartphone. De apps hebben uitstekende prestaties op elk device, of gebruikers nu een Samsung, Huawei of een foldable Android apparaat hebben.

ANDERE VRAGEN OVER ANDROID APPS?

Onze Android developers ontwikkelen apps voor alle gangbare Android toestellen zoals: Samsung Galaxy, Nokia, Motorola, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Google Pixel en meer. De app is compatibel met toestellen die werken met besturingssysteem vanaf versie 5.0 tot en 10.0. Twijfel je of jouw Android app gebouwd kan worden voor een bepaald type toestel? Neem dan vrijblijvend contact op.

Jazeker! Ben je zelf een Android ontwikkelaar en ben je op zoek naar een Android developer vacature? Bij Coffee IT zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent om ons team aan te vullen. Op dit moment hebben wij zowel een junior Android developer vacature als medior Android developer vacature open staan. Bekijk onze vacature pagina of kom langs op ons kantoor voor een kennismaking.

De kosten voor het ontwikkelen van een Android app variëren bij ons tussen de 20.000 EUR en ongeveer 100.000 EUR. Omdat elke app productie maatwerk betreft, zijn ook de kosten voor het ontwikkelen maatwerk. Zo zijn de kosten afhankelijk van de gewenste features, ontwikkeluren etc. Wil je een prijsopgave ontvangen voor jouw concept? Vraag dan kosteloos een offerte aan.

De voordelen van een professionele Android applicatie

Een professionele Android app is krachtig, betrouwbaar en stijlvol. Andere voordelen van eigen branded Android app zijn:

  • De app voldoet aan de nieuwste richtlijnen van Google Play Store
  • Een app voor alle zakelijke behoeften zoals optimalisatie, winst of kennisdeling
  • De app werkt op elk Android toestel, ook na besturingssysteem updates
  • Een efficient ontwikkeltraject volgens de scrum methodiek
  • Technisch advies van begin tot na de release in de Google Play Store
  • De app werkt razendsnel en gebruikt alle elementen van de telefoon
  • De app kan gemakkelijk worden doorontwikkeld met extra features
Android applicatie

Android ontwikkelaar Utrecht


Dit zijn twee van onze ervaren Android ontwikkelaars: Job en Yassin nadat ze een succesvolle Android app hebben gelanceerd. Wanneer je bij ons een app laat ontwikkelen dan geloven wij in een flexibel ontwikkeltraject, direct contact (met zowel de opdrachtgever als het ontwikkelteam) en een energieke aanpak. Tijdens het ontwikkelen van de app houden we nauw contact met de opdrachtgever, zodat we zeker weten dat we aan alle wensen en doelstellingen invulling geven. Wij komen het liefst met veel ideeën: zo bouwen we samen een Android app waar beide partijen trots op zijn.

Wil je meer weten over de dienstverlening van ons als Android app ontwikkelaar en benieuwd wat wij voor jou of je bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of kom langs op ons nieuwe kantoor in Utrecht voor een kopje koffie.

Maak een afspraak
Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT