OVERHEID APP ONTWIKKELEN

Wil je een overheid app ontwikkelen en ben je op zoek naar een betrouwbare app ontwikkelaar?

Als specialist hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met het ontwikkelen van apps, waaronder overheid apps. Een goed voorbeeld hiervan is de Drupal web-applicatie ontwikkeld voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of lees verder.

DIRECT CONTACT
app marketing professionals

ONTMOET ONZE APP EXPERTS

het team

In-house developers

Alles gebeurt bij ons op het hoofdkantoor in Utrecht. Geen outsourcing maar in-house developers.

Kom langs

Gebruiker = key

Bij onze app designs staat de ervaring van de gebruiker centraal. Een succesvolle app staat met het design.

Ons proces

Divers portfolio

Van native apps tot PWA's, wij kunnen elk type app voorzien van een design wat past bij jouw doelstellingen.

Bekijk ons portfolio

Coffee IT als overheid app developer

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Bij ons kun je verwachten dat we naast de technologische ontwikkeling van de app ook optreden als partner gedurende de conceptvorming van de app, het design en de marketing.

  • Overheid apps met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring met de ontwikkeling van apps
  • Heldere communicatie en duidelijke afspraken
  • Wij denken mee als expert en partner
Lees meer over ons
Native app
Overheid app ontwikkelen

Overheid app laten maken

Als je als gemeente een app wilt laten ontwikkelen is het verstandig om een vaste partner te hebben gedurende het ontwikkelproces. Wij ondersteunen je met het maken van de app van conceptvorming tot release tot gebruikersanalyse en app marketing. Als fullservice app ontwikkelaar hebben wij expertise op het gebied van app ontwikkeling.

Wij kunnen een overheid app ontwikkelen voor alle platformen en voor elk device. Zo hebben wij aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van apps voor de meer gangbare platformen zoals native Android, iOS of web, maar ontwikkelen wij ook andere varianten zoals PWA’s of blockchain-based apps.

Voor overheid zijn diverse soorten apps in te richten. Denk hierbij aan een web app voor de belastingaangifte van consumenten of een native app voor het maken van afspraken en reserveringen. Wij kunnen informatieve, educatieve, activerende of efficiëntie gerichte app oplossingen ontwikkelen voor alle overheidsorganen.

Bekijk portfolio
quote icon
Blockchain app ontwikkeling Lemon

De voordelen van een overheid app

Een app is een uiterst geschikt communicatiemiddel om je doelgroep effectief te bereiken. Een app biedt namelijk een enorme diversiteit aan toepassingen, of de doelgroep nu een burger betreft, een bedrijf of mede overheidsinstantie. Voor elk gewenst doel biedt een app een innovatieve manier om jouw doelgroep te bereiken en aan te zetten tot actie. Denk hierbij aan een app om een bepaald proces te versnellen, een app om een enquête te houden, voorlichting geven of een burger aan te zetten tot actie.

De ervaring van de gebruiker staat centraal bij de ontwikkeling van een overheid app. Wij richten ons daarom op de eindgebruiker en hanteren de laatste trends en richtlijnen met betrekking tot het design. Met een overheid app kun je de doelgroep op een innovatieve manier bereiken en aanzetten tot actie. 

Een overheid app ontwikkelen doe je voor de toekomst. De kwaliteit van de code is een speerpunt voor een betrouwbare app met een lange levensduur. Bij ons staat de kwaliteit van de code op nummer één. Zo ben je gegarandeerd van een app met een lange levensduur en bespaar je op onderhoudskosten. Bekijk hier ons ontwikkelproces.

Om het succes van jouw app te garanderen in de stores of binnen je doelgroep, zijn actieve gebruikers en conversies belangrijk. Wij kunnen helpen de app sterk in de markt te positioneren. Dit doen wij bijvoorbeeld middels app marketing (ASO, SEO, social media, SEA).

BEKIJK EENS ONZE PROJECTEN

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek