Hoogwaardige kwaliteit en specialist in app ontwikkeling

En nog 7 redenen om ons in te schakelen..

Een fullservice app ontwikkel bureau met een visie. En lekkere koffie.

JA, LEKKER!

7 redenen om Coffee IT in te schakelen voor jouw app:

Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor iOS, Android & web. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle devices. Naast de technische ontwikkeling zijn wij gespecialiseerd in het concept van de app, het design en de marketing.

LEES MEER OVER ONS ONTWIKKELPROCES

1. Je wilt een applicatie met het oog op de toekomst

Strategie, de nieuwste technieken en optimaal design als speerpunten
voor een unieke gebruikerservaring van jouw app. Zo maak je jouw merk futureproof. 

2. Transparant; wij geloven in heldere communicatie en korte lijnen

Jij ook.

3. Wij hebben alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht

Ons team bestaat uit jonge ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers in verschillende disciplines. Al deze kennis hebben wij in-house vanuit ons kantoor in Utrecht.

4. Je wilt een app ontwikkelaar die optreedt als partner

App ontwikkelaars zijn er tegenwoordig genoeg. Een sparringpartner die met je meedenkt en durft verder te vragen, die zijn wat schaarser. Wij geloven in een duurzame relatie zodat we samen de beste technische oplossingen realiseren. 

5. Kwaliteit vind je net zo belangrijk als wij

Dit heeft verder geen uitleg nodig. Kwaliteit staat op nummer 1. Voor jou én voor ons.

6. Specialist, geen generalist

Wij zijn gespecialiseerd in app ontwikkeling voor elk platform en elk device, van hybride tot iOS/Android of domotica. Van app concept tot release tot app-marketing. Wij hebben de beste kennis en technische middelen in huis om de kwaliteit van de app te kunnen waarborgen. 

7. A team of geeks

Wij stellen ze graag even voor. Het Coffee IT A-team. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker, zo maken wij het leven van de gebruiker makkelijker. Iedereen in het team is innovatie gedreven en heeft een eigen specialisme. Onze expertise, ervaring, flexibiliteit en fijne werkcultuur zorgen ervoor dat we altijd een stapje voor blijven op de rest.
NEEM CONTACT OP

App ontwerp & UX design


Bij de ontwikkeling van een app staat de eindgebruiker centraal. Wij richten ons daarom altijd op de meerwaarde die de app biedt voor de eindgebruiker en houden daarbij altijd rekening met de laatste technieken en trends. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke user interfaces voor elk platform en voor elk device.


App ontwikkeling


Een app ontwikkel je met het oog op de toekomst. Je zorgt ervoor dat jouw product of dienst futureproof is. Bij ons staat bij het ontwikkelen van apps de kwaliteit van de code op nummer één. Hierdoor wordt er op de lange termijn bespaard op onderhoud. Hierdoor worden kosten geminimaliseerd en wordt er meer rendement uit de app gehaald. 


App marketing


Conversies en app engagement zijn belangrijke KPI's voor een succesvolle App. Wij kunnen de app sterk in de markt positioneren. Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in app marketing gedurende de hele productlevenscyclus, bijvoorbeeld middels app install campagins of ASO (App Store Optimalisatie).


"Teambuilding, samenwerken en professionalisering".

Zo maken wij app oplossingen die er toe doen.. 

Fullservice app ontwikkel bureau

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger