Hoogwaardige kwaliteit en in-house specialist in app ontwikkeling

En nog 7 redenen om ons in te schakelen..

Een fullservice app ontwikkel bureau met een visie. En lekkere koffie.

JA, LEKKER!

7 redenen om Coffee IT in te schakelen voor jouw app:

Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor iOS, Android & web. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle devices. Naast de technische ontwikkeling zijn wij gespecialiseerd in het concept van de app, het design en de marketing. Wij geven 7 redenen om ons in te schakelen als professionele ontwikkelaar voor jouw app.

LEES MEER OVER ONS ONTWIKKELPROCES

1. Je wilt een applicatie met het oog op de toekomst

Een strategisch plan, prachtig design en superieure gebruikerservaring. Engineering op zijn best. Zo ben je gegarandeerd van een onderscheidende app en maak je jouw merk futureproof.

2. Transparant: duidelijke communicatie en korte lijnen

Geen tussenpersonen, geen onnodige communicatielagen. Bij ons heb je altijd direct contact met de projectleider. Zo kan er snel geschakeld worden indien nodig en weet je precies waar je aan toe bent. 

3. Een multidisciplinair team in-house in Utrecht

Een team van ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers in verschillende disciplines werkt naadloos samen voor de beste prestaties van jouw app. Alle apps worden volledig in-house ontwikkeld vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. 

4. Een app ontwikkelaar die optreedt als ontwikkelpartner

Wij geloven in een duurzame relatie zodat we samen de beste technische oplossingen realiseren. Wij treden daarom gedurende het gehele proces op als ontwikkelpartner, van conceptfase tot release. Wij zijn een betrokken sparringpartner die met je mee denkt en durft verder te vragen. 

5. Kwaliteit vind jij net zo belangrijk als wij

Een kwalitatieve app levert de beste gebruikerservaring. Minder bugs, minder onderhoudskosten en een app die precies doet wat hij moet doen en dat blijft doen, ook na besturingssysteem updates. 

6. Specialist, geen generalist

Wij zijn gespecialiseerd in app ontwikkeling voor elk platform en elk device, van hybride tot iOS/Android of domotica. Van app concept tot release tot app-marketing. Wij hebben de beste kennis en technische middelen in huis om de kwaliteit van de app te kunnen waarborgen. 

7. A team of geeks

Wij stellen ze graag aan je voor: het Coffee IT A-team. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker, zo maken wij het leven van de gebruiker makkelijker. Iedereen in het team is innovatie gedreven en een drive voor tech. Met onze betrokken, resultaatgerichte en deskundige aanpak bouwen wij samen innovatie technologische oplossingen.

NEEM CONTACT OP

App ontwerp & UX design


Bij de ontwikkeling van een app staat de eindgebruiker centraal. Wij richten ons daarom altijd op de meerwaarde die de app biedt voor de eindgebruiker en houden daarbij altijd rekening met de laatste technieken en trends. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke user interfaces voor elk platform en voor elk device.


App ontwikkeling


Een app ontwikkel je met het oog op de toekomst. Je zorgt ervoor dat jouw product of dienst futureproof is. Bij ons staat bij het ontwikkelen van apps de kwaliteit van de code op nummer één. Hierdoor wordt er op de lange termijn bespaard op onderhoud. Hierdoor worden kosten geminimaliseerd en wordt er meer rendement uit de app gehaald. 


App marketing


Conversies en app engagement zijn belangrijke KPI's voor een succesvolle App. Wij kunnen de app sterk in de markt positioneren. Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in app marketing gedurende de hele productlevenscyclus, bijvoorbeeld middels app install campagins of ASO (App Store Optimalisatie).


"Teambuilding, samenwerken en professionalisering".

Zo maken wij de gaafste app oplossingen. 

Fullservice app ontwikkelaar Coffee IT

Coffee IT ontwikkelt apps voor:

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger