ClearVox

Een VoIP-app die de functionaliteiten van ClearVox Nexxt dichtbij de gebruiker brengt. Dat is de ClearVox Nexxt app, ontwikkeld door Coffee IT.

Case

ClearVox zocht een VoIP-app die naadloos aansluit bij de functionaliteiten die ClearVox aan haar klanten biedt. In de eerste plaats met de gebruiker als uitgangspunt zijn wij aan de slag gegaan met ClearVox Nexxt: het centrale punt van de ClearVox telefooncentrale. Daarnaast hebben we ons gefocust op alle functionaliteiten die de gebruiker dagelijks nodig heeft en deze in de app gebouwd. Hierdoor zorgt de VoIP-app voor een frictieloze ervaring voor de gebruiker.

Dit was een mooie case voor Coffee IT, want onze missie is om gebruiker en technologie optimaal te laten samenwerken. Hierdoor is Coffee IT de beste app-ontwikkelaar voor deze case.

quote icon

Michel Weeren, ClearVox (X2Com)

“Een jonge club met leuke ideeën en to the point communicatie. Wij werken er graag mee samen!”

 

ClearVox is een dochteronderneming van X2Com en is de specialist op het gebied van VoIP-software. De klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied. Deze zakelijke IP-telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid.

VoIP

Bellen via data: dat is VoIP. Nexxt maakt het mogelijk om te bellen met of zonder video. Daarnaast zijn ook conference calls mogelijk, met de bedoeling dat het eenvoudiger wordt om te overleggen met collega’s en klanten.

Eenvoudig

Nooit eerder was het zo gemakkelijk uw systeem in te stellen. Ter illustratie: routeringen, wachtrijen, voicemail, aanwezigheid, het is slechts een kwestie van slepen en klikken.

Compleet

Nexxt bevat een complete lijst van functionaliteiten, die naadloos aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Bijvoorbeeld: call flow, annotatie, wachtmuziek instellen, centraal/persoonlijk adresboek, call pick-ups. Dit is slechts een fractie van de functionaliteiten die Nexxt te bieden heeft.

De app

Een app die gericht is op de eindgebruiker. Dat is een belangrijk aspect voor app-ontwikkelaars zoals Coffee IT. Nexxt is het centrale punt voor alle VoIP functionaliteiten die ClearVox haar klanten biedt. Bovendien is het makkelijk in te stellen en eenvoudig te bedienen. Daarnaast ontzorgt het de gebruiker compleet bij het gebruik van VoIP bellen. En bij bellen stopt het niet: ook (chat)berichten zijn mogelijk. Daarnaast kan je een centraal/persoonlijke adresboek bijhouden of .een wachtmuziek playlist samenstellen. Zo zijn er tal van functionaliteiten voor geavanceerde wachtrijstrategieën, gespreksopnames en call-flow analyse. Kortom, de functionaliteiten zijn bijna eindeloos te noemen.

ClearVox mobiel app

Overal bereikbaar

De volgende stap in cloudcommunicatie. Met ClearVox Nexxt ervaar je de vrijheid van communicatie op maat.

Bekijk nu

Benieuwd naar de ClearVox Nexxt app, of ben je al gebruiker van ClearVox Nexxt en wil je de app proberen? Hij is hier te downloaden voor Android en iOS.

Google Play Store  App Store

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT