Blockchain app ontwikkelen

Wil je een blockchain app ontwikkelen en ben je op zoek naar een app ontwikkelaar die met je meedenkt? Als innovatieve app ontwikkelaar hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met de ontwikkeling van apps. Wij kunnen blockchain apps ontwikkelen voor elk platform. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of lees verder. Ben je nog niet bekend met de technologie achter blockchain en de mogelijkheden ervan? Lees dan eerst deze pagina waar we precies uitleggen wat blockchain apps precies zijn.

NEEM CONTACT OP

Coffee IT als blockchain app developer

Wil je een blockchain app ontwikkelen? Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps waaronder blockchain-powered apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast de technische ontwikkeling treden wij op als jouw partner met betrekking tot het concept van de app, het design en de marketing.

 • Blockchain apps met het oog op de toekomst
 • Ruime ervaring met de ontwikkeling van apps
 • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen
 • Transparant; wij geloven in eerlijke en heldere communicatie
 • Jij wilt een nieuwe doelgroep aansnijden
 • Wij denken mee als expert en partner
 • Alle kennis volledig in-house
LEES MEER OVER ONS
Darwin iMac zijaanzicht

Blockchain app ontwikkelen?

Blockchain apps staan aan het begin van een tijdperk van digitale revolutie. Door middel van blockchain app maak je jouw merk futureproof en onderscheid je jouw merk van je concurrenten door op een innovatieve manier in te spelen op de klantbehoeften.

Blockchain is veel meer dan de digitale valuta waarmee het begon. Het inzetten van blockchain technologie voor jouw app is het ultieme middel om complexe of fraudegevoelige processen betrouwbaarder en veiliger te maken. Blockchain verandert de manier waarop we werken, het biedt een strak systeem dat onderlinge samenwerkingen stimuleert en overeenkomsten via slimme contracten mogelijk maakt. Hierdoor kunnen zakelijke processen efficiënter, betrouwbaarder en veiliger worden gemaakt.

De inzetbaarheid van blockchain apps is dan ook erg divers. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van digitale contracten, een centraal elektronisch patiëntendossier of een app waarmee stemmen verwerkt kunnen worden. De mogelijkheden van blockchain zijn ongelimiteerd. Wil je meer weten of graag met ons sparren of jouw app concept geschikt is voor blockchain? Neem vrijblijvend contact op en we beantwoorden je binnen een dag.

NEEM CONTACT OP

Het ontwikkelteam

Ons team bestaat uit jonge ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers in verschillende disciplines. Iedereen in het team is innovatie gedreven en een tech-geek. Tijdens de ontwikkeling van apps staat kwaliteit bij ons op nummer 1. Wij ontwikkelen alle apps volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Onze ruime kennis in ontwikkeling, ervaring en innovatieve blik zorgen ervoor dat we altijd een stapje voor blijven op de rest. Het genot van koffie drinken delen we misschien niet allemaal (ondanks onze naam), maar vol energie een project in stappen wel. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker. Wij maken het leven van de gebruiker makkelijker, zodat deze zich kan richten op wat er toe doet.

LEES MEER OVER ONS

App ontwerp & UX design

De ervaring van de gebruiker staat centraal bij de ontwikkeling van een blockchain app. Wij richten ons daarom op de eindgebruiker zonder dat we de richtlijnen en laatste trends uit het oog verliezen.

Blockchain app ontwikkelen

Een blockchain app ontwikkelen doe je voor de toekomst. Wij zijn één van de eerste app ontwikkel bureaus die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van blockchain apps. Hierdoor weet je zeker dat de kwaliteit van de code van een optimaal niveau is.

App marketing

Transparantie en conversies zijn belangrijke KPI's voor het succes van een blockchain app. Door jouw app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat de app goed zichtbaar is in de stores of binnen je doelgroep. 

De voordelen van een blockchain app

Een blockchain is een publiek grootboek. Het grootste voordeel hiervan is dat iedereen daardoor zijn eigen kopie heeft met volledige inzage en het veilig is voor bijvoorbeeld hackers. Dit houdt in dat een blockchain volledig gedecentraliseerd is, er komt geen derde partij aan te pas. Elke transactie of stukje informatie wordt in een blockchain-powered app verspreid over een heel netwerk van computers, hierdoor weet je zeker dat de informatie legitiem is en kan het niet gemanipuleerd worden. Meer voordelen van blockchain apps zijn onder andere:

 • Waarheid kan niet gemanipuleerd worden
 • Geen tussenkomst van derden of banken
 • Onmogelijk om het netwerk offline te halen
 • Geen middleman met hoge fees of commissies
 • Volledige transparantie, alle informatie is inzichtelijk
OFFERTE AANVRAGEN

"Blockchain verandert de manier waarop wij werken".

De revolutie van blockchain voor elke industrie. 

Blockchain app ontwikkelen door ons?

Op dit moment ontwikkelen wij een blockchain-powered zorg app genaamd ‘Lemon‘. Lemon is een gedecentraliseerd medisch dossier wat in samenwerking met het UMC wordt ontwikkeld. De app stelt zorgprofessionals in staat om patiëntendossiers in te zien wanneer en waar dat nodig is. De patiënt blijft altijd de eigenaar zijn zijn of haar eigen dossier.

Vaak worden belangrijke medische gegevens nog per schrift uitgewisseld. Dit is niet alleen niet conform veiligheid en hedendaagse transparantie (AVG) eisen, maar doet ook af aan de kwaliteit van de zorg. Zo blijkt dat belangrijke dossier gegevens vaak niet volledig inzichtelijk of incompleet zijn. Met de Lemon app wordt de kwaliteit van de zorg verbeterd doordat professionals altijd de meest recente data tot hun beschikking hebben, ook als de patiënt de zorg thuis ontvangt.

Lemon is een voorbeeld van een blockchain-powered app die werkt met het platform Ethereum. Ethereum biedt als eerste platform een API waarmee blockchain apps of toepassingen kunnen worden ontwikkeld door eigen initiatieven. Wil je een blockchain app ontwikkelen? Neem contact op via onderstaande button en wij zijn jouw partner in deze innovatieve vorm van app ontwikkeling.

NEEM CONTACT OP
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek