EEN MVP APP LATEN MAKEN

Wil je een MVP laten ontwikkelen (afkorting Minimum Viable Product)? Bij Coffee IT hebben wij al meerdere MVP apps ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is de in-lite app. Met deze app hebben gebruikers, met gebruik van Internet Of Things, de volledige controle over hun in-lite tuinverlichting. Een van de vele voordelen van een dergelijke MVP app is de kwalitatieve gebruikersinformatie die al vroeg naar voren komt tegen minimale kosten van de app. Investeringskosten kunnen snel worden terugverdiend(ROI) en gebruikt worden voor het doorontwikkelen van de apps. Wil je advies over het ontwikkelen van een MVP app? Neem dan vrijblijvend contact op.

*Wil je weten wat een MVP app is? Dat lees je hier.

Direct contact
MVP app laten ontwikkelen
MVP app ontwikkelen

WAAROM EERST EEN MVP APP LATEN ONTWIKKELEN?

Een MVP app is het ideale middel om op een zo efficiënt mogelijke manier jouw app te ontwikkelen. Zo ontwikkelt ons team alleen de belangrijkste functionaliteiten van de app. De kern van de app wordt op deze manier getest bij de gebruikers en belangrijke gebruikersinformatie wordt wederom gebruikt voor het doorontwikkelen van de app.

Eerst een MVP app te laten is een verstandige keuze om meerdere redenen. Een MVP app heeft alleen de basis functionaliteiten van de app. Deze app wordt getest bij de early adopters. Op deze manier wordt er al in een vroeg stadium echt gebruikersfeedback ontvangen. Aan de hand van deze gegevens wordt er verder gebouwd aan de app. Zo bouw je direct aan een kwalitatieve app en voorkom je onnodige ontwikkelkosten. Een MVP app heeft een resultaatgerichte aanpak, doordat er betrouwbare gebruikersgegevens naar voren komen en aan de hand daarvan verder wordt ontwikkeld.

Een van onze kernwaarden is ook een resultaatgerichte aanpak waarin efficiëntie centraal staat. Bij Coffee IT ben je binnen dit gehele proces betrokken en altijd up-to-date over de fase waarin jouw app zich bevindt. Resultaatgericht werken staat hierin centraal, zowel bij het ontwikkelen van de MVP app als het proces waarin de app wordt gebouwd. Zou je meer informatie willen over ons ontwikkelproces? Neem dan vrijblijvend contact op.

Direct contact

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

ONZE EERSTEMVP APPMOTOTOUR

Een van onze velen MVP apps is de MotoTour app. Het doel van de app is om de gebruiker te voorzien van gepersonaliseerde routes met de motor. De meest waardevolle gebruikersgegevens voor de MotoTour app zijn verkregen van de doelgroep zelf. De MVP app van MotoTour liet alleen de basis functionaliteiten zien en aan de hand van feedback van de gebruikers zijn er nieuwe functies toegevoegd aan de app. Zo is er een MVP app ontwikkeld die niet alleen voldoet aan de behoefte van de gebruikers, maar ook tegen een relatief lage prijs.

Bekijk de casus

SUCCESVERHALEN VAN MVP APPS

In-lite, Roompot en nog veel meer bedrijven zijn succesvolle voorbeelden van MVP apps. Voordat er direct een groot bedrag werd geïnvesteerd in een totale app, hebben deze bedrijven ervoor gekozen om eerst een MVP app te laten ontwikkelen en aan de hand van gebruikersgegevens verder te bouwen. Wat bleek? Deze apps waren efficiënter ontwikkeld waardoor er tijd en geld werd bespaard. Er worden geen onnodige ontwikkelkosten gemaakt. Dit kwam doordat de app doorontwikkeld wordt aan de hand van echte gebruikersgegevens, wat de resultaten betrouwbaar en kwalitatief maakt. Bekijk onze projecten om meerdere succesverhalen zoals In-lite en Roompot te zien.

Bekijk de projecten

WAAROM EEN MVP APP ONTWIKKELEN BIJ EEN PROFESSIONEEL APP ONTWIKKELBUREAU?

Een MVP app heeft dan alleen de basis functionaliteiten van de app, het ontwikkelen ervan is nog steeds een ingewikkeld proces. Het inschakelen van een professionele applicatie ontwikkelaar voor een MVP app brengt meerdere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan tijd die bespaard wordt. Daarnaast heeft een full service applicatiebureau de benodigde ervaring om de app zo efficiënt mogelijk te ontwikkelen. Heb je tijdens het proces vragen of advies nodig? Dan staat het team van Coffee IT altijd klaar.

DE VOORDELEN VAN EEN MVP APP 

  • De early adopters kunnen alvast kennismaken met de app
  • Er zijn al inkomsten van de early adopters
  • Een eenvoudige manier om te meten of jouw idee aanslaat
  • Bij een MVP app kunnen al vroeg investeerders gevonden worden
  • De kosten zijn relatief laag vergeleken met een geheel ontwikkelde app
  • Een MVP app zorgt voor kwalitatieve gebruikersgegevens van de doelgroep zelf
VRAAG EEN OFFERTE

"Het ontwikkelen van een MVP app past goed bij onze missie om complexe problemen te vertalen naar intuïtieve oplossingen."

                 Job Burg.

WAT IS EENEEN MVP APP?

Wat is een MVP app? En waarom is het een toegevoegde waarde om een MVP app te laten ontwikkelen. Een MVP (afkorting Minimum Viable Product) is een simpele app waarin alleen de belangrijkste features zijn ontwikkeld. Deze methode stelt ons in staat een app te ontwikkelen tegenover beperkte ontwikkelkosten waarbij direct gebruikersgegevens verzameld worden. Waarom het belangrijk is om te testen bij de doelgroep lees je hier.

MVP ontwikkelproces

WIJ WERKEN VOOR

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT