MVP APPLATEN MAKEN

Wil je een MVP app laten ontwikkelen (afkorting Minimum Viable Product)? Dan ben je bij Coffee IT aan het juiste adres. Voor veel klanten zoals In-lite ontwikkelen wij eerst een MVP app. Hierdoor worden Investeringskosten snel worden terugverdiend (ROI) en het doorontwikkelen van de app vergemakkelijkt.

Laat een MVP ontwikkelen op basis van kwalitatieve gebruikersdata met precies de juiste middelen.

 • Slimme strategie
 • Efficiënt in tijd & middelen
 • Geen onnodige functionaliteiten
 • Je hebt een proof of concept
 • Basis app als fundament
Neem contact op
app in-lite

HET ONTWIKKELEN VAN EEN MVP PAST GOED BIJ ONZE SCRUM WERKWIJZE

over ons

MVP ONTWIKKELEN

Met een MVP ontwikkel je alleen de belangrijkste functionaliteiten van de app. De kern van de app wordt op deze manier getest bij de gebruikers. Op basis van deze informatie wordt de app doorontwikkeld. De uiteindelijke app sluit precies aan op de behoeften van de doelgroep en heeft de functionaliteiten die daadwerkelijk het gewenst resultaat opleveren, voor zowel eindgebruiker als app-eigenaar.

Meer over MVP's

Eigen team

Al onze MVP's ontwikkelen we met eigen developers. Onze programmeurs hebben allemaal een eigen expertise, hierdoor kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren.

ONTMOET HET TEAM

Sterk portfolio

Krachtige apps, sterk portfolio. Als technisch partner ontwikkelen wij apps voor toonaangevende branches en organisaties en bieden we technisch advies.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De eindgebruiker staat centraal bij onze app producties. Door de app veelvuldig te testen en te optimaliseren wordt een optimaal resultaat behaald met de app.

Ons werkproces

MVP ONTWIKKELING: CASESTUDY

Een MVP app ontwikkeltraject heeft een resultaatgerichte aanpak waarbij efficiëntie en resultaat centraal staan.

Een goed voorbeeld hiervan is de app ‘Range‘. Range is een MVP. Door eerst de basis app te ontwikkelen en de app te lanceren, is het ontwikkeltraject efficiënt. Range bleek direct een groot succes: op de dag van release waren er duizenden downloads. Nadat het concept succesvol is getest bij de doelgroep wordt de app verder ontwikkeld. Extra features waarvan de doelgroep heeft aangegeven die graag nog te zien worden nu toegevoegd. En dit alles, terwijl Range al waardevolle ROI genereert.

bekijk onze referenties
Range app hitlijsten trending
Android app in-lite

MEER OVER MVP'S

In-lite, Roompot en nog veel meer bedrijven zijn succesvolle voorbeelden van MVP apps. Voordat er direct een groot bedrag werd geïnvesteerd in een totale app, hebben deze bedrijven ervoor gekozen om eerst een MVP app te laten ontwikkelen en aan de hand van gebruikersgegevens verder te bouwen. Wat bleek? Deze apps waren efficiënter ontwikkeld waardoor er tijd en geld werd bespaard. Er worden geen onnodige ontwikkelkosten gemaakt. Dit kwam doordat de app doorontwikkeld wordt aan de hand van echte gebruikersgegevens, wat de resultaten betrouwbaar en kwalitatief maakt. Bekijk onze projecten om meerdere succesverhalen zoals In-lite en Roompot te zien.

Een MVP app heeft dan alleen de basis functionaliteiten van de app, het ontwikkelen ervan is nog steeds een ingewikkeld proces. Het inschakelen van een professionele applicatie ontwikkelaar voor een MVP app brengt meerdere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan tijd die bespaard wordt. Daarnaast heeft een full service applicatiebureau de benodigde ervaring om de app zo efficiënt mogelijk te ontwikkelen. Heb je tijdens het proces vragen of advies nodig? Dan staat het team van Coffee IT altijd voor je klaar.

 • De early adopters kunnen alvast kennismaken met de app
 • Er zijn al inkomsten van de early adopters
 • Een eenvoudige manier om te meten of jouw idee aanslaat
 • Bij een MVP app kunnen al vroeg investeerders gevonden worden
 • De kosten zijn relatief laag vergeleken met een geheel ontwikkelde app
 • Een MVP app zorgt voor kwalitatieve gebruikersgegevens van de doelgroep zelf

Wat is een MVP app? En waarom is het een toegevoegde waarde om een MVP app te laten ontwikkelen. Een MVP (afkorting Minimum Viable Product) is een simpele app waarin alleen de belangrijkste features zijn ontwikkeld. Deze methode stelt ons in staat een app te ontwikkelen tegenover beperkte ontwikkelkosten waarbij direct gebruikersgegevens verzameld worden. Waarom het belangrijk is om te testen bij de doelgroep lees je hier.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
[/vc_column]
Fabian Commercieel directeur Coffee IT
[/vc_row_inner]