HYBRIDE APPONTWIKKELEN

Wil je een hybride app ontwikkelen die op maat is gemaakt aan de hand van jouw doelstellingen? Een hybride app kan een uitstekende tool zijn voor zowel consumenten als voor intern personeel. Als cross-platform specialist ontwikkelen wij hoogstaande hybride oplossingen.

Hybride apps hebben een groot bereik en zijn downloadbaar in zowel de Play Store als de Apple App Store. Wij gebruiken nieuwe technieken waardoor onze hybride apps vergelijkbare prestaties tonen als native apps. Een goed voorbeeld hiervan is de Knaek app die door ons is ontwikkeld in de hybride techniek React Native. De app is schaalbaar en speciaal ingericht voor een hoog gebruikersaantal. Daarnaast heeft de app het User Experience elementen die native aanvoelen zodat de app gemakkelijk in gebruik is.

Als technisch partner denken wij graag mee over de beste hybride oplossing voor onze technisch partners en opdrachtgevers. Zo bouwen we samen unieke apps die meerwaarde leveren.

NEEM CONTACT OP
Hybride app
in-lite logo
KLM en Deloitte logo

ONTMOET ONZE IN-HOUSE PROGRAMMEURS MET ELK EEN EIGEN SPECIALISME

DE VOORDELEN VAN EEN HYBRIDE APP VERSUS EEN NATIVE OF WEBAPP

Hybride apps zijn geschikt voor elke industrie en te implementeren in vrijwel elke bedrijfsstrategie. Een uniek voordeel van een cross-platform oplossing is dat de app direct werkt op meerdere frameworks. Dit betekent dat onze ontwikkelaars met een code apps kunnen maken voor meerdere besturingssystemen. Dit maakt dat je als app eigenaar direct een grote doelgroep tot je beschikking hebt. Daarnaast is het ontwikkelen van een hybride app kostenefficiënt.

Andere unieke voordelen van hybride apps ten opzichte van andere app varianten:

  • Het ontwikkelen van een hybride app is vaak voordeliger dan twee native apps
  • Doordat wij werken met de laatste technieken hebben ze uitmuntende prestaties
  • De app is direct te downloaden in de grootste stores (Apple App Store & Play Store)
  • Een hybride app kan makkelijk doorontwikkeld worden met extra functies
  • Gebruikers ervaren bijna geen verschil met een native app

Eindgebruiker centraal

Onze hybride apps ontwikkelen wij vanuit de behoeften van de eindgebruiker. Hierdoor ben je verzekerd van het beoogde resultaat.

bekijk ons werkproces

professionele kwaliteit

Onze apps zijn gebouwd met professionele code. Ze vertonen weinig bugs en functioneren ook na besturingssysteemupdates goed.

Ontmoet de ontwikkelaars

Verdienmodel

Wat het doel van de app ook is: wij denken mee over de ROI en het verdienmodel zodat de app zich gemakkelijk terugverdient.

Bekijk ons portfolio

HYBRIDE APPLATEN ONTWIKKELEN DOOR COFFEE IT

Overweeg je een hybride app te ontwikkelen die jouw bedrijf optimaliseert? Of het doel van de app nu meer naamsbekendheid of procesoptimalisatie is, als technisch partner denken wij graag mee over de implementaties.

Als mobiele app ontwikkelaar hebben wij recent een award gekregen als nummer vijf cross-platform specialist. Ons diverse aanbod van hybride oplossingen voor onze brede scala aan klanten maakt dat wij veel ervaring hebben. Elke app is uniek en vergt een gedegen strategie: van concept tot release.

Wij hebben consumenten hybride apps ontwikkeld voor klanten zoals Knaek, een studentenapp die tientallen duizenden keren is gebruikt enkele maanden na de release. Daarnaast ontwikkelen wij hybride apps voor bedrijven zoals Deloitte, die als doel hebben de communicatie met het personeel efficiënter in te richten.

NEEM CONTACT OP
hybride app ontwikkelen

ANDERE VRAGEN OVER HYBRIDE APPS ONTWIKKELEN?

Een hybride app is direct geschikt voor zowel het Android als iOS platform. Omdat dit tijdsbesparend is zal in het geval van kleine projecten een dergelijke oplossing vaak de uitkomst zijn. Is de functionaliteit van de app gecompliceerder dan is het aan te raden om voor native applicatie. Coffee IT kan tevens native apps maken zoals een iOS app of een Android app.

Het ontwikkelen van een hybride app biedt ten opzichte van een native app twee voornaamste voordelen:

Lage kosten

Een hybride app hoeft maar één keer ontwikkelt te worden en is hiermee geschikt voor meerdere platformen. Hierdoor zijn de aanzienlijk ontwikkelingskosten lager. Ook de kosten voor onderhoud en updates vallen hierdoor lager uit ten opzichte van een native app.

Groot bereik

Doordat een hybride app geschikt is voor Android en iOS heeft de app in één keer een groot bereik. Met een paar kleine aanpassingen kan de app worden geëxporteerd naar ieder gewenst platform.

De kosten voor het ontwikkelen van een hybride app hangen af van het soort app dat je wilt laten maken. De kosten kunnen variëren van een paar duizend euro tot honderd duizend of meer. Deze range komt voornamelijk door de ontwikkeltijd van de app. Een complexe app met veel functionaliteiten vergt meer ontwikkeluren van developers waardoor de kosten hoger uitvallen. Daarnaast ontwikkelen wij maatwerk hybride apps en werken wij niet met app-builder of voorgeprogrammeerde elementen. Hierdoor heb je als opdrachtgever een app die precies aansluit bij jouw wensen. Klik hier als je een kostenindicatie wilt ontvangen voor een hybride app.

Deze vraag is helaas lastig te beantwoorden omdat het afhangt van de app die je wilt laten ontwikkelen en de beoogde features en complexiteit. Vaak kunnen wij binnen een maand beginnen aan een nieuwe opdracht na een getekende offerte. Afhankelijk van de complexiteit duurt het ontwikkelen van een hybride app enkele weken tot maanden. Op deze pagina gaan wij dieper in op hoe lang het duurt om een app te laten maken. Je kunt ons ook vrijblijvend contacteren dan kunnen we een indicatie afgeven.

Over het algemeen is het antwoord; ja. De beste app-ervaring wordt gegeven met een native app omdat de UX elementen van de smartphone optimaal worden benut. Echter, door recente ontwikkelingen in hybride app development kunnen wij hybride apps bouwen met goede prestaties. Bekijk deze pagina wanneer je meer wilt weten over de verschillende app-technieken met de voor- en nadelen per techniek.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT