Direct op de koffie?

Met een eigen hybride app voldoet uw bedrijf aan de alsmaar toenemende wens van de doelgroep. We leven in een informatietijdperk, een periode waarin consumenten van organisaties verwachten dat deze informatie en andere berichten altijd en overal naar de klant kunnen versturen. En met het eveneens toenemende gebruik van mobiele apparaten is dit lang niet meer zo onmogelijk als voorheen het geval was.

Een app zorgt voor de vervulling van dit soort behoeftes. Zo’n applicatie straat krachtig uit én biedt consumenten een positieve en prettige ervaring met uw merk. Op die manier snijdt het mes aan beide kanten en heeft iedereen een voordeel aan. Hybride apps laat u ontwikkelen door een kwalitatief hoogwaardige app ontwikkelaar, zoals Coffee IT. Wij ontwikkelen mobiele apps die compleet voldoet aan de wensen en voorkeuren van uw organisatie.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Waarom een hybride app ontwikkelen?

Een hybride app wordt voor meerdere platformen tegelijkertijd gemaakt. Omdat dit tijdsbesparend is zal in het geval van kleine projecten een dergelijke oplossing vaak de uitkomst zijn. Is de functionaliteit van de app gecompliceerder dan is het aan te raden om voor native applicatie. Coffee IT tevens native apps maken zoals een iOS app of een Android app.

Wilt u weten of een hybride app voor u een geschikte oplossing is? Op onze website vind je een handige keuzegids over de verschillen zijn tussen een hybride, native en web app. Direct vrijblijvend advies met betrekking tot het maken van een app? Neem dan direct contact met ons op.

Hybride app ontwikkelen

Hybride app laten ontwikkelen door Coffee IT?


Wilt u een hybride app laten ontwikkelen die geschikt is voor zowel het Android als iOS platform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag met de ontwikkeling van uw hybride app. Daarnaast kunt u bij Coffee IT tevens native apps laten maken.

Offerte aanvragen
Hybride app ontwikkelen

De voordelen van een hybride app


Het ontwikkelen van een hybride app biedt ten opzichte van een native app diverse voordelen.

Lage kosten

Een hybride app hoeft maar één keer ontwikkelt te worden en is hiermee geschikt voor meerdere platformen. Hierdoor zijn de aanzienlijk ontwikkelingskosten lager. Ook de kosten voor onderhoud en updates vallen hierdoor lager uit ten opzichte van een native app.

Groot bereik

Doordat een hybride app geschikt is voor Android, iOS en Windows Phone heeft uw app in één keer een groot bereik. Met een paar kleine aanpassingen kan de app worden geëxporteerd naar ieder gewenst platform.

Dé ontwikkelpartner voor hybride apps

Wanneer u een gebruiksvriendelijke hybride app wilt maken is Coffee IT de aangewezen ontwikkelpartner. Ons gedreven team bestaat uit designers en ontwikkelaars die een goed doordachte hybride app kunnen realiseren die op zowel op Android, iOS en Windows perfect werkt.

Wij streven naar een nauwe samenwerking tussen u als opdrachtgever en onze app bouwers. Zoals u van een hybride app specialist mag verwachten staan wij u bij in alle stadia van de ontwikkeling. Onze gedreven team heeft onder ervaring met technieken zoals Ionic, AngularJS, Cordova en HTML5.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek omtrent de realisatie van uw app idee? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan.

Hybride app ontwikkeling door Coffee IT
Hybride app maken

Wat kost het maken van een hybride app?


Een van de meest voorkomende gestelde vragen aan een app ontwikkelaar luidt: wat kost het maken van een app. Op deze vraag is niet direct antwoord te geven. De ontwikkelingskosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. De prijs wordt mede bepaald door de gekozen techniek, de functionaliteiten en de apparaten waarvoor deze gemaakt dient te worden.

Over het algemeen zijn hybride apps goedkoper dan native applicaties die voor elk platform apart gemaakt moeten worden. Doordat er vanuit slechts één broncode wordt gewerkt zijn ook de kosten voor het onderhouden van een app aanzienlijk lager.

Als app ontwikkelaar voorzien wij u graag van vrijblijvend advies. Op basis van uw budget en tijdsplanning kunnen we u een gericht voorstel doen. Hiermee weet u wat uw app project gaat kosten.

App ontwerp & UX design


Het gebruik van een app neemt toe naarmate deze gebruiksvriendelijk is. Een goed doordacht UI (user interface) en UX (user experience) design is hierbij van wezenlijk belang. Onze designers kennen de meest recente standaarden en trends op het gebied van app design. Samen met u als opdrachtgever maken zijn een ontwerp die past bij uw huisstijl.


Hybride app ontwikkeling


Wij ontwikkelen hybride apps die niet alleen geschikt zijn voor smartphones, maar ook voor verschillende soorten tablets én wearables. Met deze door het web gebaseerde ontwikkelmethode haalt u het maximale uit de kracht van mobiele apps. Wij vertalen uw idee in een werkende app die compatibel is voor verschillende platformen en apparaten.


App marketing


Coffee IT beschikt over de kennis en kunde om mee te denken in het vermarkten van uw app. Door het zichtbaar maken op het web en in de app stores kunnen wij het succes van uw mobiele app vergroten. Onze app marketing specialisten hebben onder andere ervaring met SEO, SEA, social media en ASO (app store optimsalisatie).


NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT