HYBRIDE APP ONTWIKKELEN

Wil jij een app laten ontwikkelen die meteen werkt op beide platformen (iOS en Android)? Een hybride app kan een uitstekende tool zijn voor zowel consumenten als intern personeel. Als fullservice app expert bouwen wij jouw hybride app aan de hand van jouw doelstellingen.

Hybride apps hebben een groot bereik en zijn downloadbaar in zowel de Play Store als de Apple App Store. Wij gebruiken nieuwe technieken waardoor onze hybride apps vergelijkbare prestaties tonen als native apps. Een goed voorbeeld hiervan is de Knaek app die door ons is ontwikkeld in de hybride techniek React Native. De app is schaalbaar en speciaal ingericht voor een hoog gebruikersaantal. Daarnaast heeft de app User Experience elementen die native aanvoelen.

DIRECT CONTACT
Hybride app

MAAK KENNIS MET ONZE HYBRIDE APP EXPERTS

HET TEAM

WAT IS EEN HYBRIDE APP

Een hybride app is geschreven in een taal dat meteen werkt op beide platformen. Wij gebruiken hiervoor React Native wat ontwikkeld is door Facebook. React Native is een van de beste talen is om een app in te ontwikkelen. Hierdoor voelen de hybride apps bijna als een native app. Daarnaast werkt een hybride app op beide platformen waardoor je meteen een groot bereik hebt. Ook is het ontwikkelen van een hybride app minder arbeidsintensief is.

Om dit in een zin samen te vatten: een Hybride app bestaat uit één taal en werkt op beide platformen (iOS en Android)

Als technisch partner denken wij graag mee over de beste hybride oplossing voor onze opdrachtgevers. Zo bouwen we samen unieke apps die meerwaarde leveren.

app marketing professionals

Eindgebruiker centraal

Onze hybride apps ontwikkelen wij vanuit de behoeften van de eindgebruiker. Hierdoor ben je verzekerd van het beoogde resultaat.

Ons proces

Professionele kwaliteit

Onze apps zijn gebouwd met professionele code. Ze vertonen weinig bugs en functioneren ook na besturingssysteemupdates goed.

Ons team

Verdienmodel

Wat het doel van de app ook is: wij denken mee over de ROI en het verdienmodel zodat de app zich gemakkelijk terugverdient.

Bekijk ons werk

DE HYBRIDE APP VAN KNAEK

De KNAEK app is het grootste studenten loyaliteitsplatform van Nederland met meer dan een miljoen gebruikers. In 2012 was de app al eens gebouwd en had veel potentie. In 2019 kwam KNAEK naar ons om de app nog verder te verbeteren. Wij hebben ervoor gekozen om de app in hybride te houden. Voor de app is de programmeertaal React Native gebruikt zodat de app een Native gevoel heeft. Zo zie je dat een hybride app een goede optie is ook voor grote projecten.

Bekijk dit project

VOORDELEN VANEEN HYBRIDE APP

Hybride apps zijn geschikt voor elke industrie en te implementeren in vrijwel elke bedrijfsstrategie. Een uniek voordeel van een cross-platform oplossing is dat de app direct werkt op meerdere frameworks. Dit betekent dat onze ontwikkelaars met één code apps kunnen maken voor meerdere besturingssystemen. Hierdoor heb je als app beheerder direct een grote doelgroep tot je beschikking. Daarnaast is het ontwikkelen van een hybride app minder arbeidsintensief.

Andere unieke voordelen van hybride apps ten opzichte van andere app varianten:

  • Een hybride app is minder arbeidsintensief
  • Hybride apps leveren uitmuntende prestaties
  • Direct beschikbaar op Android en iOS.
  • Een hybride app kan makkelijk doorontwikkeld worden.
  • Gebruikers ervaren bijna geen verschil met een native app
Next generation app marketing
Hybride app developer vacature case bij Coffee IT

HYBRIDE VS NATIVE

een native app is voor elk platform (iOS en Android) apart gemaakt. Je kan dus ook een native app hebben dat alleen te gebruiken is op iOS en niet op Android. Het voordeel hiervan is dat de app de maximale complexiteit aankan. Het nadeel is wel dat het behoorlijk arbeidsintensief is om dit te maken. Hybride apps worden een keer gemaakt en werken gelijk op beide platformen. Dit is kostenefficiënt en werkt vaak net zo goed als een native app. Wil jij een applicatie maken zonder ingewikkelde features zoals scannen, pushnotificaties of video bellen dan is een hybride app een uitstekende oplossing voor jouw organisatie.

DIRECT CONTACT

HYBRIDE APP LATEN ONTWIKKELEN

Ben jij van plan om een hybride app te ontwikkelen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Of het doel van de app nu meer naamsbekendheid of procesoptimalisatie is, als technisch partner denken wij graag mee over de implementaties. Wil je helemaal het plan samen uitdenken dan kun je deelnemen aan onze Accelerator Day.

Als mobiele app ontwikkelaar hebben wij recent een award gekregen als cross-platform specialist. Ons diverse aanbod van hybride oplossingen voor onze brede scala aan klanten maakt dat wij veel ervaring hebben. Elke app is uniek en vergt een gedegen strategie: van concept tot release.

Wij hebben consumenten hybride apps ontwikkeld voor klanten zoals Knaek. Knaek is een studentenapp die tientallen duizenden keren is gebruikt enkele maanden na de release. Daarnaast ontwikkelen wij hybride apps voor bedrijven zoals Deloitte, die als doel hebben de communicatie met het personeel efficiënter in te richten.

App design proces

VRAGEN EN ANTWOORDEN HYBRIDE APPS ONTWIKKELEN?

Een hybride app is direct geschikt voor zowel het Android als iOS platform. Omdat dit tijdsbesparend is zal in het geval van kleine projecten een dergelijke oplossing vaak de uitkomst zijn. Is de functionaliteit van de app gecompliceerder dan is het aan te raden om voor native applicatie. Coffee IT kan tevens native apps maken zoals een iOS app of een Android app.

Het ontwikkelen van een hybride app biedt ten opzichte van een native app twee voornaamste voordelen:

Lage kosten

Een hybride app hoeft maar één keer ontwikkelt te worden en is hiermee geschikt voor meerdere platformen. Hierdoor zijn de aanzienlijk ontwikkelingskosten lager. Ook de kosten voor onderhoud en updates vallen hierdoor lager uit ten opzichte van een native app.

Groot bereik

Doordat een hybride app geschikt is voor Android en iOS heeft de app in één keer een groot bereik. Met een paar kleine aanpassingen kan de app worden geëxporteerd naar ieder gewenst platform.

De kosten voor het ontwikkelen van een hybride app hangen af van het soort app dat je wilt laten maken. De kosten kunnen variëren van een paar duizend euro tot honderd duizend of meer. Deze range komt voornamelijk door de ontwikkeltijd van de app. Een complexe app met veel functionaliteiten vergt meer ontwikkeluren van developers waardoor de kosten hoger uitvallen. Daarnaast ontwikkelen wij maatwerk hybride apps en werken wij niet met app-builder of voorgeprogrammeerde elementen. Hierdoor heb je als opdrachtgever een app die precies aansluit bij jouw wensen. Klik hier als je een kostenindicatie wilt ontvangen voor een hybride app.

Deze vraag is helaas lastig te beantwoorden omdat het afhangt van de app die je wilt laten ontwikkelen en de beoogde features en complexiteit. Vaak kunnen wij binnen een maand beginnen aan een nieuwe opdracht na een getekende offerte. Afhankelijk van de complexiteit duurt het ontwikkelen van een hybride app enkele weken tot maanden. Op deze pagina gaan wij dieper in op hoe lang het duurt om een app te laten maken. Je kunt ons ook vrijblijvend contacteren dan kunnen we een indicatie afgeven.

Over het algemeen is het antwoord; ja. De beste app-ervaring wordt gegeven met een native app omdat de UX elementen van de smartphone optimaal worden benut. Echter, door recente ontwikkelingen in hybride app development kunnen wij hybride apps bouwen met goede prestaties. Bekijk deze pagina wanneer je meer wilt weten over de verschillende app-technieken met de voor- en nadelen per techniek.

hybride app ontwikkelen

ONZE TECHNISCHE PARTNERS

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek