REACT NATIVEAPP LATENONTWIKKELEN

Eén app voor zowel iOS als Android met vergelijkbare prestaties als een native app. Steeds vaker ontdekken bedrijven de voordelen van een React Native app.

Als React Native app ontwikkelaar hebben wij organisaties zoals Knaek of ROC Midden Nederland geholpen met een succesvolle app. Beide apps zijn schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers.

DIRECT CONTACT
React native app
ROC Midden Nederland App

REACT GURU RAMON WERKT HET LIEFST AAN COMPLEXE TECHNISCHE APPS

OVER ONS

REACT NATIVE APP DEVELOPMENT

Als fullservice app ontwikkelaar werken we graag met slimme tools en frameworks die onze klanten helpen in hun digitale successen. Doordat React Native apps direct beschikbaar zijn op beide platformen (Android en iOS) kunnen we kostenefficiënt de app ontwikkelen. Je kunt de React Native vergelijken met de kwaliteit van een native app in een hybride app.

WAAROM WIJ GRAAG REACT NATIVE APPS MAKEN

Het React Native framework is opgezet door Facebook. Onze developers kunnen op dit platform applicaties ontwikkelen wat meteen werkt op iOS en Android. Hierdoor kunnen apps efficiënter ontwikkeld worden. Het is voor een developer prettig om een app in React Native te maken. Naast dat React Native een grote community aan developers heeft is de aanpak ook zeer gebruiksvriendelijk. Wijzig je een onderdeel, bijvoorbeeld een button, dan kun je dit gelijk veranderen voor de gehele app.

React Native app door Applicatie Ontwikkelaar Coffee IT
React Native app

DE VOORDELEN VAN REACT NATIVE

Naast de voordelen van een kostenefficiënt ontwikkeltraject, kent een React Native app meerdere voordelen:

  • De app is verkrijgbaar in zowel de Apple App Store als de Play Store
  • De app is schaalbaar en klaar voor duizenden actieve gebruikers
  • Door een native schil heeft de app uitstekende gebruiker prestaties
  • Kosten-batenanalyse: efficiënte ontwikkeling tegenover goede prestaties
  • De app is gemakkelijk verder te ontwikkelen met extra functies
  • Er is een grote community voor React Native developers

COFFEE IT ALS REACT NATIVE ONTWIKKELAAR

Als React Native app ontwikkelaar weten wij hoe we van elk concept een maatwerk React Native app bouwen die aansluit op de wensen van de eindgebruiker. Onze ervaring stelt ons in staat om snel tot de kern te komen en op een efficiënte wijze de app te ontwikkelen.

Heb je al een hybride app maar kunnen de prestaties beter? Wij kunnen de app ombouwen in React Native.

Laat je bij ons een React Native app maken dan bestaat het ontwikkeltraject uit de volgende fasen: de analysefase, UX & UI ontwerp fase, het programmeren van de app en de app release met voorafgaand een beta release.

Daarnaast bieden wij maatwerk onderhoudscontracten aan voor het beheer van de app en de app-marketing. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je een React Native app ontwikkelen en ben je benieuwd naar een voorbeeld? Een React Native app die wij recentelijk hebben ontwikkeld is de studentenkorting app ‘Knaek‘. Knaek was in 2012 reeds ontwikkeld door een andere partij. Helaas toonde de oude app veel gebreken en ook na besturingsysteemupdates traden er veelvuldig bugs op.

Wij hebben de app daarom helemaal opnieuw ontwikkeld in React Native en in een nieuw jasje gestopt. En het resultaat mag er zijn! In drie maanden is de app volledig gerealiseerd. De app voelt nu aan als een native app met native elementen, laadt net zo snel als een native app en vertoont minder bugs. De app wordt dagelijks honderden keren gebruikt en is een groot succes.

React Native is een relatief nieuw open source framework. Het werkt vanuit één set broncode (JavaScript) en heeft een native uitstraling op zowel iOS als Android toestellen. Dit maakt de ontwikkeling erg efficiënt doordat je niet twee native apps hoeft te ontwikkelen voor Apple en Android gebruikers.

Daarnaast ziet de app er consistent uit op elk mobiel apparaat. Het is een hybride app maar dan met native prestaties. React Native applicaties maken goed gebruik van de functies van de smartphone. De code is flexibel. Dit houdt in dat het makkelijk gewijzigd en herbruikt kan worden doordat onze React Native developers ruime ervaring hebben opgebouwd met eerdere projecten. Afhankelijk van het type app, de gestelde doelen en de gewenste doelgroep kan React Native een slimme keuze zijn.

In sommige gevallen kunnen andere hybride varianten zoals Ionic betere keuzes zijn. In deze blog leggen wij meer uit over Ionic versus React Native. Benieuwd naar de beste technische keuze voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op. Doordat wij ontwikkelaars van elke programmeertaal hebben kunnen wij onafhankelijk advies geven.

app ontwikkelaar werkwijze

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."

Job Burg.

Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp


” Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. Geheel volgens afspraak hebben zij een voor ons zeer cruciale deadline weten te respecteren. Wij hebben na de lancering bijzonder positieve reacties mogen ontvangen over onze Knaek-app die afgelopen maand reeds 30.000x is gedownload. Communicatie verloopt vlot. Verwacht niet dat je een grote handleiding dient te schrijven of dat alles volledig voorgekauwd moet worden. Dit is een jonge flexibele club die graag met je mee denkt om samen tot het ultieme product te komen. “

Bekijk de casus

REACT NATIVE ONTWIKKELAAR

Als full service ontwikkelaar voor zowel native, React Native en hybrid applicaties weten we als geen ander wat er allemaal bij het ontwerpen en ontwikkelen van een app komt kijken. Ben jij op zoek naar een ervaren React Native ontwikkelaar voor jouw app idee? Wij denken graag mee tijdens onze Accelerator Day; een 1-daagse workshop waarbij we voor jouw organisatie de volledige roadmap van een succesvolle applicatie uitdenken. Ben je benieuwd wat de vervolgfases inhouden? Bekijk dan hier ons  ontwikkelproces.

Bekijk hier de Accelerator Day
Accelerator day coffee it

WIJ WERKEN VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT