De toekomst van app development


Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Met één codebase een native uitstraling geven aan zowel Android als iOS apps. React Native maakt het mogelijk om apps de prestaties mee te geven van een native app, met de voordelen van een hybride oplossing. Een React Native app bespaart geld, tijd en is ideaal voor het doorontwikkelen van een app. Wij vertellen graag meer over dit nieuwe open source walhalla. Benieuwd naar een actueel voorbeeld? Bekijk dan onze laatste React Native app: Knaek.

direct contact
React Native app

In-house specialist


Geen outsourcing maar een React Native specialist van eigen bodem. Wij ontwikkelen alles in-house in Utrecht.

Lees er meer over

Flexibele werkwijze


React Native past perfect bij onze Scrum werkmethode omdat de code snel aangepast kan worden door de softwareontwikkelaar.

Ontmoet de ontwikkelaars

Uitgebreid portfolio


Naast React Native (hybride) oplossingen hebben wij ook ruime ervaring met het ontwikkelen van IoT, VR en AR.

Bekijk ons portfolio

quote icon

DutchChannels logo

“CoffeeIT heeft in de afgelopen maanden een top prestatie neergezet met de realisatie van de apps voor onze video kanalen bij DutChchannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

Wouter van Eldrijk, DutchChannels

DutchChannels levert diensten op gebied van format development, commercie, marketing en techniek voor onafhankelijke, branded en niche video channels.

☆☆☆☆☆
De case

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."

Job Burg.

Werken bij Coffee IT

De voordelen van een React Native app


  • Eén set broncode voor consistente apps
  • Dit bespaart op ontwikkeltijd, en dus geld
  • Doorontwikkeling wordt gemakkelijker
  • Het betreft een open source framework
  • Optimale prestaties vergelijkbaar met native apps
  • Flexibel doordat de code gemakkelijk gewijzigd kan worden
  • Gratis tools, framework wordt steeds verder geoptimaliseerd
  • Beschikbaar in app stores en SEO vriendelijk

Benieuwd of jouw app concept in React Native gebouwd kan worden?

NEEM CONTACT OP
React Native framework
Nieuwe knaek app

Wat is React Native precies?


React Native is een relatief nieuw open source framework. Het werkt vanuit één set broncode (JavaScript) en heeft een native uitstraling op zowel iOS als Android toestellen. Dit maakt de ontwikkeling erg kostenefficiënt doordat de ontwikkelaar niet meerdere native apps hoeft te ontwikkelen. Dit maakt dat de app er consistent uitziet op elk mobiel apparaat, de app relatief snel ontwikkeld kan worden en beter geschikt is voor doorontwikkeling na de release. Het is een hybride app maar dan met betere prestaties. Meer weten over Ionic versus React Native? Lees dan deze blog waar wij beide frameworks behandelen.

NEEM CONTACT OP

Casestudy: Knaek app


Een goed voorbeeld van een React Native app die wij recentelijk hebben ontwikkeld is de studentenkorting app ‘Knaek’. Knaek was in 2012 reeds ontwikkeld door een andere partij, en de app was direct een succes. De app toonde echter nog wat gebreken en ook na besturingsysteemupdates traden er veelvuldig bugs op. Wij hebben de app op verzoek van Knaek herontwikkeld in React Native. In drie maanden is de app volledig gerealiseerd. De app voelt nu aan als een native app met native elementen, laadt net zo snel als een native app en vertoont minder bugs.

Bekijk de casus

Direct contact met een expert?

Benieuwd of jouw app concept in React Native gebouwd kan worden? Vertel ons jouw app idee en een React Native ontwikkelaar voorziet je zo snel mogelijk van advies.

WIJ WERKEN VOOR

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT