REACT NATIVEAPP LATENONTWIKKELEN

Steeds vaker ontdekken bedrijven de voordelen van een maatwerk React Native app. Als React Native app ontwikkelaar hebben wij organisaties zoals Knaek of ROC Midden Nederland geholpen met een maatwerk app die hun digitale doelstellingen realiseert. Wil je zelf een React Native app laten ontwikkelen? Wij vertellen je graag meer over deze innovatieve hybride app technologie.

direct contact
React Native App laten ontwikkelen

LAAT EEN REACT NATIVE APP MAKENDOOR EEN TEAM VAN SPECIALISTEN

React Native framework

DE VOORDELEN VAN EEN REACT NATIVE APP

Een hybride app oplossing die direct te gebruiken is op zowel iOS als Android smartphones met de prestaties van een native app. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. React Native is een slimme en innovatieve manier om apps te ontwikkelen die direct beschikbaar zijn voor een grote doelgroep.

Andere voordelen van een hybride React Native app:

  • De app is zowel in de Apple App Store als in de Google Play Store te installeren
  • De app is schaalbaar en klaar voor duizenden actieve gebruikers
  • Door de app native elementen te geven ervaren gebruikers de beste prestaties
  • Kosten-batenanalyse: efficiënte ontwikkeling tegenover goede prestaties
  • De app is gemakkelijk verder te ontwikkelen aan de hand van gebruikersdata
  • Er kunnen gemakkelijk extra functies worden toegevoegd

EEN REACT NATIVE APP LATEN MAKEN BIJ APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

Als React Native app ontwikkelaar weten wij hoe we van elk concept een maatwerk React Native app bouwen die aansluit op de wensen van de eindgebruiker. Onze ervaring stelt ons in staat om snel tot het probleem te komen en op een efficiënte wijze de app te ontwikkelen. Wil je bij ons een React Native app laten maken dan bestaat het ontwikkeltraject uit de volgende fasen: analysefase, UX & UI ontwerp fase, het ontwikkelen van de React Native oplossing en als laatste fase de release! Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan voor het beheer van de app en de app-marketing.

App ontwikkelproces web
App ontwikkelproces mobiel

Gevalideerde werkwijze

Al onze apps ontwikkelen wij in-house volgens de scrum methodiek. Zo ben je verzekerd van efficiëntie én kwaliteit. Daarnaast ben je als opdrachtgever betrokken van A tot Z.

bekijk ons werkproces

Uitstekende kwaliteit

Een gebruiksvriendelijke app die gebouwd is met een duidelijke code. De app kan makkelijk worden doorontwikkeld, is op de lange termijn kostenbesparend en vertoont weinig bugs.

Ontmoet jouw ontwikkelaars

Meer succes

Groei, naamsbekendheid, een imago boost of meer efficiëntie realiseren? Wat het doel van de app ook is, de app wordt gebouwd aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen en targets.

Bekijk ons portfolio

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."

Job Burg.

Knaek

Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp


” Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. Geheel volgens afspraak hebben zij een voor ons zeer cruciale deadline weten te respecteren. Wij hebben na de lancering bijzonder positieve reacties mogen ontvangen over onze Knaek-app die afgelopen maand reeds 30.000x is gedownload. Communicatie verloopt vlot. Verwacht niet dat je een grote handleiding dient te schrijven of dat alles volledig voorgekauwd moet worden. Dit is een jonge flexibele club die graag met je mee denkt om samen tot het ultieme product te komen. “

Bekijk de casus
Knaek

Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp


” Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. Geheel volgens afspraak hebben zij een voor ons zeer cruciale deadline weten te respecteren. Wij hebben na de lancering bijzonder positieve reacties mogen ontvangen over onze Knaek-app die afgelopen maand reeds 30.000x is gedownload. Communicatie verloopt vlot. Verwacht niet dat je een grote handleiding dient te schrijven of dat alles volledig voorgekauwd moet worden. Dit is een jonge flexibele club die graag met je mee denkt om samen tot het ultieme product te komen. “

Bekijk de casus
Knaek app ontwikkeling

WAT IS REACT NATIVE?

React Native is een relatief nieuw open source framework. Het werkt vanuit één set broncode (JavaScript) en heeft een native uitstraling op zowel iOS als Android toestellen. Dit maakt de ontwikkeling erg efficiënt doordat je niet twee native apps hoeft te ontwikkelen voor Apple en Android gebruikers.

Daarnaast ziet de app er consistent uit op elk mobiel apparaat. Het is een hybride app maar dan met native prestaties. React Native applicaties maken goed gebruik van de functies van de smartphone. De code is flexibel. Dit houdt in dat het makkelijk gewijzigd en herbruikt kan worden doordat onze React Native developers ruime ervaring hebben opgebouwd met eerdere projecten. Afhankelijk van het type app, de gestelde doelen en de gewenste doelgroep kan React Native een slimme keuze zijn.

In sommige gevallen kunnen andere hybride varianten zoals Ionic betere keuzes zijn. In deze blog leggen wij meer uit over Ionic versus React Native. Benieuwd naar de beste technische keuze voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op. Doordat wij ontwikkelaars van elke programmeertaal hebben kunnen wij onafhankelijk advies geven.

NEEM CONTACT OP
Nieuwe knaek app

CASESTUDY: KNAEK APP

Wil je een React Native app ontwikkelen en ben je benieuwd naar een voorbeeld? Een React Native app die wij recentelijk hebben ontwikkeld is de studentenkorting app ‘Knaek‘. Knaek was in 2012 reeds ontwikkeld door een andere partij. Helaas toonde de oude app veel gebreken en ook na besturingsysteemupdates traden er veelvuldig bugs op.

Wij hebben de app daarom helemaal opnieuw ontwikkeld in React Native en in een nieuw jasje gestopt. En het resultaat mag er zijn! In drie maanden is de app volledig gerealiseerd. De app voelt nu aan als een native app met native elementen, laadt net zo snel als een native app en vertoont minder bugs. De app wordt dagelijks honderden keren gebruikt en is een groot succes.

Direct contact met een expert?

Benieuwd of jouw app concept in React Native gebouwd kan worden? Vertel ons jouw app idee en een React Native ontwikkelaar voorziet je zo snel mogelijk van advies.

WIJ WERKEN VOOR

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT