Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een Windows Phone developer die uw app kan realiseren? Maak dan kennis met app developer Coffee IT. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor de Windows Phone. Wij kunnen zowel een native als hybride app ontwikkelen. Ons ervaren team is in staat een gebruiksvriendelijke app te realiseren. Wanneer u een Windows Phone app laat ontwikkelen door Coffee IT dan begeleiden wij u door het gehele traject. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een Windows Phone app.

Windows Phone developer Coffee IT


App developer Coffee IT ontwikkeld Windows Phone apps van kwaliteit. Wij ontwikkelen Windows Phone apps van kwaliteit voor desktop en mobiel zodat u alles uit uw Windows Phone app haalt. Bij ons kunt u een gedegen gebruikersonderzoek verwachten en er vanuit gaan dat wij op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen. Coffee IT maakt Windows Phone apps op basis van een goed uitgewerkt concept wat zich uit in een overzichtelijk design en een gebruiksvriendelijke interface. Windows Phone developer Coffee IT waarborgt een fijne samenwerking tussen de ontwikkelaars, ontwerpers en de opdrachtgever. Wij ontwikkelen Agile (Scrum) of waterval op basis van uw voorkeur.

Als Windows Phone developer helpt Coffee IT in het meedenken over het aan de man brengen van uw Windows Phone app. Wij ontwikkelen uw Windows Phone app hybride of native. Ook is het mogelijk om uw bestaande Android app of iOS app om te laten schrijven naar een applicatie voor Windows Phone.

Windows Phone developer

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Waarom Windows Phone Developer Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw Windows Phone developer?


  • Ontwikkelt kwalitatieve Windows Phone apps
  • Meedenkende app maker
  • Stelt uw bedrijfsdoelen voorop
  • Heeft altijd oog voor de toekomst
  • Beschikt over de nodige kennis
  • Resultaat gerichte Windows Phone developer

Windows Phone development


In onze werkwijze bij het ontwikkelen van een Windows Phone app gaan wij voor een nauwe samenwerking. Wij brengen onze kennis in om u te helpen met het maken van belangrijke beslissingen in het app ontwikkeltraject. Door onze kennis en ervaring op het gebied van Windows Phone development kunnen wij een succesvolle app voor u realiseren. Wij helpen u in het gehele traject van het concept tot de publicatie in de stores.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg