Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een applicatie ontwikkelaar? Zoek dan niet verder. Coffee IT is de ontwikkelaar als het gaat om mobiele applicaties. Wij ontwikkelen voor zowel desktop, smartphone, tablet, smart tv’s en wearables. We gaan graag met u rond de tafel om de mogelijkheden omtrent uw applicatie te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Applicatie laten ontwikkelen?


Wilt u een applicatie laten maken? Applicatie ontwikkelaar Coffee IT kan dit voor u verwezenlijken. In Nederland ontdekken steeds meer bedrijven de mogelijkheden van een op maat gemaakte applicatie. Met een eigen applicatie kunt u onder andere; Het verbeteren/versnellen van interne processen, het ondersteunen van evenementen, het tonen van portfolio op een unieke wijze, het verzamelen van belangrijke bedrijfsdata en het ondersteunen van producten of diensten. Een app laten ontwikkelen doet u enkel bij een kwalitatieve applicatie ontwikkelaar, zoals Coffee IT. Coffee IT ontwikkelt iOS, Android en Windows Phone applicaties met de laatste technologieën. U kunt bij ons ook uw desktop applicatie of web applicatie laten ontwikkelen. U merkt snel dat wij het belangrijk vinden uw doelgroep centraal stellen. Dit is te merken aan een enthousiasmerend ontwerp, een gebruiksvriendelijke interface en een goed concept. Door Agile te werk te gaan waarborgen wij onze nauwe samenwerking met u, om samen te komen tot het beste resultaat.

Ervaren applicatie ontwikkelaar Coffee IT houdt rekening met promotie en financiële middelen. Wij vinden het belangrijk u een full-service ervaring voor uw applicatie ontwikkel traject te bieden.

Applicatie ontwikkelaar

Waarom Coffee IT als uw applicatie ontwikkelaar?


  • Ervaren applicatie ontwikkelaar
  • Applicaties met het oog op de toekomst
  • Ondersteund behalen van bedrijfsdoelen
  • Geen addertjes onder het gras, zoals intellectueel eigendom
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Denkt met u mee
Mobiele applicatie laten maken

Ervaren applicatie ontwikkelaar


Niet iedere klant beschikt over technische kennis, om die reden stellen wij ons binnen de rol van ervaren applicatie ontwikkelaar op als expert en adviseur. U merkt in ons eerste gesprek al dat wij het beste met u voor hebben wat betreft belangrijke keuzes in uw applicatie ontwikkel traject. Bij deze keuzes is het namelijk noodzakelijk om een technische achtergrond te hebben. U spart bij Coffee IT direct met de expert, zonder overbodig gepeperde managementlaag.

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

Native, hybride en web app laten bouwen

Native, hybride of web applicatie laten ontwikkelen


De juiste techniek voor uw applicatie is van groot belang. Wij hebben alle specialismen in huis en kunnen u daarom onafhankelijk advies geven wat betreft de kosten en baten van de technieken voor uw applicatie.

Wilt u zich vast inlezen over de keuze hybride, web of native. Bekijk dan onze eenvoudige keuzegids.

App ontwerp & UX design


Uw applicatie verdiend een gebruiksvriendelijk ontwerp. Applicatie designers van Coffee IT zorgen voor een applicatie ontwerp op maat van de wensen en behoeften van uw doelgroep.


Applicatie ontwikkelen


De kwaliteit van uw applicatie is de fundering van nieuwe functionaliteiten. Om die reden vinden wij het belangrijk kwalitatieve code op te leveren. Zoals u van een ervaren applicatie ontwikkelaar mag verwachten leveren wij een kwalitatief hoogwaardige app.


App marketing


Het is van groot belang vanaf dag één rekening mee te houden met promotie van uw applicatie. Een sterk marketingplan en correcte uitvoering zorgt voor een succesvolle applicatie.


NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT