APPLICATIE ONTWIKKELAAR INHUREN?

Direct contact
Applicatie ontwikkelaar inhuren:voordelen

Wil je een professionele applicatie ontwikkelaar inhuren? Bij het ontwikkelen van een app komen tal van keuzes waar je wellicht nog niet bij stil hebt gestaan. Denk hierbij aan wie de app gaat ontwikkelen, welke techniek hierbij het beste toegepast kan worden, hoe de app het beste aansluit bij de wensen van de gebruikers en de bijbehorende kosten. Wil je hierover geadviseerd worden? Het team van Coffee IT is een multidisciplinair team dat professioneel advies geeft dankzij haar jarenlange ervaring in het ontwikkelen van apps.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

DE VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE APPLICATIE ONTWIKKELAAR INSCHAKELEN

100+ Succesvolle projecten

Door de vele ervaring en kennis van onze app ontwikkelaars hebben we een portfolio waar wij trots op zijn. Binnen ons portfolio zijn er ook de verschillende ontwikkeltechnieken te zien die zijn gebruikt.

Betrokken bij het proces

Als fullservice app bureau nemen wij onze opdrachtgevers mee in het gehele ontwikkelproces zodat er geschakeld kan worden waar nodig. Meer informatie over ons app ontwikkelproces kun je vinden op de website.

Een baan als app ontwikkelaar?

Ben je op zoek naar een baan als applicatie ontwikkelaar? Bij Coffee IT zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten binnen ons team. Bekijk onze vacatures en wie weet kunnen wij binnenkort kennismaken onder het genot van een kopje koffie.

Wouter van Eldrijk, DutchChannels


“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DuthChannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

DutchChannels is marktleider op het gebied van onafhankelijke, branded en niche video channels.

Bekijk alle referenties
DutchChannels app

HET PROCES VAN APPLICATIE ONTWIKKELING

Zelf een app ontwikkelen of een applicatie ontwikkelaar inhuren?

Bij het ontwikkelen van een app is het belangrijk om een keuze te maken over de ontwikkelaar van de app. Heb je de keuze gemaakt om dit zelf te doen? Dan hebben we hier een stappenplan om zelf een app te kunnen maken.

Heb je de keuze gemaakt om een ervaren app ontwikkelaar in te schakelen? Dan ben je betrokken bij het gehele app ontwikkel proces en ben je verzekerd van een hoge kwaliteit app. Zo ben jij van ontwerp tot de release op de hoogte van het proces. Onze specialisten zullen je gedurende proces op de hoogte houden van de status en met regelmaat wireframes of ontwerpen toesturen. Ook is het voor ons vanzelfsprekend om vragen snel en direct te beantwoorden om zo de kwaliteit van de app te verbeteren en een goede samenwerkingsband op te bouwen met onze klanten.

ONS WERKPROCES
Coffee IT app ontwikkelproces

DE TECHNIEK VAN DE APP

Het type app heeft een grote invloed op het succes van een app. Om een keuze te maken over de techniek van de app is het belangrijk om klanten goed te kennen en te weten op welk platform zij het meest actief zijn. Onze applicatie ontwikkelaars ontwikkelen meerdere type apps met verschillende technieken. Zijn jouw klanten voornamelijk Android of iOS gebruikers die de beste prestaties verwachten? Dan is het ontwikkelen van een native app aan te raden. Zijn jouw klanten op meerdere platformen actief? Dan is een hybride app misschien een betere optie. Je kunt ook de mogelijkheden van een reguliere app en een desktop app combineren in een web app.

Coffee IT heeft meerdere apps ontwikkelt met verschillende technieken. Bekijk gerust ons portfolio om de verschillende apps te zien. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies.

NEEM CONTACT OP
App maken

WAAROM EEN APP ONTWIKKELAAR INHUREN?

Het ontwikkelen van succesvolle maatwerk apps gebeurt altijd in nauwe samenwerking. Vanuit onze kant beloven wij:
 • Gebruiksvriendelijke apps: door gebruik te maken van meerdere tests wordt de app zo geoptimaliseerd tot de beste kwaliteit
 • Adviesgericht: bij ons kun je altijd terecht voor advies over het concept of het verdienmodel.
 • Gespecialiseerd: Onze app ontwikkelaars hebben de nodige kennis en ervaring over de techniek achter de app.
 • Direct inzetbaar: De app is schaalbaar en ontwikkeld voor duizenden actieve gebruikers
 • Passende onderhoud: zelfs na de ontwikkeling van de app biedt Coffee IT de onderhoud die nodig is voor de app.
 • Verbeteringen: indien een verbetering van de app gewenst is, staan wij hier altijd klaar voor een nieuw project.
 • Overdracht: jij wordt de volledige eigenaar van de app en de code.
Direct contact

Wist je dat?


 • Een professionele applicatie ontwikkelaar jouw digitale ambities ondersteunt via maatwerk apps?
 • Een applicatie ontwikkelaar bij ons altijd enkel 1 specialisme heeft: daarom is het een meester per discipline?
 • Wij op dit moment vacatures hebben open staan voor applicatie ontwikkelaars voor iOS & React Native?
 • De competenties van onze applicatie ontwikkelaars al getest worden bij de eerste kennismaking met een business case?
 • Al onze applicatie ontwikkelaars in-house bij ons in dienst zijn, dus geen outsourcing naar het buitenland
 • De definitie van 'applicatieontwikkelaar' op wikipedia niet compleet is wat ons betreft..
 • Onze applicatie ontwikkelaars begrijpen juist de technische details achter de software,
 • .... en maken er vervolgen maatwerk oplossingen van die precies aansluiten op de gebruiker.

COFFEE IT IS APP ONTWIKKELAAR VAN

ANDERE VRAGEN OVER APPS?

De kosten voor het inhuren van een applicatie ontwikkelaar kunnen erg uiteen lopen. Doordat het ontwikkelen maatwerk is en elke techniek van de app een verschillende tijdsduur heeft, kan de prijs erg variëren tussen de 10.000 euro en de 100.000 euro. Wil je toch een indicatie hebben over de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de kosten voor het publiceren van een app? Lees dan deze blog.

Het is tegenwoordig aanlokkelijk om een applicatie ontwikkelaar in het buitenland, bijvoorbeeld uit India, in te huren. Ondanks dat dit directe ontwikkelkosten kan besparen, neemt dit erg veel risico’s met zich mee en kan het op de lange termijn juist veel duurder uitpakken. De risico’s en de afwegingen die je moet maken bij het inschakelen van een buitenlandse app ontwikkelaar lees je hier.

Ons team bestaat uit ervaren app ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in een techniek van een app. Hierdoor kunnen wij de meest specifieke problemen oplossen. Ben je benieuwd naar het team van Coffee IT? Bekijk dan de volgende pagina. 

KENNISMAKEN MET ONZE APPLICATIE ONTWIKKELAARS?

Heb je na het lezen van deze pagina dringende vragen of ontvang je graag advies van ons team? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven.