Applicatie Ontwikkeling voor SocialBlox

Jouw experts in
Applicatie Ontwikkeling

Op zoek naar een maatwerk softwareoplossing voor jouw bedrijf? Wij zijn al bijna 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties die naadloos aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Ons team van ervaren applicatie ontwikkelaars staat klaar om jou te helpen bij het realiseren van je digitale doelen. Maak vandaag nog een afspraak voor een adviesgesprek.
Applicatie Ontwikkeling voor BabyManager

Applicatie ontwikkelaar door een gepassioneerd team

Tijdens de applicatie ontwikkeling vertalen wij complexe problemen naar intuïtieve oplossingen. Dit doen wij door samen met jou het probleem in kaart te brengen. Vanuit het probleem denken wij terug naar de techniek. Hierdoor ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke app met een user-first interface.

Software Ontwikkeling React Native

Wat is jouw digitale uitdaging?

Elke organisatie staat voor een unieke digitale uitdaging. Misschien wil je een bestaand proces stroomlijnen, bedrijfsgegevens centraliseren, of de klant-interacties verbeteren. Samen met ons ervaren team van ontwikkelaars kan je een unieke en functionele applicatie creëren die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.

App bouwer team

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Onze gevalideerde Applicatie Ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling Accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren applicatie ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw digitale droom naar een gebruiksvriendelijke applicatie met een doordachte flow.

SocialBlox image
Applicatie ontwikkeling wireframe ontwerp
Applicatie ontwikkeling ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Bij elke applicatie ontwikkeling  werken wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de software. Ervaren projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Lets pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw maatwerk applicatie is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
Applicatie ontwikkeling release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat jullie software altijd werkt. Met actieve montering en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteem updates van diverse devices.

SocialBlox image

Extra service

Marketing van Coffee Digital

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de (eind)gebruiker creëren. De juiste interne en externe communicatie is hiervoor essentieel. 

SocialBlox image

Applicaties voor iOS, Android en web

Applicaties kunnen voor zowel Android als iOS gemaakt worden. Dit wordt gedaan door middel van een native of hybrid technologie. Daarnaast kan een web applicatie ontwikkeld worden voor de browser, die de gebruiker zonder download kan gebruiken.

Hybrid apps

Eén ontwikkeling voor zowel iOS als Android, geschreven in React-Native of Flutter.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Minder besturingssysteem mogelijkheden
Mindere prestaties
Meer afhankelijkheid van derden

Native apps

De beste prestaties en toegang tot alle functionaliteiten van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
De mooiste animaties en transities
Langere ontwikkeling

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Websites met meer mogelijkheden
Perfect voor “Proof of concept”
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Minder mogelijkheden

Jouw eigen applicatie
Voordelen van maatwerk ontwikkeling

Een native app heeft een langere ontwikkeltijd en vergt een grotere investering. Maar brengt veel voordelen met zich mee. Omdat een native app in de taal van het besturingssysteem wordt geschreven zijn de prestaties beter. Verwacht een stabiele app die de optimale gebruikerservaring biedt.

Alles skills in een organisatie

Naast ons team van front-end en back-end developers, werken er ook ervaring projectmanagers, designers en marketeers. Vanuit ons kantoor in Utrecht staat onze multi-disciplinaire team van 40+ leden voor je klaar.

Maatwerk applicaties

Met een op maat gemaakte applicatie kun je alle unieke processen binnen jouw organisatie digitaliseren en optimaliseren, zelfs als je al met bestaande hardware werkt. Wij beschikken over de technische kennis en ervaring om jouw groei te bewerkstelligen. Laat ons jou helpen bij het realiseren van jouw digitale doelen en het behalen van maximale efficiëntie.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.