Applicatie ontwikkelaar

Ben je op zoek naar een professionele applicatie ontwikkelaar? Bij Coffee IT zijn wij jouw partner in app ontwikkeling, van conceptfase tot release. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties (apps) voor elk platform. Wij ontwikkelen apps voor de meest gangbare platformen zoals native iOS, Android of Web. Ook ontwikkelen wij complexe apps zoals bijvoorbeeld een Progressive Web App, domotica app of een blockchain app. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op of lees verder.

NEEM CONTACT OP

Applicatie ontwikkelaar Coffee IT

Overweeg je om een app te laten ontwikkelen? Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van elk type app. Wij maken maatwerk applicatie oplossingen voor alle besturingssystemen. Naast het technische aspect van de app kunnen wij ook optreden als partner gedurende de conceptvorming van de app, de testfase en gedurende de release. Tijdens de gehele app levenscyclus zijn wij een betrokken app ontwikkelaar en vergroten wij het succes van de app. Andere voordelen van het inhuren van een professionele applicatie ontwikkelaar zijn:

  • Applicaties die klaar zijn voor de toekomst
  • Applicaties waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat
  • Jij wilt gerichter voorzien in de behoeften van de gebruiker
  • Transparant; heldere communicatie en duidelijke afspraken
  • Jij wilt een nieuwe of grotere doelgroep aansnijden
  • Wij hebben alle kennis volledig in-house
  • Jij zoekt een betrokken ontwikkelpartner
LEES MEER OVER ONS

Een professionele applicatie

Steeds vaker worden applicaties gebruikt door bedrijven om op een activerende en unieke manier in contact te komen met de doelgroep. De toepassingsmogelijkheden van een op maat gemaakte applicatie zijn erg divers. Met een eigen applicatie kun je o.a. interne of externe processen verbeteren, een dienst of product aanbieden, je merk op een activerende manier presenteren en de doelgroep aanzetten tot een gewenste actie. Je haalt het meeste rendement uit een professionele app, die door een gespecialiseerd bedrijf wordt gemaakt. Zo ben je verzekerd van een applicatie met optimale gebruikerservaring en hoge kwaliteit code.

Applicatie ontwikkelaar Coffee IT
quote icon

Professioneel UI & UX

Als applicatie ontwikkelaar weten wij als geen ander dat het succes van de app wordt bepaald door een optimaal UI en UX ontwerp. Door de app gedurende het hele proces uitvoerig te testen met meerdere frameworks, ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke applicaties met een geoptimaliseerde interface.

Professionele code

Wij ontwikkelen applicaties met een hoge kwaliteit code. Dit doen wij middels de laatste trends en technieken op het gebied van app ontwikkeling. Door een hoge kwaliteit code worden bugs voortijdig opgespoord, wordt op kosten bespaard en heeft de applicatie een langere levensspanne.

Succesvolle conversie

Een succesvolle app valt of staat met een gedegen marketingplan. Actieve en trouwe app gebruikers zijn dan ook essentieel. Wij kunnen je adviseren in de app-marketing. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het in kaart brengen van de customer journey, ASO, SEO, sociale media of SEA.

Native, hybride of web applicatie?

De juiste techniek kiezen voor de app is belangrijk voor het succes van de app. Wij hebben ontwikkelaars van alle specialismen in huis en kunnen daarom onafhankelijk advies leveren. Voor de bepaling van het type app is het essentieel dat je de doelgroep goed kent en waar deze zich bevindt. Over het algemeen biedt een native app de beste gebruikerservaring, is een hybride app in te richten voor zowel iOS en Android en is een web applicatie gebruiksvriendelijk. Meer weten over de verschillende types apps en de bijbehorende technieken? Bekijk dan deze pagina waar wij een gedetailleerde omschrijving bieden.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger