WE'RE PASSIONATE ABOUT APPS

Applicatie ontwikkelaars met een missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Oftewel, apps die lekker werken en precies doen wat ze moeten doen. En het liefst ook nog met een goede technische uitdaging.

A walk down memory lane
Over coffee IT team
Coffee IT app ontwikkelaars

WE'RE PASSIONATE ABOUT APPS

Apps die intuïtief aanvoelen en gebouwd zijn met een betrouwbare code. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Sterker nog: wij durven onszelf dé applicatie ontwikkelaar van Nederland te noemen. Ons multidisciplinair team van applicatie ontwikkelaars, app-designers en app-marketeers werkt elke dag aan complexe apps die impact maken.

Neem een kijkje achter de schermen bij Coffee IT.

Coffee IT app ontwikkelaars

DE STATS

144

Apps ontwikkeld

68

Tevreden klanten

22

Awesome collega's

450.000

Apps gedownload in stores

Applicatie ontwikkelaar Coffee IT

APPLICATIE ONTWIKKELAAR MET PASSIE

Begonnen in een studentenkamer en vandaag de dag erkend fullservice app ontwikkelaar. Zonder dit team was de groei van Coffee IT nooit gelukt. Iedereen heeft een diepgewortelde passie voor innovatieve technologie.

Een goed geolied team van applicatie developers, designers en marketeers werkt samen aan succesvolle apps die op grote schaal worden ingezet.

ONTMOET HET TEAM

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Geen outsourcing maar eigen applicatie ontwikkelaars en een Scrum werkwijze. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die je mag verwachten.

Onze expertise omvat het gehele spectrum binnen app development. Zo treden wij op als technisch partner en bieden wij expertises op het gebied van app-techniek, app-strategie, app ontwikkeling, app beheer en UX & UI design.

bekijk onze werkwijze
Onze unieke werkwijze

ALLE DISCIPLINES BINNEN ÉÉN APP ONTWIKKEL TEAM

In kleine, geoptimaliseerde teams werken wij aan onze app projecten. Binnen een team heeft ieder zijn of haar eigen specialisatie.

De app developer

Native, hybride of web? Voor welke techniek of programmeertaal je ook kiest, wij hebben er een eigen ervaren developer voor.

De UX & UI designer

Onze designers ontwerpen op basis van gevalideerde data en voeren user-tests uit om een gebruiksvriendelijke app te creëren.

De app-strateeg

Onze strategen begeleiden opdrachtgevers tijdens elke fase van de app ontwikkeling voor een optimaal resultaat.

A WALK DOWN MEMORY LANE

Ons multidisciplinair team van strategen, applicatie ontwikkelaars, app-designers en app-marketeers ontwikkelt apps die impact maken. Benieuwd hoe we hier terecht zijn gekomen?

Coffee IT founders

LET'S BUILD APPS!

2014
Toen Fabian, Job en Thijs nog studeerden waren het al entrepreneurs in hart en nieren: ‘er zijn zo veel standaard app ontwikkel bureaus die slechte (bulk) kwaliteit apps ontwikkelen, dat kunnen wij beter’. Dit is de start van Coffee IT.

MILESTONE: EERSTE GROTE NATIVE APP

September 2016
Een kleine overwinning, want onze eerste grote native app is zojuist released in de stores. De VoIP appClearvox‘ is onze eerste app waar die tot aan de dag van vandaag nog regelmatig voorzien van app-updates.

Coffee IT developers

HET FUNDAMENT

2016 – 2017
Samen met de eerste opdrachtgevers kijken we terug op succesvolle app producties. De basis is gezet en het team wordt aangesterkt met nieuw talent. Coffee IT is officieel applicatie ontwikkelaar voor mobiele apps en web apps met expertises in Native apps, hybride apps en web apps.

HET WORDT GEZELLIG

2018 – 2019
Het aantal nieuwe opdrachten blijft toenemen en daarmee ook Coffee IT. Nieuwe disciplines voegen zich bij het team. We hebben nu meer capaciteit voor iOS ontwikkelaar & Android ontwikkelaar development en een marketeer sluit gezellig aan.

Web app ontwikkelen

MILESTONE: REACT NATIVE APPS

Augustus 2019
We zijn nu officieel een React Native App ontwikkelaar. We hebben meerdere React Native apps ontwikkeld waaronder de populaire Knaek studentenkortingapp!

OFFICE WARMING!

2019 – 2020
We zijn met 20! Tijd voor een feestje. Samen met onze opdrachtgevers vieren we onze office-warming. We zijn verhuisd naar een splinternieuw kantoor wat onze groei faciliteert.

Team app ontwikkelaar den haag

FULLSERVICE APPLICATIE ONTWIKKELAAR

2020 – heden
Nu mogen we onszelf pas echt een fullservice app ontwikkelbureau noemen. We hebben experts van alle frameworks in huis. Denk aan React native developers, Ionic, Swift en ga zo maar door. Daarnaast is onze service nu volledig geïntegreerd: wij ontwikkelen apps, ontwerpen apps, onderhouden apps én positioneren apps.

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE CARRIÈRE?

Bekijk onze vacatures

MEER WETEN?

ACTUEEL TECH NIEUWS

Het actuele nieuws en achtergronden over technologie, innovaties en onze app producties. Lees het actuele tech nieuws bij Coffee IT.

HANDIGE INFORMATIE

Wil je het team van Coffee IT komen versterken? Wij hebben vaak meerdere applicatie ontwikkelaar vacatures open staan. Bekijk hier al onze vacatures en stageplekken

Wil je langskomen op ons kantoor in Utrecht voor een vrijblijvend kopje koffie? Dat kan! Maak wel even een afspraak, dan weten we zeker dat je ons onverdeelde aandacht hebt.

We zijn gevestigd in Papendrop Utrecht, naast de A2 snelweg. Hier vind je ons op Google Maps.

MEER WETEN?

ACTUEEL TECH NIEUWS

VOLG ONZE SOCIALS