APPLICATIE ONTWIKKELAAR INHUREN?

Direct contact
Applicatie ontwikkelaar inhuren:voordelen

Wil je een professionele applicatie ontwikkelaar inhuren? Bij het ontwikkelen van een app komen tal van keuzes waar je wellicht nog niet bij stil hebt gestaan. Denk hierbij aan wie de app gaat ontwikkelen, welke techniek hierbij het beste toegepast kan worden, hoe de app het beste aansluit bij de wensen van de gebruikers en de bijbehorende kosten. Wil je hierover geadviseerd worden? Het team van Coffee IT is een in-house app ontwikkel team dat professioneel advies geeft dankzij haar jarenlange ervaring in het ontwikkelen van apps. Benieuwd naar de apps die door ons ontwikkeld zijn? Bekijk dan het portfolio.

Bekijk ons portfolio

DE VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE APPLICATIE ONTWIKKELAAR INSCHAKELEN

100+ Succesvolle projecten

Door de vele ervaring en kennis van onze app ontwikkelaars hebben we een portfolio waar wij trots op zijn. Binnen ons portfolio zijn er ook de verschillende ontwikkeltechnieken te zien die zijn gebruikt.

Betrokken bij het proces

Als fullservice app bureau nemen wij onze opdrachtgevers mee in het gehele ontwikkelproces zodat er geschakeld kan worden waar nodig. Meer informatie over ons app ontwikkelproces kun je vinden op de website.

Een baan als app ontwikkelaar?

Ben je op zoek naar een baan als applicatie ontwikkelaar? Bij Coffee IT zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten binnen ons team. Bekijk onze vacatures en wie weet kunnen wij binnenkort kennismaken onder het genot van een kopje koffie.

Wouter van Eldrijk, DutchChannels


“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DuthChannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

DutchChannels is marktleider op het gebied van onafhankelijke, branded en niche video channels.

Bekijk alle referenties
DutchChannels app

HET PROCES VAN APPLICATIE ONTWIKKELING

Zelf een app ontwikkelen of een applicatie ontwikkelaar inhuren?

Bij het ontwikkelen van een app is het belangrijk om een keuze te maken over de ontwikkelaar van de app. Heb je de keuze gemaakt om dit zelf te doen? Dan hebben we hier een stappenplan om zelf een app te kunnen maken.

Heb je de keuze gemaakt om een ervaren app ontwikkelaar in te schakelen? Dan ben je bij Coffee IT betrokken bij het gehele app ontwikkel proces en ben je verzekerd van een hoge kwaliteit app. Zo ben jij van ontwerp tot de release op de hoogte van het proces. Onze specialisten zorgen ervoor dat je gedurende het gehele proces up-to-date bent over de voortgang van de app ontwikkeling. Bij het einde van elke fase van het proces wordt er gewacht op goedkeuring voordat er wordt over gegaan op de volgende fase.

Bekijk ons werkproces
app ontwikkelaar werkwijze

DE TECHNIEK VAN DE APP

De techniek achter de app heeft grote invloed op het succes van een app. Voor het bepalen van de techniek van de app is een gedegen doelgroep onderzoek een belangrijke keuze. Is de eindgebruiker voornamelijk actief op het platform iOS? Dan is het ontwikkelen van een native app aan te raden. Zijn jouw klanten op meerdere platformen actief? Dan is een hybride app misschien een betere optie. Daarnaast is het ook mogelijk om een reguliere app en een dekstop app te combineren met een web app. Als in-house app ontwikkelbureau zijn wij gespecialiseerd binnen al deze technieken. Meer informatie of advies over de technieken van de app? Neem dan vrijblijvend contact op.

App maken

WAAROM EENAPP ONTWIKKELAARINHUREN?

Het ontwikkelen van succesvolle maatwerk apps gebeurt altijd in nauwe samenwerking. Vanuit onze kant beloven wij:

 • Direct inzetbaar: de app is schaalbaar en ontwikkeld voor duizenden actieve gebruikers.
 • Gebruiksvriendelijke apps: door middel van gebruikerstests krijgt de app de beste kwaliteit.
 • Adviesgericht: bij ons kun je altijd terecht voor advies over het concept of het verdienmodel.
 • Gespecialiseerd: onze app developers zijn gespecialiseerd binnen een techniek achter de app.
 • Onderhoud van de app: zelfs na de ontwikkeling van de app bieden wij de onderhoud die nodig is.
 • Verbetering: wij kunnen de app optimaliseren aan de hand van user-tests of data.
 • Overdracht: jij wordt de volledige eigenaar van de app en de code.
Direct contact

WIST JE DAT?

 • Een professionele applicatie ontwikkelaar elke app op maat ontwikkeld?
 • Een applicatie ontwikkelaar gespecialiseerd is binnen 1 discipline?
 • Wij vacatures open hebben staan voor app ontwikkelaars?
 • Wij al onze apps in-house ontwikkelen en niet outsourcen?

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

ANDERE VRAGEN OVER APPS?

De kosten voor het inhuren van een applicatie ontwikkelaar kunnen erg uiteen lopen. Doordat het ontwikkelen maatwerk is en elke techniek van de app een verschillende tijdsduur heeft, kan de prijs erg variëren tussen de 10.000 euro en de 100.000 euro. Wil je toch een indicatie hebben over de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de kosten voor het publiceren van een app? Lees dan deze blog.

Het is tegenwoordig aanlokkelijk om een applicatie ontwikkelaar in het buitenland, bijvoorbeeld uit India, in te huren. Ondanks dat dit directe ontwikkelkosten kan besparen, neemt dit erg veel risico’s met zich mee en kan het op de lange termijn juist veel duurder uitpakken. De risico’s en de afwegingen die je moet maken bij het inschakelen van een buitenlandse app ontwikkelaar lees je hier.

Ons team bestaat uit ervaren app ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in een techniek van een app. Hierdoor kunnen wij de meest specifieke problemen oplossen. Ben je benieuwd naar het team van Coffee IT? Bekijk dan de volgende pagina. 

KENNISMAKEN MET ONZE APPLICATIE ONTWIKKELAARS?

Heb je na het lezen van deze pagina dringende vragen of ontvang je graag advies van ons team? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven.