WE'RE PASSIONATE ABOUT APPS

Applicatie ontwikkelaars met een missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Wij ontwikkelen applicaties voor miljoenen gebruikers. Kortom, wij willen impact maken.

Neem een kijkje achter de schermen bij Coffee IT.

A walk down memory lane

WE'RE PASSIONATE ABOUT APPS

Applicatie ontwikkelaars met een missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Wij ontwikkelen applicaties voor miljoenen gebruikers. Kortom, wij willen impact maken.

Neem een kijkje achter de schermen bij Coffee IT.

NEEM CONTACT OP
Coffee IT app ontwikkelaars

ONZE STATS

150

Apps ontwikkeld

69

Tevreden klanten

40

Awesome collega’s

3.000.000

Actieve app gebruikers

APPLICATIE ONTWIKKELAAR MET PASSIE

Wat begonnen is in een studentenkamer is nu gegroeid tot niet alleen een erkend fullservice app ontwikkelaar, we zijn ook het snelstgroeiende techbedrijf van Utrecht. Zonder ons team van ontwikkelaars, designers en marketeers was de groei van Coffee IT nooit gelukt. Iedereen heeft een diepgewortelde passie voor innovatieve technologie.

Gezamenlijk werken wij elke dag als een team aan succesvolle apps die op grote schaal impact maken.

ONTMOET HET TEAM

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Geen outsourcing. Geen satellietkantoor in India. Maar eigen applicatie ontwikkelaars in Utrecht. Via een Scrum werkwijze werken wij effectief en kunnen wij de kwaliteit leveren die je mag verwachten. Wij geloven in een nauwe samenwerking met waarbij we snel kunnen sturen op budget, planning en scope.

Onze expertise stopt niet alleen bij applicatie ontwikkeling. Wij zijn naast technisch partner ook experts op het gebied van strategie-vorming, beheer, UX & UI design en online marketing.

bekijk onze werkwijze
Waarom een mvp app laten ontwikkelen?

ALLE DISCIPLINES BINNEN ÉÉN APP ONTWIKKELTEAM

Elke team bestaat uit professionals met een eigen specialisatie en wordt geleid door een ervaren projectmanager.

De app ontwikkelaar

Native, hybride of web? Voor welke techniek of programmeertaal je ook kiest, wij hebben er een eigen ervaren developer voor.

De UX & UI designer

Onze UX & UI designers ontwerpen op basis van gevalideerde data en voeren user-tests uit om een gebruiksvriendelijke app te creëren.

De app-strateeg

Onze strategen begeleiden opdrachtgevers tijdens elke fase van de app om het benodigde resultaat te behalen.

A WALK DOWN MEMORY LANE

Ons multidisciplinair team van strategen, applicatie ontwikkelaars, app-designers en app-marketeers ontwikkelt apps die impact maken. Benieuwd hoe we hier terecht zijn gekomen?

Coffee IT founders

LET'S BUILD APPS!

2014
Toen Fabian, Job en Thijs nog studeerden waren het al entrepreneurs in hart en nieren: ‘er zijn zo veel standaard app ontwikkel bureaus die slechte (bulk) kwaliteit apps ontwikkelen, dat kunnen wij beter’. Dit is de start van Coffee IT.

MILESTONE: EERSTE GROTE NATIVE APP

September 2016
Een kleine overwinning, want onze eerste grote native app is zojuist released in de stores. De VoIP appClearvox‘ is onze eerste app waar die tot aan de dag van vandaag nog regelmatig voorzien van app-updates.

Coffee IT developers

HET FUNDAMENT

2016 – 2017
Samen met de eerste opdrachtgevers kijken we terug op succesvolle app producties. De basis is gezet en het team wordt aangesterkt met nieuw talent. Coffee IT is officieel applicatie ontwikkelaar voor mobiele apps en web apps met expertises in Native apps, hybride apps en web apps.

HET WORDT GEZELLIG

2018 – 2019
Het aantal nieuwe opdrachten blijft toenemen en daarmee ook Coffee IT. Nieuwe disciplines voegen zich bij het team. We hebben nu meer capaciteit voor iOS ontwikkelaar & Android ontwikkelaar development en een marketeer sluit gezellig aan.

Web app ontwikkelen

MILESTONE: REACT NATIVE APPS

Augustus 2019
We zijn nu officieel een React Native App ontwikkelaar. We hebben meerdere React Native apps ontwikkeld waaronder de populaire Knaek studentenkortingapp!

OFFICE WARMING!

2020-2021
We zijn met 20! Tijd voor een feestje. Samen met onze opdrachtgevers vieren we onze office-warming. We zijn verhuisd naar een splinternieuw kantoor wat onze groei faciliteert.

FULLSERVICE APPLICATIE ONTWIKKELAAR

2021 – 2022
Coffee IT blijft groeien. Van 20 teamleden groeien we door naar een bedrijf met meer dan 40. We hebben experts van alle frameworks in huis, maar ook projectmanagers, een recruiter en app tester. Daarnaast is onze service nu volledig geïntegreerd: wij ontwikkelen apps, ontwerpen apps, onderhouden apps én positioneren apps.

TO THE MOON 🚀

2022 – Heden
Coffee IT blijft zich ontwikkelen als dé #1 app ontwikkelaar van Nederland. We behalen de ISO 27001 en NEN-7510 certificeringen. Vanaf juni 2022 betrekken wij ons nieuwe kantoor in Utrecht. Samen met ons team en opdrachtgevers blijven we elke dag bouwen wij aan applicaties die impact maken.

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE CARRIÈRE?

Bekijk onze vacatures

MEER WETEN?

ACTUEEL TECH NIEUWS

Het actuele nieuws en achtergronden over technologie, innovaties en onze app producties. Lees het actuele tech nieuws bij Coffee IT.

HANDIGE INFORMATIE

Wil je het team van Coffee IT komen versterken? Wij hebben vaak meerdere applicatie ontwikkelaar vacatures open staan. Bekijk hier al onze vacatures en stageplekken

Wil je langskomen op ons kantoor in Utrecht voor een vrijblijvend kopje koffie? Dat kan! Maak wel even een afspraak, dan weten we zeker dat je ons onverdeelde aandacht hebt.

We zijn gevestigd in Papendrop Utrecht, naast de A2 snelweg. Hier vind je ons op Google Maps.

MEER WETEN?

ACTUEEL TECH NIEUWS

VOLG ONZE SOCIALS