Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een app ontwikkelaar om voor uw bedrijf een app te laten ontwikkelen? Coffee IT helpt u graag verder. Wij hebben de benodigde expertise om voor uw bedrijf een kwalitatieve bedrijfsapp te ontwikkelen. Of het nu gaat om een start-up of MKB-bedrijf, wij kunnen in uw behoefte voorzien. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met bedrijfsapp ontwikkelaar Coffee IT.

Bedrijfsapp ontwikkelen door Coffee IT


Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van een succesvolle bedrijfsapp. Bedrijfsapps bieden een groot aantal mogelijkheden voor uw bedrijf zoals het verbeteren/versnellen van interne processen of het ondersteunen van evenementen. Maar ook het tonen van portfolio middels een showcase app, het verzamelen van belangrijke bedrijfsdata en het ondersteunen van de verkoop producten of diensten via een bestel app.

Een bedrijfsapp laten ontwikkelen doet u bij een kwalitatieve app ontwikkelaar, zoals Coffee IT. Wij ontwikkelen iOS apps, Android apps en Windows Phone apps met de laatste technieken. Tevens kunt u ook uw web app bij ons laten ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om de eindgebruiker centraal te stellen in onze apps en dat merkt u. Bij Coffee IT kunt u een app verwachten met een enthousiasmerend ontwerp, een gebruiksvriendelijke interface en een sterk concept. Door middel van onze Agile werkwijze waarborgen wij onze nauwe samenwerking met u, om samen te komen tot het beste resultaat.

Een ervaren app ontwikkelaar, zoals Coffee IT, houdt rekening met promotie en financiële middelen. Verwacht bij ons een full-service ervaring voor uw bedrijfsapp ontwikkel traject.

Bedrijfsapp laten ontwikkelen

Waarom Coffee IT als uw bedrijfsapp ontwikkelaar?


  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ervaring met het ontwikkelen van bedrijfsapps
  • Bouwt apps met het oog op de toekomst
  • Geen addertjes onder het gras, zoals intellectueel eigendom
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Denkt met u mee omtrent uw bedrijfsapp
Bedrijfsapp ontwikkelaar

Uw expert en adviseur op het gebied bedrijfsapps


Omdat wij weten dat niet iedere klant beschikt over technische kennis, stellen wij ons in uw app ontwikkel traject op als expert en adviseur. U zult merken dat wij het beste met u voor hebben bij het maken van belangrijke beslissingen tijdens uw app ontwikkel traject. Belangrijke beslissingen waarbij het hebben van een technische achtergrond noodzakelijk is. Door verantwoordelijkheid te nemen komen we samen tot het beste resultaat. De projectleider van uw bedrijfsapp is tevens de expert in uw gewenste oplossing. Zo kunt u altijd direct sparren, zonder overbodig en gepeperde managementlaag.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

Bedrijfsapp laten maken

Native, hybride of web bedrijfsapp laten maken


Het kiezen van de juiste techniek voor uw bedrijfsapp is van uiterst belang. Omdat wij alle specialismen in huis hebben kunnen wij u onafhankelijk advies geven wat betreft de kosten en baten van uw app ontwikkel techniek.

Wilt u zich vast inlezen over de keuze hybride, web of native. Bekijk dan onze eenvoudige keuzegids.

App ontwerp & UX design


Een succesvolle app heeft ten minste een gebruiksvriendelijk ontwerp. Onze app designers zorgen voor een app ontwerp die aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep van uw bedrijf.


Bedrijfsapp ontwikkelen


De kwaliteit van uw app is belangrijk, omdat de kwaliteit van uw app de fundering is van nieuwe functionaliteiten. Verwacht bij ons daarom kwalitatieve apps voor smartphones, tablets en smartwatches.


App marketing


Het promoten van uw app is van groot belang, wij houden hier vanaf dag één rekening mee. Wij stellen een sterk marketingplan op die wij voor uw app uitvoeren.


NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger