Op zoek naar een bedrijfsapp?


Ben je opzoek naar een app ontwikkelaar die gespecialiseerd is in bedrijfsapps? Wij helpen je graag verder. Als bedrijfsapp ontwikkelaar hebben we de benodigde expertise om voor jouw merk een kwalitatieve bedrijfsapp (enterprise app) te ontwikkelen. Of het nu gaat om een midden-klein-bedrijf of een grote zorginstantie, ons team kan in iedere behoefte voorzien. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

NEEM CONTACT OP
Opzoek naar een bedrijfsapp
Darwin gebouwbeheer app

Enterprise app door Coffee IT


Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van een succesvolle bedrijfs- of enterprise app. Bedrijfs-apps bieden een groot aantal mogelijkheden voor ieder bedrijf zoals het verbeteren/versnellen van interne processen of het ondersteunen van evenementen. Ook is een showcase app een uitstekende tool voor het tonen van je portfolio. Het verzamelen van belangrijke bedrijfsdata en het ondersteunen van de verkoopproducten of diensten kan bijvoorbeeld via een bestel app.

Native, hybride of web bedrijfsapp laten maken


Het kiezen van de juiste techniek voor jouw bedrijfsapp is erg belangrijk. Wij hebben alle specialismen in huis. Hierdoor kunnen wij je onafhankelijk advies geven over welke ontwikkelingstechniek het beste bij jou app past.

iOS apps

Apps voor alle besturingssystemen van Apple. Kenmerkend aan iOS apps zijn een prachtige interface en een gebruiksvriendelijk karakter.

Android apps

Apps voor alle besturingssystemen van Google. Android heeft het grootste aantal actieve gebruikers. Daarom heeft iedere Android app een groot bereik.

Hybride apps

Apps die op zowel Android als iOS apparaten werken. Het voordeel van hybride apps is dat je direct twee doelgroepen bereikt.

DOE DE KEUZEGIDS

Waarom Coffee IT voor jouw app?

Wij ontwikkelen iOS-, Android- en web apps met de laatste technieken. Wij stellen de eindgebruiker centraal tijdens de ontwikkeling van onze apps en dat merk je. Bij Coffee IT kun je een app verwachten met een strak ontwerp, gebruiksvriendelijke interface en een ijzersterke code.

Verwacht bij ons een full-service ervaring voor het ontwikkeltraject van jouw bedrijfsapp.

  • App afgesteld op jouw bedrijfsdoelen
  • Ons team werkt Agile, hierdoor kan er snel progressie geboekt worden.
  • Ervaring met het ontwikkelen van bedrijfsapps
  • Iedere app is future proof
  • Geen addertjes onder het gras, de app blijft van jouw.
  • Denkt mee aan jouw bedrijfapp
LEES MEER OVER ONS
Voorbeeld Bedrijfs-messenger-App

Expert en adviseur op het gebied van bedrijfsapps


Niet iedereen beschikt over technische kennis. Daarom bieden wij graag advies tijdens het ontwikkeltraject. Als het nodig is om belangrijke beslissingen te nemen waarbij veel technische kennis nodig is assisteren wij je. De projectleider van jouw bedrijfs app is tevens expert in de gewenste oplossing. Zo kun je altijd direct sparren  zonder een overbodige managementlaag. Op deze manier komen wij samen tot de perfecte oplossing.

App ontwerp & UX design

Een succesvolle app heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Onze app designers zorgen voor een app ontwerp die aansluit bij de wensen en behoeften.

App ontwikkeling

De kwaliteit van de app is de fundering voor nieuwe functionaliteiten. Verwacht bij ons daarom kwalitatieve apps voor smartphones, tablets en smartwatches.

App marketing

Hulp nodig bij het promoten van jouw app? Ons team van marketeers helpt je graag. Wij stellen een sterk marketingplan op en voeren dit uit.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek