WEB APPONTWIKKELEN

Laat een krachtige web app maken voor jouw bedrijf. Combineer het beste van een mobiele app en een website.

Web development is één van onze specialismen, wij hebben veel klanten geholpen met een maatwerk webapplicatie van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld het toonaangevende pand van Vanderlande, wat wordt bestuurd met iBeacon technologie en gemakkelijk te bedienen is met de web app.

Ons portfolio
Web app ontwikkelen
Zorgkaart nl logo
Rijksmuseum Boerhaave logo
UMCG logo
Roompot logo
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps.

– Wouter van Eldijk, DutchChannels

Meer reviews
DutchChannels app

App onderhoud

Wij bieden een onderhoudscontract op maat. Denk aan het oplossen van bugs met prioriteit, regelmatige app-updates en het toevoegen van extra features.

Applicatiebeheer

Gebruiksvriendelijk design

Zonder tevreden eindgebruiker geen succesvolle web app. Wij zetten de gebruiker centraal en ontwerpen intuïtieve gebruiker-flows met gewenst resultaat.

Neem contact op

Web meesters

Web developers met een passie: intuïtieve web apps ontwerpen én ontwikkelen. Onze developers hebben uitgebreide kennis van HTML, CSS, React, Javascript, Typescript, Sass en Babel.

Ontmoet het team

VOORDELEN VAN EEN GESPECIALISEERDE WEB DEVELOPER

Wil je een web applicatie ontwikkelen, dan doe je dit voor de toekomst. Je wilt jouw bedrijf automatiseren, de omzet vergroten, een proces optimaliseren of een extra service bieden. Er zijn veel situaties waarbij een webapplicatie een slimme strategie is voor jouw bedrijf. Bij Coffee IT ontwikkelen we professionele maatwerk oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld om de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Aandacht, een betrokken projectleider die met je meedenkt en waar nodig kritische vragen stelt. Dat kun je verwachten van onze ervaren web developers.

Neem contact op
App laten ontwikkelen het proces
alles over het maken van web apps

HOE LANG DUURT HET MAKEN VAN EEN WEB APP?

De ontwikkeluren voor een professionele web applicatie hangen af van de complexiteit van de app, de gewenste techniek en de functionaliteiten. Meestal kunnen wij binnen een maand beginnen met het ontwikkelen van de web app en duurt de ontwikkeling zelf enkele maanden. Wil je een gerichte indicatie ontvangen? Op basis van een goed uitgewerkt conceptplan kunnen we een goede indicatie geven.

Om een goede indicatie te geven van de kosten en ontwikkeltijd van jouw web app, zijn wij afhankelijk van de input die jij ons geeft. Zonder een goed uitgewerkt plan kunnen wij weinig zinnigs zeggen. Wij hebben in ieder geval van jou nodig:

  • Vraagdefinitie
  • De scope
  • Jouw beschikbare budget/deadlines

Heb je dit nog niet? Deze pagina kan jou verder helpen!

WEB APP OF MOBIELE APP?

Web apps zijn laagdrempeliger in vergelijking met mobiele apps doordat ze te bereiken zijn via een browser. Mobiele apps moeten gedownload worden in de Stores. Tevens is het ontwikkelen in sommige gevallen efficiënter: een web app is te bereiken op zowel iOS and Android systemen.

Onze web applicaties tonen vergelijkbare prestaties als een mobiele app. Wij combineren de technische mogelijkheden van een app met een website uitstraling. Best of both worlds dus.

We spreken van een web applicatie wanneer er geavanceerd maatwerk bij komt kijken en er bepaalde integraties zijn. Denk aan het maken van afspraken in Google kalenders, beurshandel functionaliteiten, het verkopen van producten met het inzien van real-time levertijd, enzovoort. Een website toont vaak statische data, die te beheren is via een Content Management Systeem (CMS). Dit kunnen wij koppelen aan een overzichtelijk dashboard.

Web apps vs. mobiele apps. Moet je altijd kiezen? Het antwoord is nee. Afhankelijk van de doelstellingen van de app en de doelgroepbehoefte kunnen we veel verschillende oplossingen bedenken. Bijvoorbeeld apps die grotendeels offline werken en met een pictogram te downloaden zijn (PWA’S) of web apps die gekoppeld zijn aan een afzonderlijke mobiele app. Benieuwd welke oplossing voor jouw concept het beste past? Neem vrijblijvend contact op en we adviseren je graag.

Toch zijn er wat verschillen tussen native apps, hybride apps en web apps. Benieuwd welke techniek past bij jouw concept? Doe de keuzegids om jouw app techniek te bepalen.

zoekopdrachten gerelateerd aan het laten maken van apps
Prestaties van een web app

WELKE PRESTATIES KUN JE VERWACHTEN VAN EEN WEB APP?

Onze web applicaties tonen vergelijkbare prestaties als een mobiele app. Wij combineren de technische mogelijkheden van een app met een website uitstraling. Best of both worlds dus!

  • Multi-platform (Android & Apple toestellen)
  • Elk device: mobiel, desktop & tablet
  • Geen schijfruimte nodig
  • Geen installatie nodig
Neem contact op

COFFEE IT ONTWIKKELT APPS VOOR:

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT