Een maatwerk web app laten maken


Haal het beste uit een website en een mobiele app. Laat een web app ontwikkelen en bereik een grote doelgroep op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier. Als app specialist hebben wij al veel klanten geholpen met de realisatie van een succesvolle web app. Bijvoorbeeld de interactieve web app LiveAdvize die honderden ondernemers en experts samen brengt of de Darwin web app die gebouwautomatisering van Vanderlande beheert door middel van iBeacon technologie.

Wij gebruiken tijdens het ontwikkelen van webapplicaties altijd de laatste trends en tools op het gebied van techniek en design. Zo ben je gegarandeerd van een toekomstbestendige app met een prachtig design en een onderscheidend vermogen.

Web app ontwikkelen door Coffee IT

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem.

ONTMOET HET TEAM

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

NEEM CONTACT OP

Een portfolio om trots op te zijn

Van native apps tot kunstmatige intelligentie. Bekijk onze cases.

Bekijk portfolio

Coffee IT als web app ontwikkelaar


Wij zijn gespecialiseerd in hoogstaande technische app oplossingen voor web. Wij ontwikkelen maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Zo hebben wij ervaring met het ontwikkelen van reguliere web oplossingen, maar ook met bijvoorbeeld Progressive Web App ontwikkelen (PWA’s). Naast de technische ontwikkeling denken wij als betrokken ontwikkelaar mee met de potentie van de app. Wij zijn jouw technisch partner.

  • Web applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring in de ontwikkeling van native, hybride en web apps
  • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep
  • Transparant; duidelijke communicatie, meedenkend en korte lijnen
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als expert en ontwikkelpartner
  • Strategisch plan & superieure gebruikerservaring
LEES MEER OVER ONS
LiveAdvize webtool

Waarom een web app in plaats van een native of hybride mobiele app?


Een web app is een app die te benaderen is via de browser, zoals een website. Het verschil met een mobiele app is dat een web app de uitstraling van een website heeft, gecombineerd met de technische mogelijkheden van een app. Een soort van best of both worlds. Een website toont vaak statische data, die te beheren is via een Content Management Systeem (CMS).

We spreken van een web applicatie wanneer er geavanceerd maatwerk bij komt kijken. Denk aan het maken van afspraken in Google kalenders, beurs handel functionaliteiten, het verkopen van producten met het inzien van real-time levertijd, enzovoort. Een uniek voordeel is dat het laagdrempeliger is omdat de app vrijwel altijd beschikbaar is. Tevens hoef je niet twee native apps te ontwikkelen. Het is dus ook in sommige gevallen goedkoper.

NEEM CONTACT OP

Web app ontwikkeling


Het ontwikkelen van een app voor een browser kent grote verschillen ten opzichte van de ontwikkeling van een native (mobiele) app voor iOS en Android. Waar een native applicatie aan strenge eisen van een platform moet voldoen, is een web app te bereiken via bijna elke browser. Hierdoor is het ontwikkeltraject in de regel eenvoudiger én vaak voordeliger dan een mobiele app. Wanneer je bij ons een web app laat maken, dan realiseren wij dit met de programmeertalen: HTML 5, JS of AngularJS.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen met betrekking tot de realisatie van jouw app idee? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Technieken voor het ontwikkelen van een web app

De voordelen van een web app


Wanneer je een web app laat ontwikkelen dan kent dit voordelen ten opzichte van mobiele app ontwikkeling. De grootste voordelen zijn de beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van het type app:

Multi-platform

Een web app is op ieder platform met een browser beschikbaar. Zo kan de app naast een desktop app worden gedistribueerd als een app voor de iPhone, als iPad app of als app voor een Android smartphone of tablet.

Schijfruimte en installatie

De app kost geen schijfruimte omdat deze niet geïnstalleerd hoeft te worden. Schijfruimte is vooral een probleem bij oudere toestellen. Apps die niet dagelijks of wekelijks worden gebruikt zullen als eerste verwijderd worden. Bovendien is de installatie van een app ook een behoorlijke drempel. Dit is bij een webbased app niet noodzakelijk.

Lees meer over mobiele apps
darwin webapp dashboard devices

Web-, hybride of toch native?


Er zijn verschillende technieken voor app ontwikkeling. Elk met eigen unieke voordelen. De slagingskans van een app hangt sterk samen met de gekozen app vorm en bijbehorende technieken. Wij hebben ontwikkelaars van elk specialisme in huis. Onze mensen kunnen je daarom vrijblijvend adviseren met betrekking tot het beste platform voor jouw doel. Wij stellen je dan een aantal vragen om erachter te komen wie bijvoorbeeld de doelgroep is of welke hardware en software de app dient te hebben. Het is onze visie om apps te ontwikkelen die meerwaarde bieden. Jouw app succes is ons app succes.

Meer over de verschillende type apps

App ontwerp & UX design


De beleving voor de app gebruiker is belangrijk. Daarom ligt onze focus bij een optimaal ontwerp volgens de laatste trends. Onze designers gebruiken de laatste designtrends. Hierdoor zijn we in staat om een prachtig ontwerp te maken voor elke web applicatie.

Web ontwikkeling


De kwaliteit van de code bepaalt de aanpasbaarheid en het benodigde app-onderhoud. Wanneer je een web app laat ontwikkelen dan bouwen wij op kwalitatieve code. Hierdoor bespaar je op onderhoud. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen van professionele kwaliteit.

App marketing

Actieve gebruikers genereren is geen probleem voor onze app marketeers. Wij hebben een marketing achtergrond in o.a. SEO, SEA en social media. Indien gewenst kunnen wij je bij staan in het vermarkten van de app. Dit leidt tot meer downloads en actieve gebruikers.

Coffee IT ontwikkelt apps voor:

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT