WEB APPONTWIKKELEN

Met een web app combineer je het beste van een mobiele app en een website. Neem nu de Darwin web app. Met de ontwikkelde web interface heb je totale controle over een gebouw. De web app kan offline gebruikt worden op alle apparaten zonder te downloaden.

Wil jij een web app ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook een web app laten maken?
darwin-webapp-dashboard-devices
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

"Een jonge club met leuke ideeën en to the point communicatie. Wij werken er graag mee samen"

Michel Weeren - ClearVox (X2Com)

Bekijk dit project

App onderhoud

Wij bieden een onderhoudscontract op maat. Denk aan het oplossen van bugs met prioriteit, regelmatige app-updates en het toevoegen van extra features.

Applicatiebeheer

Gebruiksvriendelijk design

Zonder tevreden eindgebruiker geen succesvolle web app. Wij zetten de gebruiker centraal met gewenst resultaat.

Neem contact op

Web meesters

Web developers met een passie: intuïtieve web apps ontwerpen én ontwikkelen. Onze developers hebben kennis van de beste programmeertalen.

Ontmoet het team

VOORDELEN VAN EEN WEB APP LATEN MAKEN

Wil jij een web app laten maken? Dan zet jij een innovatieve stap naar automatisering. Veel ondernemers willen een web app ontwikkelen die gebouwautomatisering, de omzet verhogen, een proces optimaliseren of om de service te verbeteren. Er zijn veel situaties waarbij een webapplicatie een slimme strategie is voor jouw bedrijf. Als app bouwer ontwikkelen wij professionele maatwerk oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld om te ondersteunen bij de primaire processen van een bedrijf.

Wat kun je van ons team verwachten als jij een web app laat ontwikkelen? Bij projecten denken wij actief met de klant mee, stellen we kritische vragen en hebben aandacht voor jouw wensen. Benieuwd naar het gehele stappenplan? Bekijk dan ons ontwikkelproces.

CONTACT OPNEMEN
App laten ontwikkelen het proces
alles over het maken van web apps

HOE LANG DUURT HET MAKEN VAN EEN WEB APP?

Bij het ontwikkelen van een web app hangen de ontwikkeluren af van een aantal onderdelen. Wat is bijvoorbeeld de complexiteit van de web app, de gewenste techniek en de verschillende functies? Het maken van een goed design duurt acht weken. Vervolgens gaan wij de web app bouwen. Dit proces duurt drie tot vier maanden, dat is inclusief test periode.

Ben je benieuwd hoelang het ontwikkelproces voor jouw web app duurt? Op basis van een goed uitgewerkt conceptplan kunnen we een goede indicatie geven. Bekijk hieronder wat wij nodig hebben.

Wil jij een web app laten maken dan is het ook goed om te weten dat je van tevoren een concreet plan moet hebben. Hoe gaat de web app zichzelf terugverdienen, welke technische specificaties zijn er nodig en van welke input zijn wij afhankelijk.

Het voordeel van een concreet plan is dat wij precies weten wat we moeten doen. Hierdoor kunnen onze programmeurs doelgericht en kostenefficiënt werken. Is jouw plan nog niet concreet maar wil je wel een web app laten ontwikkelen? Bekijk dan onze Accelerator Day.

WEB APP OF MOBIELE APP?

Een web app is laagdrempeliger voor de gebruikers in vergelijking tot mobiele apps. Dit komt omdat web apps zijn te bereiken via een browser. Mobiele apps daarentegen moeten gedownload worden in de Apple Store of via Google Play.  Ook is het ontwikkelen van een web app in sommige gevallen efficiënter. Doordat web apps te bereiken zijn via de browser zijn ze direct bruikbaar voor zowel iOS en Android systemen.

Onze web applicaties tonen vergelijkbare prestaties als een mobiele app. Wij combineren de technische mogelijkheden van een app met een website uitstraling. Best of both worlds dus.

Wil jij een web app laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We spreken van een web applicatie wanneer er geavanceerd maatwerk bij komt kijken en er bepaalde integraties zijn. Denk aan het maken van afspraken in Google kalenders, beurshandel functionaliteiten, het verkopen van producten met het inzien van real-time levertijd, enzovoort. Een website toont vaak statische data, die te beheren is via een Content Management Systeem (CMS). Dit kunnen wij koppelen aan een overzichtelijk dashboard.

Web apps vs. mobiele apps. Moet je altijd kiezen? Het antwoord is nee. Afhankelijk van de doelstellingen van de app en de doelgroepbehoefte kunnen we veel verschillende oplossingen bedenken. Bijvoorbeeld apps die grotendeels offline werken en met een pictogram te downloaden zijn (PWA’S) of web apps die gekoppeld zijn aan een afzonderlijke mobiele app. Benieuwd welke oplossing voor jouw concept het beste past? Neem vrijblijvend contact op en we adviseren je graag.

Toch zijn er wat verschillen tussen native apps, hybride apps en web apps. Benieuwd welke techniek past bij jouw concept? Doe de keuzegids om jouw app techniek te bepalen.

zoekopdrachten gerelateerd aan het laten maken van apps
Prestaties van een web app

WELKE PRESTATIES KUN JE VERWACHTEN VAN EEN WEB APP?

Onze web applicaties tonen vergelijkbare prestaties als een mobiele app. Wij combineren de technische mogelijkheden van een app met een website uitstraling. Best of both worlds dus!

  • Multi-platform (Android & Apple toestellen)
  • Elk device: mobiel, desktop & tablet
  • Geen schijfruimte nodig
  • Geen installatie nodig
Neem contact op

COFFEE IT ONTWIKKELT APPS VOOR:

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek