Direct op de koffie?

Is uw bedrijf geïnteresseerd in de ontwikkeling van een web app? Laat uw web app dan ontwikkelen door een gespecialiseerd app ontwikkel bedrijf, zoals Coffee IT. Wij houden, bij de ontwikkeling van uw web app, rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Op die manier zorgen wij voor een toekomst bestendige app. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten ontwikkelen van een web app? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is een web app?

Een web app is een app die te benaderen is via de browser, zoals een website. Het verschil echter is dat een web app de look and feel van een website heeft en de technische mogelijkheden van een app. Een website toont vaak statische data, die te beheren is via een Content Management Systeem (CMS). We spreken over het algemeen van een web app (of web applicatie) wanneer er geavanceerd maatwerk aan te pas komt. Zoals het maken van afspraken in Google kalenders, beurs handel functionaliteiten, het verkopen van producten met het inzien van real-time levertijd enzovoort.

Web app ontwikkelen

Web app ontwikkeling


Het ontwikkelen van een web app kent grote verschillen ten opzichte van de ontwikkeling van een native app. Waar een native applicatie aan de strenge eisen van een platform dient te voldoen is een web app gewoonweg te benaderen via een browser. Hierdoor is het laten ontwikkelingen van een web app in de regel eenvoudiger én goedkoper dan een mobiele app. De technieken die worden gebruikt bij een web app zijn onder andere: HTML 5, JS, AngularJS.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen met betrekking tot de realisatie van uw webbased app? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Technieken voor het ontwikkelen van een web app

Waarom bij Coffee IT uw web app laten ontwikkelen?


  • Web app ontwikkelaar met kennis en ervaring
  • Ontwikkelt kwalitatieve (mobiele) web apps
  • Bereikt uw online doelen en doelgroep
  • Geen addertjes zoals intellectueel eigendom
  • Multidisciplinair app ontwikkel team
  • Meedenkend als expert en adviseur
Voordelen web app laten ontwikkelen

Waarom een web app?


Een web app biedt de volgende voordelen ten opzichte van hybride- en native apps:

Multi-platform

Een op de juiste manier geschreven web app is op ieder platform met een browser beschikbaar. Zo kan een web app naast een desktop app worden gedistribueerd als bijvoorbeeld een app voor de iPhone, als iPad app of als app voor een Android smartphone of tablet.

Schijfruimte en installatie

Een web app kost geen schijfruimte, omdat deze niet geïnstalleerd hoeft te worden. Schijfruimte is vooral een probleem bij de wat oudere toestellen, waarbij apps die niet dagelijks/wekelijks worden gebruikt zullen als eerste worden verwijdert. Bovendien is het installeren van een app ook al een behoorlijke drempel, een drempel die er niet is bij een web app.

Verschillen web-, native- en hybride ontwikkeling


Bij het laten maken van een web app is het belangrijk om een goede keuze te maken tussen de verschillende ontwikkelmethodes. Zo kunnen apps hybride, native en voor web worden ontwikkeld.

Hybride en native apps zijn alleen te downloaden vanuit een app store. Dit soort apps dient voor gebruik eerst op het mobiele apparaat geïnstalleerd te worden. Het voordeel hiervan is dat hybride en native apps gebruik kunnen maken van de hardware van een smartphone of tablet. Dit soort apps wordt vaak gemaakt voor een specifiek platform zoals Android of iOS.

Wanneer uw app idee geen gebruik hoeft te maken van specifieke hardware van een smart device dan is een web app vaak een goede keuze. Onzeker wat de juiste techniek is voor uw app? Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze keuzegids.

Verschillen web, hybride en native apps

App ontwerp & UX design


De beste ervaring voor uw gebruiker vinden wij belangrijk. Onze focus ligt in een optimaal ontwerp volgens de laatste ontwikkelingen. Onze designers zijn volledig op de hoogte van de laatste designtrends. Hierdoor zijn we in staat om een fraai ontwerp te maken voor elke (mobiel) web applicatie.


Web ontwikkeling


De kwaliteit van uw app bepaalt de aanpasbaarheid en de hoeveelheid onderhoud. Wanneer u een web app laat ontwikkelen door Coffee IT waarborgen wij de kwaliteit van de code. Hierdoor kan er op kosten voor onderhoud en updates worden bespaart. Coffee IT ontwikkelt webbased apps van hoge kwaliteit.


App marketing


Het aan de man brengen van uw web app is geen enkel probleem bij Coffee IT. Wij hebben een gedegen marketing achtergrond in o.a. SEO, SEA en social media. Indien gewenst kunnen wij u tevens bij staan in het vermarkten van uw web app. Hierdoor krijgt uw applicatie meer gebruikers.


Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op