Web app ontwikkelen voor jouw bedrijf

Wil je een web app ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben tientallen klanten geholpen met de realisatie van een succesvolle web app. Laat je web app ontwikkelen door een gecertificeerde app ontwikkelaar die met je meedenkt in het hele ontwikkelproces, van ontwerp tot aftersale. Wij houden bij de ontwikkeling van jouw web app rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Zo ben je gegarandeerd van een toekomstbestendige web app met een prachtig design en een onderscheidend vermogen. Een web app is een krachtig middel om je te onderscheiden van je concurrenten en je doelgroep te bereiken.

Web app ontwikkelen door Coffee IT

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem.

ONTMOET HET TEAM

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

NEEM CONTACT OP

Een portfolio om trots op te zijn

Van native apps tot kunstmatige intelligentie. Bekijk onze cases.

Bekijk portfolio
LiveAdvize webtool

Wat is een web app?

Een web app is een app die te benaderen is via de browser, zoals een website. Het verschil met een mobiele app is dat een web app de look and feel van een website heeft, gecombineerd met de technische mogelijkheden van een app. Een beetje best of both worlds dus! Een website toont vaak statische data, die te beheren is via een Content Management Systeem (CMS). We spreken over het algemeen van een web app (of web applicatie) wanneer er geavanceerd maatwerk aan te pas komt. Zoals het maken van afspraken in Google kalenders, beurs handel functionaliteiten, het verkopen van producten met het inzien van real-time levertijd enzovoort. Een uniek voordeel van een web app is dat het laagdrempeliger is voor je doelgroep, omdat de app vrijwel altijd beschikbaar is en ze geen app hoeven te downloaden.

Coffee IT als jouw web app ontwikkelaar

Bij Coffee IT zijn wij gespecialiseerd in hoogstaande technische app oplossingen voor web. Wij ontwikkelen maatwerk app oplossingen voor alle platformen, zo kunnen wij standaard web apps ontwikkelen maar ook PWA’s. Naast de technische ontwikkeling denken wij als betrokken ontwikkelaar mee met het concept van jouw app, het design en de marketing.

  • Web applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring in de ontwikkeling van native, hybride en web apps
  • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep
  • Transparant; duidelijke communicatie, meedenkend en korte lijnen
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als expert en ontwikkelpartner
  • Strategisch plan & superieure gebruikerservaring
LEES MEER OVER ONS

Web app ontwikkeling

Het ontwikkelen van een web app kent grote verschillen ten opzichte van de ontwikkeling van een native (mobiele) app. Waar een native applicatie aan de strenge eisen van een platform moet voldoen is een web app te bereiken via een browser. Hierdoor is het laten ontwikkelingen van een web app in de regel eenvoudiger én vaak voordeliger dan een mobiele app. De technieken die worden gebruikt bij een web app zijn onder andere: HTML 5, JS, AngularJS.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen met betrekking tot de realisatie van jouw webbased app? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Technieken voor het ontwikkelen van een web app

De voordelen van een web app

Wanneer je een web app laat ontwikkelen dan kent dit voordelen ten opzichte van mobiele app ontwikkeling. Een web app biedt de volgende voordelen ten opzichte van hybride- en native apps:

Multi-platform

Een op de juiste manier geschreven web app is op ieder platform met een browser beschikbaar. Zo kan een web app naast een desktop app worden gedistribueerd als bijvoorbeeld een app voor de iPhone, als iPad app of als app voor een Android smartphone of tablet.

Schijfruimte en installatie

Een web app kost geen schijfruimte, omdat deze niet geïnstalleerd hoeft te worden. Schijfruimte is vooral een probleem bij de wat oudere toestellen, waarbij apps die niet dagelijks/wekelijks worden gebruikt zullen als eerste worden verwijdert. Bovendien is het installeren van een app ook al een behoorlijke drempel, een drempel die er niet is bij een web app.

Lees meer over mobiele apps
darwin webapp dashboard devices

Verschillen web-, native- en hybride ontwikkeling

Bij het laten maken van een web app is het belangrijk om een goede keuze te maken tussen de verschillende ontwikkelmethodes. Zo kunnen apps hybride, native en voor web worden ontwikkeld.

Hybride en native apps zijn alleen te downloaden vanuit een app store. Dit soort apps dient voor gebruik eerst op het mobiele apparaat geïnstalleerd te worden. Het voordeel hiervan is dat hybride en native apps gebruik kunnen maken van de hardware van een smartphone of tablet. Dit soort apps wordt vaak gemaakt voor een specifiek platform zoals Android of iOS.

Wanneer jouw app concept geen gebruik hoeft te maken van specifieke hardware van een smart device dan is een web app vaak een goede keuze. Onzeker wat de juiste techniek is voor app? Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze keuzegids.

App ontwerp & UX design


De beste ervaring voor jouw gebruiker vinden wij belangrijk. Onze focus ligt in een optimaal ontwerp volgens de laatste ontwikkelingen. Onze designers zijn volledig op de hoogte van de laatste designtrends. Hierdoor zijn we in staat om een prachtig ontwerp te maken voor elke (mobiel) web applicatie.

Web ontwikkeling


De kwaliteit van jouw app bepaalt de aanpasbaarheid en de hoeveelheid onderhoud. Wanneer je een web app laat ontwikkelen door Coffee IT waarborgen wij de kwaliteit van de code. Hierdoor kan er op kosten voor onderhoud en updates worden bespaart. Coffee IT ontwikkelt webbased apps van hoge kwaliteit.

App marketing


Actieve gebruikers genereren is geen enkel probleem bij Coffee IT. Wij hebben een goede marketing achtergrond in o.a. SEO, SEA en social media. Indien gewenst kunnen wij je bij staan in het vermarkten van de web app. Hierdoor krijgt de applicatie meer gebruikers en meer conversie.

Coffee IT ontwikkelt apps voor:

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger