WEB (APP) ONTWIKKELAAR

Jouw klanten de beste gebruikerservaring bieden? Met een webapplicatie combineer je de kracht van een app met de mogelijkheden van de desktop. Als ervaren web ontwikkelaar hebben wij web applicaties ontwikkeld voor klanten als Examenoverzicht, ROC en Deloitte. Doordat de webapplicatie direct in de browser te bereiken is, kan iedereen jouw app altijd gebruiken.

NEEM CONTACT OP

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

WERK SAMEN MET EEN ERVAREN WEB ONTWIKKELAAR

Als je een maatwerk webapplicatie laat ontwikkelen is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op jouw ontwikkelteam. Wij denken graag mee vanaf strategie tot de release. Onze missie is simpel: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen.

Regelmatig blijven onze lampen wat langer aan op kantoor. Soms door een uniek idee, soms door een deadline die gehaald moet worden. Er is eén ding zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor slimme techniek.

Bekijk onze portfolio

ONS ONTWIKKELPROCES: SAMEN MAKEN WE VAN JOUW WEBAPPLICATIE EEN SUCCES

Onze werkwijze als web ontwikkelaar is in de afgelopen 7 jaar geperfectioneerd. Vanaf de start van het project heb je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira), zo weet je precies waar jouw team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt.

Meer over onze werkwijze

Heb jij een idee en moet daarvoor een web-app gemaakt worden? Wij starten met een Accelerator Day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

Keurmerken en Badges app ontwikkelaar

CASUS: EXAMENOVERZICHT WEB APPLICATIE

De missie van ExamenOverzicht is om ervoor te zorgen dat iedere middelbare scholier slaagt voor zijn eindexamen. ExamenOverzicht doet dit door examen stof begrijpbaar te bundelen in samenvattingen en bundels.

Innovatie is wat ExamenOverzicht drijft. Daarom hebben zij ingespeeld op de trend dat steeds meer studenten digitaal leren in plaats van in de boeken. Door middel van een web-applicatie én een hybride app zijn alle bundels en samenvattingen van ExamenOverzicht nu digitaal beschikbaar.

Meer web-app voorbeelden

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

ONTMOET HET TEAM

Laatste technieken

Wij maken apps met de laatste technieken en trends. React Native tot SwiftUI en van Progressive Web Apps tot native applicaties.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De gebruiker staat altijd centraal. Door actief mee te denken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker realiseren we apps met de hoogste gebruiksvriendelijkheid.

Ons werkproces

MAATWERK WEB-APPLICATIE LATEN ONTWIKKELEN DOOR HET COFFEE IT TEAM

over ons
Web app ontwikkelaar

SAMEN BOUWEN WE EEN SUCCESVOLLE APP

Wanneer je een maatwerk web-applicatie laat bouwen dan wil je niet alleen dat de app goed werkt, maar dat deze perfect aansluit op je behoefte van je doelgroep. Om deze reden hebben wij de Accelerator Day in het leven geroepen. Gezamenlijk kijken we naar jouw app idee en de doelstellingen. Door samen het doel helder te maken hebben we een vliegende start naar het beoogde resultaat.

Meer over de Accelerator Day

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek