Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een web ontwikkelaar die uw app kan realiseren? Coffee IT is de aangewezen web app ontwikkelaar. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een web app. Of het nu gaat om een browser app, een app voor Facebook of een app voor mobiele apparaten. Wij zijn in staat om aan uw behoefte te voldoen. Wilt u weten wat web ontwikkelaar Coffee IT voor u kan doen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Web ontwikkelaar


Coffee IT is een ervaren web app ontwikkelaar. Wij ontwikkelen web apps volgens de laatste standaarden en richtlijnen. Niet iedere klant is technisch onderlegd en dat weten we bij Coffee IT. Daarom treedt Coffee IT op als adviseur en expert in uw web app. Als professionele web ontwikkelaar zijn bekend met alle nieuwste ins- en outs van van een web app. Coffee IT bouwt uw web app met een overzichtelijk design, een goed concept en een gebruiksvriendelijke interface. Als web app specialist zorgen wij voor een goede samenwerking zodat we uw bedrijfsdoelen nauwkeurig om kunnen zetten in technische oplossingen.

Web ontwikkelaar

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

Web app ontwikelaar

Werkwijze van een ervaren web ontwikkelaar


Bij het ontwikkelen van een web app is technische kennis een vereiste. Bij veel opdrachtgevers ontbreekt deze benodigde expertise. Wij weten als geen ander dat technische kennis van belang is bij het maken van besluiten in een app oplossing. Daarom helpen wij u met het maken van deze beslissingen door op te treden als expert en adviseur. Wij begeleiden u tijdens het gehele web app traject, van concept tot distributie.

Zoals u van een gedegen web ontwikkelaar mag verwachten nemen wij hierin de verantwoordelijkheid zodat we samen tot een goed resultaat kunnen komen. Als web ontwikkelaar richten wij ons voornamelijk op de ervaring van de eindgebruiker en het behalen van uw bedrijfsdoelen. Bij ons kunt u uitgaan van succes, omdat wij allen technisch sterk onderlegd zijn en zorgen voor een effectieve en innovatieve oplossing.

App ontwerp & UX design


Als full-service app ontwikkelaar voorzien wij u in het gehele ontwikkeltraject. Op basis van het concept maken onze designers een gebruiksvriendelijk ontwerp voor uw web app.


Web app ontwikkeling


Tijdens de ontwikkeling van uw web app waarborgen wij de kwaliteit van de code. Door eventuele bugs in een vroeg stadium op te sporen en op te lossen is zijn updates in de toekomst eenvoudiger.


App marketing

Om uw web app onder de aandacht te brengen van uw doelgroep helpen wij u tevens met de marketing. Wij schrijven een gedegen marketingplan en verzorgen tevens de uitvoer.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op