Digitale web expert 


Schakel een web ontwikkelaar in voor de realisatie van jouw web applicatie. Door een ervaren web developer in te huren ben je gegarandeerd van een maatwerk web oplossing. Onze in-house web ontwikkelaars hebben specialisaties per specifiek framework en werken met de laatste webtechnologieën. Dit betekent dat onze web ontwikkelaars gedurende het gehele ontwikkeltraject jouw technisch partner zijn voor het beste eindresultaat.

direct contact
web ontwikkelaar

De tools van een web ontwikkelaar


HTML, CSS, Javascript, Typescript, Node.js, Angular, Ionic. React, React-Native of Mongodb. Voor welke programmeertaal of framework je ook kiest, onze web developers spreken jouw taal. Ons team bestaat uit meesters per specialisme, er werkt daarom altijd een specialist aan de app. Dit zorgt voor een snelle en nette afwerking van de app en je hebt een app met een langere levensduur. Minder ontwikkelkosten, minder onderhoud en meer profijt van de app. Laat een web ontwikkelaar van Coffee IT je begeleiden voor het beste resultaat.

ONTMOET HET HELE TEAM
web apps voor alle devices

De voordelen van het inhuren van een ervaren web ontwikkelaar


Bij Coffee IT zijn wij gespecialiseerd in web- & app development. Dit betekent dat wij al onze (web) apps volgens de laatste standaarden en richtlijnen ontwikkelen. Zo zijn wij goed op de hoogte van de laatste trends op web app gebied, en kunnen wij een app bouwen die op maat is gemaakt voor de specifieke behoefte van jouw doelgroep. Kernpunten bij al onze web app oplossingen zijn een strak UI & UX ontwerp, een gebruiksvriendelijk interface en een uitstekende fundament code. Dit houdt in dat je een web app hebt die volledig is afgestemd op jouw wensen, en op elk mobiel device toegankelijk is.

Andere voordelen zijn:


  • Wij ondersteunen je in het behalen van nieuwe targets/doelen
  • Bedien je eindgebruiker op een exclusieve wijze
  • Een onderscheidende app die meerwaarde biedt
  • Betrokken ontwikkelpartner en direct contact
  • Meedenkend en flexibel web ontwikkel proces
Vrijblijvend contact
Web ontwikkelaar

Casestudy web app: LiveAdvize


Benieuwd naar een actueel voorbeeld van een succesvolle web applicatie? Bekijk dan onze laatste web app ontwikkeling: LiveAdvize. LiveAdvize verbindt ondernemers en experts, zodat ze elkaar kunnen helpen met vraagstukken en advies. De speerpunten voor deze app zijn op een zo laagdrempelige, snelle en efficiënte wijze, ondernemers matchen met experts. Om deze reden is gekozen voor een technische web app. Deze techniek sluit naadloos aan op de behoeften van de doelgroep.

Bekijk de casus

App ontwerp & UX design

Als full-service app ontwikkelaar begeleiden wij je gedurende het hele ontwikkeltraject. Op basis van het concept maken onze designers gebruiksvriendelijke wireframes en flows en voeren we user-test uit.

Web app ontwikkeling

Een kwalitatieve web app wordt gebouwd met een goede code. Zo worden bugs vroegtijdig opgespoord, is de app compatibel op meerdere devices en browsers en kunnen wij naast reguliere web apps ook PWA's bouwen.

App marketing

Een succesvolle web app heeft een gedegen marketing plan geïntegreerd. Het ontwerpen van een website, intranet of marketing campagne is voor onze web specialisten geen enkel probleem. Wij helpen je graag verder.

WIJ WERKEN VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT