BAGTAG logo

Wij willen graag onze nieuwste technisch partner verwelkomen: BAGTAG! Welcome aboard. 

BAGTAG maakt het mogelijk om je koffer in te checken, waar en wanneer dan ook. Nooit meer in de rij staan voor het inchecken van je koffer. Dit maakt BAGTAG is de ideale buddy voor de frequente vliegreiziger. Zo zorgt het voor een nieuw niveau van gemak en comfort bij vliegreizen. Dit project past goed bij onze visie als app ontwikkelaar om intuïtieve technologie te ontwikkelen ten behoeve van de efficiëntie van de gebruiker. Via BLE (Bluetooth Low Energy) wordt de bagage informatie versleuteld verstuurd. Hierdoor kan alleen de BAGTAG van de gebruiker de informatie ontcijferen en getoond worden op het E-ink scherm. Dit maakt de BAGTAG app extra veilig.

BAGTAG is een elektronisch label dat je aan je koffer monteert. De BAGTAG app maakt het mogelijk om online je koffer in te checken. Dit scheelt tijd voor zowel de gebruiker als de andere mensen in de rij die nog geen gebruik maken van BAGTAG.

We mogen helaas nog niet zeggen met welke airliner BAGTAG een samenwerking is gestart, maar neem maar van ons aan dat de app straks een vogelvlucht zal maken!