WithLove spreidt liefde wereldwijd

Utrecht, 5 februari | 3 minuten 

In aanloop naar de feestdagen hebben we, samen met WithLove, met volle toewijding gewerkt aan de succesvolle lancering van de WithLove-app van BeyondDutch in diverse nieuwe landen. Dit was erg belangrijk, aangezien dit de periode is waarin iedereen samenkomt en de meeste content wordt bekeken. En dat is te zien aan de cijfers!

De WithLove app beschikbaar in meerdere landen

WithLove is een online streamingdienst waarmee je onbeperkt kunt genieten van een uitgebreid en uniek aanbod aan heerlijke feelgoodfilms en romantische series. De uitbreiding van WithLove naar diverse nieuwe landen is een strategische zet van onschatbare waarde.

Er zijn al een aantal cijfers naar voren gekomen die aantonen dat deze uitbreiding een groot succes is. Opvallend is dat Australië nu al evenveel gebruikers heeft als België, hoewel de lancering in Australië recentelijk heeft plaatsgevonden, terwijl België al geruime tijd actief is. Met bijna 120.000 betalende klanten heeft Australië indrukwekkende groeicijfers laten zien, en deze lijn wordt dagelijks voortgezet!

De app is nu beschikbaar in de volgende landen:

🇦🇺 Australië
🇵🇹 Portugal
🇫🇮 Finland
🇩🇰 Denemarken
🇦🇺 Nieuw-Zeeland

Wil je zelf WithLove proberen?

Download the WithLove app in de Apple App Store en Google Play Store en geniet van romantische films.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.