Doneer 10 euro en ontvang een Coffee IT sportshirt

Let op: deze actie is gesloten. 

Vandaag hebben we het niet over de nieuwste IoT-ontwikkelingen in de landbouw, het programmeren met SwiftUI of de pros en cons van de macOS Catalina. Vandaag hebben we het even over Afrika. Afrika, zeg je? Ja zeker, Afrika. Want waar wij de privileges hebben om het over zulke onderwerpen te hebben en ze zelf uit te proberen, heeft niet iedereen die mogelijkheid. Daarom hebben wij iets ludieks bedacht bij Coffee IT. Wij gaan ons inzetten voor digitale educatie in Afrika, zodat in de toekomst iedereen het over zulke onderwerpen kan hebben. Hoe wij dit gaan doen? Met jullie hulp, of althans, mocht je daar geïnteresseerd in zijn.

Hoe: koop een Coffee IT sportshirt en wij doneren tien euro aan ‘DEAN’

Dat is ons idee. Doneer tien euro, ontvang ‘gratis’ een Coffee IT sportshirt en wij zorgen dat de volledige tien euro rechtstreeks naar het goede doel ‘DEAN‘ (Digital Education Africa Network) gaat. Mocht je hier aan bij willen dragen dan kun je onderstaand formulier invullen, dan sturen wij je een Coffee IT sportshirt op. Om alles zo transparant mogelijk te houden hebben wij hier een aparte rekening voor geopend, houden wij jullie op de hoogte van het opgehaalde bedrag en zullen we jullie een update sturen wanneer ons doel is bereikt: 100 shirts ‘verkopen’ en hiermee 1.000,- euro doneren. In de Q&A lees je meer over het doel en onze motieven.

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Aantal shirts verkocht voor het goede goel

Stuks (100/100)

Hier zien jullie hoeveel shirts wij al hebben verkocht.
* Dit aantal is exclusief de donatie van alle Coffee IT collega’s.

Q: Kun je wat meer vertellen over het goede doel ‘DEAN’?
A: DEAN staat voor Digital Education Africa Network. Deze ngo zet zich in voor beter onderwijs in Afrika en realiseert dit o.a. door middel van het opleiden van docenten en het opzetten van educatie programma’s. Ze gebruiken hierbij digitale leermiddelen, in de overtuiging dat dit bijdraagt aan sociaal-economische veranderingen. Oftewel: dat iedereen straks de middelen heeft voor een opleiding en technische innovatie en niet enkel de elite.

Q: Maar, wat heeft Coffee IT daar precies mee te maken als app ontwikkelaar?
A: In theorie niets. Dit project staat dan ook los van onze dagelijkse activiteiten als app ontwikkelaar. Het project van DEAN past goed bij onze visie om een wereld te creëren waarin technologie en gebruiker naadloos met elkaar samenwerken om een betere kwaliteit van leven te realiseren. Door het gat te dichten tussen de elite (hoog opgeleide) techneuten en diegene die daar de middelen niet toe hebben, hopen we een stukje dichter bij onze visie te komen.

Q: Hoe is dit idee van doneren en het inzetten voor het goede doel ontstaan?
A: Goede vraag! Leuk dat je hem stelt. Eigenlijk is het idee er langzaam ingerold toen wat collega’s van Coffee IT vorige week mee deden aan een run ten behoeve van een lokaal goed doel. Wij hadden hiervoor Coffee IT sportshirts laten maken. Want geef toe, een eigen Coffee IT sportshirt is best tof. Tijdens onze lunch hadden we het erover en we hadden het over een goed doel wat ons aan het hart lag (DEAN dus). Van het één kwam het ander. Zo is het idee ontstaan om nog 100 shirts te laten maken en de opbrengst hiervan te doneren aan dit doel.

Q: Kan ik er van op aan dat het volledige bedrag wordt gedoneerd door jullie?
A: Alweer een goede vraag. Ja, hier kun je van op aan. We zoeken nog naar een manier om te tonen dat 100% van het opgehaalde bedrag naar DEAN gaat, maar voor nu moeten jullie ons maar vertrouwen op ons goede Coffee IT hartje. Om het zo transparant mogelijk te maken zullen we wel een update geven van de status, wanneer we ons doel hebben behaald en vragen we DEAN om een follow up na de donatie van 1.000,- euro.
Navigeer naar de pagina van DEAN: https://www.dean.ngo/nl/

Q: Wat als er meer geld wordt opgehaald, wordt dit ook gedoneerd of komt dit dan in eigen zak?
A: In principe is dit een eenmalige en ludieke actie vanuit ons. Wanneer we 100 donaties/aanvragen voor Coffee IT sportshirts binnen hebben dan stoppen wij de actie en doneren we het volledig opgehaalde bedrag. Mocht dit bedrag toch meer zijn dan 1.000,- euro dan doneren we het overtollige bedrag ook.

Q: Hoe zien de sportshirts er uit?
A: De sportshirts zijn zwart, gemaakt van ademende polyester materiaal en hebben ons logo op de voorkant gedrukt. Misschien heb je een van ons er al mee zien sporten? Zie onderstaande afbeelding voor een voorbeeld.

Doneren?

Leuk dat je bij wilt dragen aan dit goede doel!

Stap 1: vul onderstaand formulier in.
Stap 2: maak 10 euro over via dit betaalverzoek: https://bunq.me/CoffeeITShirt
Stap 3: wij sturen je het sportshirt zo spoedig mogelijk toe.

Optioneel: houd deze pagina in de gaten voor de actuele status van deze actie en de opvolging van jouw donatie. Als je het leuk vindt kun je ons een foto sturen van het Coffee IT sportshirt, wij zullen je dan vereeuwigen op onze website voor degene die geïnteresseerd zijn in eeuwige roem en faam!

  Alleen gratis verzending in NL.

  Bedankt! Namens het hele Coffee IT team

  Coffee IT sportshirt

  *Logo staat straks op de voorkant in plaats van op de achterkant.

  NEEM CONTACT OP 

  Heb je een vraag of wil je graag meer weten? Neem contact op en ik help je graag verder!

  Of bekijk mijn LinkedIn.

  CONTACT
  Stephanie Stam