REIS-APP LATEN MAKEN

Heb jij het idee dat de reisbranche een stuk efficiënter kan aan de hand van een mobiele reis-app? Laat dan een reis-app maken, wij realiseren samen met jou een maatwerk oplossing. 

Zo hebben wij voor BAGTAG een app ontwikkeld waardoor reizi- gers de bagagelabel niet meer hoeven uit te printen. Dit scheelt tijd, energie, geld en vooral een hoop papier. Om precies te zijn 58 rondjes om de aarde, aan labels bespaard door de BAGTAG app. 

NEEM CONTACT OP
Reis app laten maken

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

APP VOOR REIS EN VRIJE TIJD ONTWIKKELEN

Ons team van enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wil jij een app laten maken voor de reisbranche dan ben je bij ons aan het juiste adres. De reisbranche is een van onze industrieën waar wij meer dan 7 jaar ervaring in hebben. 

Roompot, de grootste aanbieder van vakantiehuisjes in Nederland, heeft bij ons de Roompot Digital Key laten ontwikkelen. Hierdoor kan de vakantieganger in- en uitchecken zonder eerst langs te gaan bij de receptie. 

Keurmerken en Badges app ontwikkelaar

ONS REISPLAN OM VAN JOUW APP EEN SUCCES TE MAKEN

Onze werkwijze is efficiënt en gevalideerd. Dit zorgt voor geld- en tijdbesparing en een duurzame app die lang mee gaat. Vanaf de start van het project heb je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira), zo weet je precies waar jouw app team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt.

Meer over onze werkwijze

Heb jij een idee en moet daarvoor een app gemaakt worden? Wij starten met een accelerator day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

ONTMOET HET TEAM

Laatste technieken

Wij maken apps met de laatste technieken en trends. React Native tot SwiftUI en van PWA tot native applicaties.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De hoge gebruiksvriendelijkheid van onze apps wordt gerealiseerd door actief mee te denken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker en de app veelvuldig te testen.

Ons werkproces
Reis app laten ontwikkelen

EEN REISAPP LATEN ONTWIKKELEN

Wil jij gebruikers de ultieme reisbeleving geven aan de hand van een reis-app? Wanneer jij een goed app business model hebt kunnen we samen tijdens de accelerator day jouw plan concreet maken. 

Als eerst ontwikkelen wij een MVP app. Met deze app testen wij de functies bij de eindgebruiker. Op basis van de data en feedback ontwikkelen wij de app verder. Zo ontwikkel je op een gevalideerde manier zonder van tevoren enorm te investeren.

EEN APP LATEN MAKEN

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek