App ontwikkelaar Coffee IT

40+ bedrijven


Al meer dan 40+ bedrijven zijn u voor gegaan bij het ontwikkelen van een app. Van start-ups en overheden tot MKB'ers en (internationale) corporaties.


Meer dan 100+ apps


Sinds 2014 hebben we al meer dan 100+ maatwerk apps (iOS, Android, Windows & web) gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.


80% kans op match


De kans op een match op basis van het eerste kopje koffie is meer dan 80%. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Kosten voor ontwikkelen van een app


Heeft u een app idee? Dan wilt u waarschijnlijk weten kosten zijn voor het ontwikkelen van uw app. Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig te geven. Het laten ontwikkelen van een app is maatwerk en vraagt om een gerichte aanpak.

De ontwikkelingskosten voor een app zijn afhankelijk van diverse factoren. Doorgaans variëren de kosten van een app van circa € 2.500,- tot meer dan € 100.000. Onder andere het soort app, de besturingssystemen en de gewenste functionaliteiten zijn van invloed op de prijs. Wij adviseren u hier graag over.

Wij vertalen graag uw wensen naar een krachtige app. Daarnaast denken we tevens met u mee omtrent het businessmodel van uw app. We sparren graag met u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een prijsopgave aan.

Vraag een offerte aan
Innovatieve apps door Coffee IT

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Deze opdrachtgevers gingen u voor:


Waarom Coffee IT?


  • Betrokken app ontwikkelaar
  • Apps voor alle platformen
  • Persoonlijke aanpak
  • Full service app oplossingen
  • Kwalitatieve (maatwerk) apps
  • Ruim 3+ jaar ervaring

Wat kost mijn app idee?


Benieuwd wat het kost om uw app idee te laten realiseren? Bel ons op +31 30 737 1093 of stuur een e-mail naar [email protected] voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of vraag direct een offerte aan.

Wil je graag een geheimhoudingsverklaring (NDA) ontvangen?
JaNee

Concept & design


Als betrokken ontwikkelaar denken wij graag met u mee omtrent het concept en eventuele verdienmodellen. Daarnaast kunnen wij tevens zorgdragen aan het app design. Op basis van uw doelgroep ontwerpen onze UX & UI designers een gebruiksvriendelijke en innovatieve interface die aansluit bij de eindgebruikers van uw app.


App ontwikkeling


Coffee IT is gespecialiseerd in de ontwikkeling voor apps voor alle platformen. Wij beschikken over de kennis én ervaring om een resultaatgerichte app te realiseren voor iOS, Android, Windows & web. Door het gebruik van de modernste technieken en bewezen frameworks kunnen wij een kwalitatieve app ontwikkelen.


App marketing

Het succes van een app staat sterk in verband met het aantal downloads en actieve gebruikers. Daarom helpen wij u tevens met het vermarkten van uw app. Op basis van een sterke strategie zorgen wij voor een optimale zichtbaarheid van uw app. Onze marketingspecialisten hebben ervaring met SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO).

Het app ontwikkelproces


Ons app ontwikkelproces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Wij begeleiden én ondersteunen u door het gehele app ontwikkeltraject. Waar mogelijk geven wij u onafhankelijk advies en helpen wij u met het maken van de juiste (technische) keuzes. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen wij een resultaatgerichte app realiseren.

Elke opdracht is uniek. Daarom doen we vooraf altijd onderzoek naar de haalbaarheid van uw project. Hierbij kijken we onder andere naar de gewenste functionaliteiten, de projectdoelen, de doorlooptijd en het budget. Wij nemen geen projecten aan, als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes zullen afronden.

Neem contact op
App ontwikkel proces

Recente projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg