Op zoek naar evenementen app?


Organiseer je binnenkort een evenement en wil hiervoor een app laten ontwikkelen? Dan ben jij bij Coffee IT aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en ervaring om een krachtige mobiele app te ontwikkelen. Afhankelijk van het evenement ontwikkelen wij de perfecte app voor jouw. Benieuwd naar de mogelijkheden van een evenementen app? Neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP
psv-evenementen-app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

evenementen-app-mapfunctie

De app voor jouw evenement


Een evenement app tilt ieder event naar een hoger niveau. Of je nu een congres, festival of sportevenement organiseert. Door gebruik te maken van een app verhoog je de interactie op het evenement. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van augmented reality.

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone op zak. Dit biedt kansen voor jouw evenement! Door gebruik te maken van een app kan de bezoeker zijn focus leggen op de inhoud van het evenement. Verbeter de crowd control door bijvoorbeeld gebruik te maken van interactie kaarten en push notificaties. Wij denken graag met je mee over het ontwikkelen van een evenementen app. Ons team is in staat om in korte tijd een krachtige app op te leveren.

App ontwerp & UX design


Een succesvolle app heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Onze app designers zorgen voor een app ontwerp die aansluit bij de wensen en behoeften.

Responsive

Het is natuurlijk belangrijk dat de app werkt op alle platformen. Verwacht daarom bij ons daarom kwalitatieve apps voor smartphones, tablets en smartwatches.

App marketing


Hulp nodig bij het promoten van jouw app? Ons team van marketeers helpt je graag. Wij stellen een sterk marketingplan op en voeren dit uit.

Oneindige mogelijkheden voor elk evenement


Je hebt al enige tijd bezig met een fantastisch evenement er staat een vol programma klaar voor de bezoekers. Je wilt natuurlijk dat de bezoekers dit programma zonder enige frictie kan ervaren. Een evenementen app kan hierbij helpen. Door bijvoorbeeld de volgende functies te implementeren in de app:

  • Locatie gestuurde informatie doormiddel van een iBeacon app
  • Verander de ruimte doormiddel van Augmented reality
  • Communiceer snel veranderingen doormiddel van push notificaties
  • Creëer een nieuwe beleving door middel van Virtual Reality

Kortom, een evenementen app biedt dat  beetje extra ervaring wat bezoekers verwachten anno 2019. En dit is nog maar een kleine impressie wat er allemaal mogelijk is met een evenementen app. Wij helpen jou graag om jouw event nog spectaculairder te maken.

Kosten van een eventapp ontwikkelen

Wat kost het ontwikkelen van een app?


Het laten maken van een evenementen app brengt enige kosten met zich mee. Deze kosten zijn onder ander afhankelijk van de techniek (native, hybride of web), de gewenste platformen en het type mobiele apparaten waarvoor jouw app compatible voor dient te zien. Daarnaast spelen ook de gewenste functionaliteiten zoals VR (virtual reality) AR ( augmented reality), beacons, GPS, pushberichten een rol bij de ontwikkelingskosten. 

Bent u benieuwd wat de ontwikkelkosten voor jouw app zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij doen graag een voorstel wat een voorstel wat aansluit op jouw wensen, doelstellingen, budget en tijdsplanning.

OFFERTE AANVRAGEN

Expert en adviseur op het gebied van evenementen apps.


Niet iedereen beschikt over technische kennis. Daarom bieden wij graag advies tijdens het ontwikkeltraject. Als het nodig is om belangrijke beslissingen te nemen waarbij veel technische kennis nodig is assisteren wij je. De projectleider van jouw evenementen app is tevens expert in de gewenste oplossing. Zo kun je altijd direct sparren  zonder een overbodige managementlaag. Op deze manier komen wij samen tot de perfecte oplossing.

event-app-voetbalwedstrijd

Waarom Coffee IT?


  • App afgesteld op jouw evenement
  • Ons team werkt Agile, hierdoor kan er snel progressie geboekt worden
  • Ervaring met het ontwikkelen van evenementen apps
  • Iedere app is future proof
  • Geen addertjes onder het gras, de app blijft van jou
  • Denkt mee aan jouw event app
LEES MEER OVER ONS

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger