Direct op de koffie?

Zit u in de organisatie van een evenement en wilt u hiervoor een app laten maken? Dan zit u goed bij app ontwikkelaar Coffee IT. Wij hebben de kennis en ervaring om een mobiele app te ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen wij een evenementen app voor smartphones, tablets of smartwatches. Bent u benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met evenementen app ontwikkelaar Coffee IT voor meer informatie.

Een app voor uw evenement


Een evenementen app zal uw evenement naar het volgende niveau tillen. De evenementen app maakt de dag van de gebruiker makkelijker en nog beter. Met deze app kan de bezoeker zijn focus leggen op de inhoud van het evenement. App ontwikkelaar Coffee IT denkt met u mee om een perfecte evenementen app te realiseren. Een evenementen app die een extra dimensie brengt aan uw evenement. Dit kan informatief zijn of een extra experience bieden, bijvoorbeeld door middel van Augmented Reality.

Evenementen app

Waarom een evenementen app bij Coffee IT afnemen?


  • Ervaren evenementen app ontwikkelaar
  • Ontwikkeld voor iPhone, iPad, Smartphone en Smart TV
  • Ervaring op het gebied van hybride, native en web apps
  • Gespecialiseerd in apps van ontwikkeling tot promotie
  • Ondersteund behalen van uw doelstellingen
Voordelen van een evenementen app

Functie evenementen app


U werkt al enige tijd aan een fantastisch evenement. Er staat een volprogramma voor uw bezoekers te wachten, wat ze zal inspireren en amuseren. Met een app kan u ervoor zorgen dat uw bezoekers het volledige programma mee krijgen, zonder frictie te ervaren van een papieren schema. Tevens kan uw evenementen app een extra dimensie bieden door allerlei technologieën te implementeren. Denk aan: iBeacons voor locatie gebaseerde informatie, of Augmented reality zodat de ruimte getransformeerd kan worden naar alles wat u maar wilt.

Kortom, een evenementen app biedt dat extra beetje ervaring wat bezoekers verwachten anno 2017. App ontwikkelaar Coffee IT kan u hiermee helpen, om er een nog spectaculairder evenement van te maken.

App ontwerp & UX design


De eindgebruiker staat in uw app centraal. Als u uw app laat ontwikkelen door Coffee IT zorgen wij ervoor dat de grafische interface geheel op de eindgebruiker is afgestemd.


App ontwikkeling


Bij het app laten ontwikkelen is is de code een van de belangrijkste kwaliteitsaspecten. Een app ontwikkelaar van kwaliteit zorgt ervoor dat fouten vroegtijdig worden opgelost en de kwaliteit hoog blijft.


App marketing

De app die u laat maken moet natuurlijk veel worden gedownload. Met een gedegen marketing plan zorgt u ervoor dat uw app opvalt tussen de inmiddels miljoenen apps.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op