Direct op de koffie?

Zit u in de organisatie van een evenement en wilt u hiervoor een app laten maken? Dan zit u goed bij app ontwikkelaar Coffee IT. Wij hebben de kennis en ervaring om een krachtige mobiele app te ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen wij een evenementen app voor smartphones, tablets of smartwatches. Bent u benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met app ontwikkelaar Coffee IT voor meer informatie.

Een app voor uw evenement


Een evenementen app zal uw evenement naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om een congres, festival of sportevenement. Met een app creëert u meer interactie met de bezoekers van uw evenement. Daarnaast kan het een extra dimensie geven aan uw event door bijvoorbeeld een unieke experience bieden, bijvoorbeeld door middel van augmented reality.

Vandaag de dag heeft vrijwel iedereen een smartphone op zak. Dit biedt kansen voor elk type evenement. Met deze app kan de bezoeker zijn focus leggen op de inhoud van het evenement. Crowd control doormiddel van interactieve kaarten en pushnotificaties zijn één van de vele mogelijkheden van een evenementen app. Coffee IT denkt graag met u mee over het ontwikkelen van een evenementen app. Wij zijn in staat om binnen een korte tijd een krachtige app op te leveren.

Evenementen app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Evenementen app ontwikkelen

Een succesvolle evenementen app


U werkt al enige tijd aan een fantastisch evenement. Er staat een volprogramma voor uw bezoekers te wachten, wat ze zal inspireren en amuseren. Met een app kan u ervoor zorgen dat uw bezoekers het volledige programma mee krijgen, zonder frictie te ervaren van een papieren schema. Tevens kan uw evenementen app een extra dimensie bieden door allerlei technologieën te implementeren. Denk aan bijvoorbeeld aan een iBeacon app voor locatie gebaseerde informatie, of augmented reality zodat de ruimte getransformeerd kan worden naar alles wat u maar wilt.

Kortom, een evenementen app biedt dat extra beetje ervaring wat bezoekers verwachten anno 2017. App ontwikkelaar Coffee IT kan u hiermee helpen, om er een nog spectaculairder evenement van te maken.

Wat kost het ontwikkelen van een app?


Het laten maken van een evenementen app brengt enige kosten met zich mee. Deze kosten zijn onder ander afhankelijk van de techniek (native, hybride of web), de gewenste platformen en het type mobiele apparaten waarvoor uw app compatible dient te zijn. Daarnaast spelen ook de gewenste functionaliteiten  zoals VR (virtual reality), AR (augmented reality), beacons, GPS, pushberichten een rol bij de ontwikkelingskosten.

Bent u benieuwd wat de ontwikkeling van uw app idee kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We doen u graag een voorstel die aansluit bij uw wensen, doelstellingen, budget en tijdsplanning.

Offerte aanvragen
Kosten van een evenementen app ontwikkelen

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Waarom Coffee IT voor de ontwikkeling van uw evenementen app

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is de aangewezen partner als het gaat om het ontwikkelen van een evenementen app. Wij hebben aantoonbare ervaring in de realisatie van krachtige apps voor iOS, Android en Windows Phone. Als full-service app ontwikkelaar denken wij graag met u mee omtrent het concept, design, techniek en marketing.

  • Ontwikkeld kwalitatieve evenementen apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt doelstellingen
  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows Phone
  • Bouwt apps met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen

App ontwerp & UX design


De eindgebruiker staat centraal in elke succesvolle mobiele app. Als u uw app laat ontwikkelen door Coffee IT zorgen wij ervoor dat de grafische interface geheel is afgestemd op de bezoekers van uw evenement.


App ontwikkeling


Bij het app laten ontwikkelen is is de code een van de belangrijkste kwaliteitsaspecten. Een app ontwikkelaar van kwaliteit zorgt ervoor dat fouten vroegtijdig worden opgelost en de kwaliteit hoog blijft.


App marketing

De app die u heeft laten maken moet natuurlijk worden gedownload door uw (toekomstige) bezoekers. Met een gedegen marketingplan zorgen wij ervoor dat uw app opvalt tussen de andere miljoenen apps.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger