MOBIELE APP LATEN MAKEN

Wil je een mobiele app laten maken die gekenmerkt wordt door een prachtig design, slimme flow en hoge kwaliteit? Als ervaren mobiele app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk applicaties voor elke industrie.

Als fullservice app ontwikkelaar treden wij op als technisch partner van conceptontwikkeling tot release. Bekijk ons portfolio van mobiele apps en web apps of bekijk welke opdrachtgevers je voor gingen.

NEEM CONTACT OP
Mobiele app laten maken

Kostenbesparend


Door het inschakelen van een specialist investeer je in een kwalitatieve app die op lange termijn kostenbesparend is.


Vraag een offerte aan

Benodigde kennis


Onze app ontwikkelaars hebben een specialisme binnen één enkele techniek van mobiele apps.


Ontmoet het team

Uitgebreid portfolio


De meest uiteenlopende klanten hebben en mobiele app laten maken, geen project is ons te gek.


Bekijk ons portfolio

EEN MOBIELE APP LATEN BOUWEN DOORONZE COFFEE IT ONTWIKKELAARS

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever ontwikkelen wij mobiele apps die de doelstellingen realiseren Of je nu een groot bereik wilt creëren zoals de Range app of de klant beter wilt bedienen met een innovatieve app zoals de Roompot Digital Key: een maatwerk app vergroot het succes van je onderneming.

Ons team bestaat uit ervaren app ontwikkelaars met disciplines binnen native, hybride en web apps. Zo bieden wij de garantie om de benodigde kwaliteit te leveren en een app te bouwen waar iedereen trots op mag zijn. Binnen ons app ontwikkelproces blijf je betrokken, van idee tot final release dankzij onze full service aanpak.

Als fullservice app ontwikkelaar geven wij na de release ook nog graag (strategisch) advies over de vervolgstappen die het beste gezet kunnen worden. Door onze ervaring kunnen wij samen nieuwe inzichten verkrijgen om de mobiele app te optimaliseren. Wil je meer weten over welke techniek het beste past bij jouw app of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem contact op
MVP app laten ontwikkelen

DE POPULARITEIT VAN MOBIELE APPS NEEMT TOE

Het gebruik van mobiele apps is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het is al jarenlang bekend dat de gebruiker de desktop heeft vervangen voor mobiele apps. En dit is ook terug te zien in de cijfers. Volgens het onderzoeksbureau Statista spendeert een mobiele gebruiker bijna vijf keer zoveel tijd op hun mobiel dan tien jaar geleden. Het is dus geen overbodige luxe om een mobiele app te laten ontwikkelen.

Voor het ontwikkelen van een mobiele app is er keuze uit verschillende technieken. Je kunt een native app speciaal laten ontwikkelen voor één specifiek platform, iOS of Android. Wil je liever dat je app werkt voor beide platformen? Dan is er ook de keuze voor een hybride app waarin één set code direct werkt voor beide platformen iOS en Android. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een web app te laten ontwikkelen voor de browser. Op onze portfolio pagina is er meer informatie over de technieken voor het ontwikkelen van een app. Heb je interesse om een mobiele app te laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact op.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

EEN MOBIELE APPLATEN MAKEN VOORCONSUMENTEN OF BEDRIJVEN

Een mobiele app laten ontwikkelen kan voor zowel de B2B sector als de B2C sector. Voor beide sectoren brengt een mobiele app voordelen met zich mee. Voor consumenten geeft een mobiele app een extra user experience, mits de app met een minimale kwaliteit is ontwikkeld. Een voorbeeld van een mobiele app gericht op consumenten is de Knaek app waarin studenten korting ontvangen bij meer dan 1000 kortingslocaties die bepaald worden aan de hand van GPS.

Wil je een bedrijfsapp laten ontwikkelen? Voor bedrijven is het interessant om een app te laten ontwikkelen om de productiviteit te verhogen. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en analyses gedetailleerder. Een voorbeeld van een mobiele app voor bedrijven is de Darwin app, een app die is ontwikkeld voor gebouwautomatisering aan de hand van Internet of Things.

Bekijk de case

Onze specialismen:


App ontwerp

Voor een succesvolle app op maat begint ons app ontwikkelproces met de realisatie van het wireframe en de flow. Hierna zullen onze app-designers een ontwerp ontwikkelen waarin de belangrijkste functionaliteiten van de app ontwikkeld worden die het beste past bij de doelgroep en industrie.

Brede kennis

Een mobiele app laten bouwen voor IOS, Android of beide platformen? Voor ieder platform heeft een app ontwikkelaar binnen ons team een eigen specialisme. Zo wordt de mobiele app ontwikkeld met de beste kwaliteit. 

App marketing

Als full service app ontwikkel bureau is ons team niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps. Wij kijken verder en geven daarnaast vrijblijvend advies over het optimaliseren van jouw strategisch marketingplan.

WAAROM LIEVER EENNEDERLANDSE APPLICATIE ONTWIKKELAAR INHURENIN PLAATS VAN EEN BUITENLANDSE APP ONTWIKKELAAR?

Indien je een app laat ontwikkelen is het een verstandige keuze om een mobiele app specialist in te schakelen. Dan is er ook de keuze om een Nederlandse specialist te kiezen of een specialist uit het buitenland. Bedrijven willen vaak kosten besparen door een buitenlandse applicatie ontwikkelaar in te huren, maar apps laten maken in het buitenland neemt vele risico’s met zich mee. Daarom is het verstandiger om een Nederlandse applicatie ontwikkelaar in te huren. Voordelen voor het inhuren van een Nederlandse mobiele app specialist zijn:

  • Je hebt een unieke app speciaal voor jouw doelgroep
  • Het onderhoud vergt minder tijd
  • Er is een hoge kwaliteit van de code
  • De specialist is in staat om ervaren advies te geven
  • Het design van de app heeft een professionele uitstraling
  • Je bespaart tijd die geïnvesteerd kan worden in andere activiteiten

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET LATEN MAKEN VAN EEN MOBIELE APP

Bij het bouwen van een app wordt er meer toegevoegd aan de prijslijst dan alleen de ontwikkelingskosten. Denk hierbij aan de onderhoudskosten en de vaak vergeten publicatiekosten. De kosten voor het ontwikkelen van een app hangen erg af van verschillende factoren. Denk hierbij aan het platform, de techniek achter de app en de tijd die het gaat kosten om de app te bouwen. Benieuwd naar wat een kwalitatieve app op maat kost? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT