De voordelen van een mobiele app


Wil je een mobiele app laten maken voor een smartphone of tablet? In welke sector je ook actief bent, met een succesvolle mobiele app bereik je meer. Met inmiddels 100+ verschillende apps in ons portfolio hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk apps voor iOS en Android. Als technisch partner helpen wij jou om je app concept om te zetten in een betrouwbaar en hoogstaande app.

Een strategische aanpak, goed doordacht ontwerp en een uitmuntende gebruikerservaring. Zo creëren wij apps die meerwaarde bieden voor jou en de eindgebruiker.

NEEM CONTACT OP
Mobiele app laten maken door Coffee IT

In-house development


Wij ontwikkelen al onze mobiele apps in-house in Utrecht. Geen outsourcing maar developers van eigen bodem.


Lees er meer over

App specialisten


Geen generalisten maar specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in mobiele app ontwikkeling.


Ontmoet het team

Divers portfolio


Van een grote speler zoals Roompot tot een eenmanszaak met een droom. Wij hebben een breed scala aan klanten.


Bekijk ons portfolio

Het succesverhaal van een maatwerk mobiele app


De markt van mobiele apps is nog lang niet verzadigd, dat blijkt wel uit gegevens van onderzoeksbureau Statista. Gemiddeld besteden app gebruikers zelfs 50% meer tijd aan apps in 2018 vergeleken met 2016. Dit komt neer op een gemiddelde van 3 uur per dag wat aan apps wordt besteed per gebruiker! Dit biedt veel kansen in de markt wanner je een mobiele app laat ontwikkelen. Dit was bijvoorbeeld het geval van een recente mobiele app die wij hebben gebouwd: Lovemetender. Deze hoogstaande native iOS app speelt goed in op de kansen van de iOS markt en was door het strakke maatwerk design direct bij lancering in de Apple App Store een groot succes met duizenden installaties.

Mobiele apps zijn dus nog razend populair voor zowel de BtC als BtB markt. Hierbij kun je denken aan apps van favorieten merken (shopping-apps), voetbalclubs, games, navigatie-apps, dagbladen, etc. Voor bijna elk van deze industrieën heeft ons ervaren team een app mobiele app gebouwd. Onze team van ontwikkelaars kan een mobiele app ontwikkelen voor alle platformen zoals iOS, Android en web (HTML5).

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Onze specialismen:


App ontwerp & UX design

Een succesvolle app begint bij een goed uitgedachte flow. Op basis hiervan ontwerpen onze app-designers het functionele ontwerp van de mobiele app zodat deze aansluit bij de doelgroep en een optimale look and feel heeft. 

Mobiele app laten maken

Onze appontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het bouwen van apps die geschikt zijn voor platformen zoals Android en iOS. Elke developer heeft een eigen specialisme. Naast nieuwe apps kunnen wij ook bestaande apps doorontwikkelen.

App marketing

Wil je bij ons een mobiele app laten maken dan ben je verzekerd van een team van specialisten die voor je klaar staat. Meer downloads en actieve gebruikers realiseren? Vraag onze app-marketeers voor vrijblijvend advies of een gepersonaliseerd marketingplan.

Waarom is het inhuren van een professional voor het ontwikkelen van een mobiele app verstandig?


Wanneer je een mobiele app laat bouwen dan is het raadzaam om dit te laten doen door een mobiele app specialist. Een mobiele app laten maken is namelijk een gecompliceerd en tijdrovend proces. Door een professional in te schakelen bespaar je daardoor juist vaak op kosten. Andere voordelen van het inhuren van een mobiele app specialist zijn:

  • Je bent gegarandeerd van een onderscheidende app
  • Een app die uniek is en compatibel met meerdere apparaten
  • Er is meer oog voor detail en een hoge kwaliteit code
  • De app gaat langer mee: minder onderhoud en bugs
  • Je hebt een app die aansluit op de wensen van je doelgroep
  • Ook na systeemupdates doet de app precies wat jij wilt
  • Je hebt een sparringspartner en advies waar nodig
Bekijk ons app ontwikkelproces

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een mobiele app?


Je wilt een mobiele app laten maken? Dan wil je waarschijnlijk weten wat dit gaat kosten. De kosten voor het ontwikkelen van een mobiele app kunnen sterk uiteenlopen. De prijs is afhankelijk van factoren zoals de functionaliteiten van de app, een eventuele API en het platform waarvoor deze gemaakt moet worden. Daarnaast kunnen er kosten ontstaan voor onderhoud en hosting. Wij bieden daarom onderhoudscontracten aan om het gemakkelijker te maken.

Benieuwd wat de kosten zijn voor de ontwikkeling van jouw mobiele app concept of wil je een onderhoudscontact? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte

Een mobiele app laten maken door app ontwikkelaar Coffee IT


Wij zijn de aangewezen partij als het gaat om het laten maken van een mobiele app. Wij hebben de benodigde ervaring en kennis om een succesvolle app te ontwikkelen en hebben inmiddels een breed scala aan klanten geholpen met het maken van een mobiele app en het realiseren van een passende strategie. Ons team van designers, software specialisten en app marketeers bouwt samen aan het succes van de app.

Wij zijn een fullservice app ontwikkelaar. Dit betekent dat wij gedurende het hele ontwikkeltraject van de mobiele app betrokken zijn bij het proces. Zo bieden wij (vrijblijvend) advies, zijn wij een gedegen sparringspartner en kunnen wij helpen met de marketing van de mobiele app voor én na de release. Dit doen wij allemaal met het oog op het gewenste doel, het budget, de tijdsplanning en de scope.

Wil je eerst nog meer weten over welk type mobiele app je wilt laten maken en welke techniek past bij jouw doelgroep? Bekijk dan deze pagina of kom langs voor een vrijblijvend kopje koffie.

NEEM CONTACT OP

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT