Direct op de koffie?

Heeft u een goed app idee en bent u op zoek naar een ontwikkelaar om een mobiele applicatie te laten maken? Coffee IT is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps voor smartphones en tablets. Wij adviseren u graag met betrekking tot de ontwikkeling van een mobiele applicatie.

Mobiele app laten ontwikkelen


Coffee IT is de aangewezen partij als het gaat om het laten maken van een mobiele app. Wij hebben de benodigde ervaring en ontwikkelkennis om een succesvolle mobiele applicatie voor u te ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen wij zowel een native, hybride of web app voor u realiseren. Zoals u van een mobiele app ontwikkelaar mag verwachten staan wij u bij in het gehele app ontwikkeltraject. Daarnaast leveren wij passend advies met betrekking tot uw budget, tijdsplanning en scope.

Ons ervaren team van uit app designers, ontwikkelaars en marketeers werken graag aan de ontwikkeling van uw mobiele applicatie. Op basis van uw wensen maken wij uw mobiele applicatie voor Android, iOS of web. Als app specialisten zijn wij in staat om zowel voor een smartphone als tablet een app te ontwikkelen. Daarnaast staan wij u bij in lancering in de app stores en het promoten van uw applicatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent uw app idee? Neem dan contact voor vrijblijvend advies met betrekking to uw mobiele app.

Mobiele app laten maken

App ontwerp & UX design


Een succesvolle app valt of staat met een goed uitgewerkt concept. Op basis hiervan ontwerpen onze app designers het technische en functionele ontwerp van uw mobiele app zodat deze aansluit bij uw gebruikers en doelgroep.


Mobiele app ontwikkeling


Onze ontwikkelaars zijn in staat een mobiele app voor u te maken die is geschikt voor meerdere platformen zoals Android, iOS en Windows Phone. Wij ontwikkelen mobiele applicaties zowel voor de smartphone als tablet.


App marketing


Om het succes van uw mobiele app te vergroten staan wij u tevens bij met het distribueren van uw app in de app stores. Indien gewenst stellen wij een gedegen marketing plan op en voeren deze tevens voor u uit.


Mobiele app laten maken

Waarom Coffee IT als uw mobiele app ontwikkelaar?


Coffee IT is een professionele app ontwikkelaar. Wij beschikken over de nodige kennis en kunde op een succesvolle mobiele app voor u te maken. Wij treden op als expert en adviseren u in het gehele app ontwikkeltraject. Wij denken actief met u mee van het concept tot de distributie in de app stores. Precies zoals u van een goede mobiele ontwikkelaar mag verwachten.

  • Ontwikkelt kwalitatieve mobiele applicaties
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Behaalt/ondersteunt uw doelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Kennis van app design, ontwikkeling en marketing

De kosten van een mobiele app laten maken


De kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app kunnen uiteenlopen van circa € 2.500,- tot meer dan € 100.000. De prijs is erg afhankelijk van de functionaliteiten van de app, een eventuele aanwezige API en het platform waarvoor deze gemaakt dient te worden. Daarnaast kunnen er kosten ontstaan voor onderhoud en hosting. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor de ontwikkeling van uw app idee? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.