MOBIELE APP LATEN MAKEN

Wil je een mobiele app laten maken die jouw wensen vertaalt naar een intuïtieve app van uitstekende kwaliteit. Coffee IT ontwikkelt mobiele apps op maat. Afhankelijk van de organisatie-doelstellingen, ontwikkelen we succesvolle mobiele oplossingen. Kundig, transparant en met impact.

Als technisch partner werken we aan de realisatie van slimme mobiele apps voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Deloitte en Roompot vakanties.

Bekijk onze referenties
ROC app

ONS IN-HOUSE TEAM VAN MOBIELE SPECIALISTEN DENKT VANUIT DE EINDGEBRUIKER

het team

MOBIELE APP TECHNIEKEN

De beste techniek is voor elk app uniek. De roadmap, functies en het doel van de app bepalen een passende ontwikkeltechniek. Als mobiele app ontwikkelaar hebben wij ruime ervaring met verschillende frameworks.

Wil je één app voor zowel Android als iOS gebruikers? Dan kan een hybride app de uitkomst bieden. Native apps zijn platform specifiek: dus iOS of Android. Deze native apps bieden over het algemeen de beste gebruikerservaring maar kosten meer ontwikkeluren dan hybride apps. Web apps zijn toegankelijk via het internet en erg laagdrempelig. Welke techniek de beste oplossing is voor jouw app hangt af van de organisatie en de eindgebruiker.

Naast het ontwikkelen van de gangbare app varianten zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en VoIP.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op de informatiebronnen hier rechts voor meer info.

Bij veel van onze app producties ontwikkelen wij eerst een MVP app alvorens we de volledige app ontwikkelen. Hierdoor wordt de ontwikkeltijd vaak verkort en de ROI effectief en snel terugverdiend. We testen eerst de basisfuncties van de app bij een gekozen steekproef, waarna alleen de noodzakelijke extra functionaliteiten worden doorontwikkeld op basis van de behoeften van de eindgebruiker.

Deze gevalideerde manier van app development past goed bij onze Scrum werkmethodiek.

Kostenefficiënt

Door een mobiele app specialist in te schakelen investeer je in een kwalitatieve app met een lange levensduur.

Neem contact op

Sprekend portfolio

Elke app is uniek, maar onze ervaring nemen we mee. Bekijk de 150+ apps die wij hebben ontwikkeld.

Bekijk ons werk

Mobiele experts

Mobiele apps: ze zijn onze expertise. Om de beste kwaliteit te garanderen hebben we eigen gespecialiseerde developers in dienst.

Meer over ons

“Coffee IT heeft mij fantastisch geholpen met het ontwikkelen van mijn app range. Creatief en heel flexibel. Communicatie loopt goed en snel. Resultaat was geweldig binnen 1 dag #2 ’trending’ in de Apple en Google Play store. 70K Downloads in de 1e maand! Fijne samenwerking #CoffeeIT”

Range is een populaire navigatie app die gebruikers waarschuwt voor verkeerscontroles.

Bekijk de casus

MOBIELE APP ONTWIKKELAAR SINDS 2014

In de afbeelding zie je ExamenOverzicht, één van onze eerste apps. Inmiddels hebben we meer dan 150 apps ontwikkeld met onze bewezen Scrum werkmethode. Bij Coffee IT geloven we in focus: bij ons zijn dat mobiele apps. Als fullservice ontwikkelaar begeleiden we gedurende het gehele spectrum van apps. Zo kunnen wij de app ontwikkelen, ontwerpen, in beheer nemen en een sterke strategie en marketing leggen.

Wij ontwikkelen mobiele applicaties sinds 2014. Door onze transparante werkwijze komen we snel tot de kern, denken we actief mee en kunnen we snel schakelen. Meer weten over hoe wij apps ontwikkelen? Bekijk onze werkwijze.

Bekijk onze werkwijze

GERELATEERD AAN HET LATEN MAKEN VAN EEN MOBIELE APP

Het gebruik van mobiele apps is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Inmiddels heeft de gebruiker de desktop heeft vervangen voor mobiele apps, de mobile first generatie is aangebroken. Volgens het onderzoeksbureau Statista spendeert een mobiele gebruiker gemiddeld drie uur per dag aan mobiele apps. Het is dus geen overbodige luxe om een mobiele app te laten ontwikkelen.

Technieken van mobiele app ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van een mobiele app is er keuze uit verschillende technieken. Je kunt een native app speciaal laten ontwikkelen voor één specifiek platform; iOS of Android. Wil je liever dat de app direct werkt op beide platformen? Dan is er een hybride app waarin één set code direct werkt voor beide platformen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een web app te laten ontwikkelen voor de browser.

Elk framework heeft zijn eigen voordelen. Afhankelijk van het doel van de app en de wensen van de eindgebruiker leveren wij vrijblijvend advies over de meest geschikte app-techniek.

Wil je een professionele app laten maken dan het een verstandige keuze om een mobiele app specialist in te schakelen. Kies je voor een Nederlandse ontwikkelaar of een buitenlandse, bijvoorbeeld uit India?

Bedrijven willen vaak kosten besparen door een buitenlandse applicatie ontwikkelaar in te huren. Helaas kan een app laten maken in het buitenland risico’s met zich mee brengen. We krijgen met regelmaat de vraag om een buitenlandse app te herontwikkelen omdat hij niet aansluit bij de behoefte van de klant of eindgebruiker.

Sommige Nederlandse ontwikkelaars werken met buitenlandse ontwikkelaars (outsourcing). Dit is op zich niet verkeerd, maar soms niet wat je verwacht. Het is raadzaam hiernaar te vragen wanneer je een app laat maken om te beoordelen wat de consequenties zijn.

Bij het bouwen van een app wordt er meer toegevoegd aan de prijslijst dan alleen de ontwikkelingskosten. Denk hierbij aan de onderhoudskosten en de vaak vergeten publicatiekosten. De kosten voor het ontwikkelen van een app hangen erg af van verschillende factoren. Denk hierbij aan het platform, de techniek achter de app en de tijd die het gaat kosten om de app te bouwen. Benieuwd naar wat een kwalitatieve app op maat kost? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een mobiele app laten ontwikkelen kan voor zowel de B2B sector als de B2C sector. Voor beide sectoren brengt een mobiele app voordelen met zich mee.

Een mobiele app voor consumenten geeft een extra user experience, mits de app met een minimale kwaliteit is ontwikkeld. Een voorbeeld van een mobiele app gericht op consumenten is de Knaek app waarin studenten korting ontvangen bij meer dan 1000 kortingslocaties die bepaald worden aan de hand van GPS.

Wil je een bedrijfsapp laten ontwikkelen? Voor bedrijven is het interessant om een app te laten ontwikkelen om de productiviteit te verhogen. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en analyses gedetailleerder. Een voorbeeld van een mobiele app voor bedrijven is de Darwin app, een app die is ontwikkeld voor gebouwautomatisering aan de hand van Internet of Things.

zoekopdrachten gerelateerd aan het laten maken van apps
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek