De voordelen van een mobiele app


Wil je een mobiele app laten maken voor een smartphone of tablet? Of je nu een service of product aanbiedt: met een mobiele app haal je meer resultaat. Met inmiddels 100+ apps in ons portfolio hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van elk type app voor elk type opdrachtgever. Als partner in app development helpen wij jou om je app concept om te zetten in betrouwbare en hoogstaande technologische oplossingen. Middels een strategische aanpak, een prachtig design en een uitmuntende gebruikerservaring creëren wij apps die meerwaarde bieden voor jou en de eindgebruiker.

NEEM CONTACT OP
Mobiele app laten maken door Coffee IT

In-house


Wij ontwikkelen al onze mobiele apps in-house in Utrecht. Geen outsourcing maar developers van eigen bodem.


Lees er meer over

Specialisten


Geen generalisten maar specialisten. Iedereen in het team is meester van een eigen specialisme of programmeertaal.


Ontmoet het team

Divers portfolio


Van eenmanszaak tot grote zorginstantie. Of van native mobiele app tot blockchain. Laat ons portfolio voor ons spreken.


Bekijk ons portfolio

Een mobiele app laten maken door Coffee IT


Wij zijn de aangewezen partij als het gaat om het laten maken van een mobiele app. Wij hebben de benodigde ervaring en kennis om een succesvolle app te ontwikkelen en hebben inmiddels een breed scala aan klanten geholpen met het maken van een mobiele app en het realiseren van een passende strategie.

Bij Coffee IT zijn wij een fullservice app ontwikkel bureau. Dit betekent dat wij gedurende het hele ontwikkeltraject van de mobiele app betrokken zijn bij het proces. Zo bieden wij (vrijblijvend) advies, zijn wij een gedegen sparringspartner en kunnen wij je helpen met de marketing van de mobiele app voor én na de release. Dit doen wij allemaal met het oog op het gewenste doel, het budget, de tijdsplanning en de scope.

Ons ervaren team van app designers, ontwikkelaars en marketeers werkt samen aan de ontwikkeling van mobiele apps voor Android, iOS of web. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Koffie, lekker!

App ontwerp & UX design


Een succesvolle app valt of staat met een goed uitgewerkt concept. Op basis hiervan ontwerpen onze app designers het technische en functionele ontwerp van de mobiele app zodat deze aansluit bij de doelgroep en een optimale look and feel heeft. 


Mobiele app laten maken


Onze ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het maken van apps die geschikt zijn voor meerdere platformen zoals Android en iOS. Wij ontwikkelen mobiele applicaties zowel voor smartphone als tablet. Naast nieuwe apps kunnen wij ook bestaande apps doorontwikkelen.


App marketing


Benieuwd naar de mogelijkheden om meer actieve gebruikers te realiseren? Onze marketeers stellen een gepersonaliseerd marketingplan voor je op én voeren die uit. Zo wordt het succes van jouw app vergroot en helpen wij je met het distribueren in stores.


Waarom is het inhuren van een professional voor het ontwikkelen van een mobiele app verstandig


Wanneer je een mobiele app laat bouwen dan is het raadzaam om dit te laten doen door een mobiele app specialist. Een mobiele app laten maken is namelijk een gecompliceerd en tijdrovend proces. Door een professional in te schakelen bespaar je daardoor juist vaak op kosten. Andere voordelen van het inhuren van een mobiele app specialist zijn:

  • Je bent gegarandeerd van een onderscheidende app
  • Die uniek is en compatibel met meerdere mobiele apparaten
  • Er is meer oog voor detail en een hoge kwaliteit code
  • De app gaat langer mee: er treden minder bugs op
  • Je hebt een app die aansluit op de wensen van je doelgroep
  • Ook na systeemupdates doet de app precies wat jij wilt
  • Je hebt een sparringspartner en advies waar nodig
Bekijk ons app ontwikkelproces

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een mobiele app?


Je wilt een mobiele app laten maken? Dan wil je waarschijnlijk weten wat dit gaat kosten. De kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app kunnen sterk uiteenlopen. De prijs is afhankelijk van voor factoren zoals de functionaliteiten van de app, een eventuele API en het platform waarvoor deze gemaakt moet worden. Daarnaast kunnen er kosten ontstaan voor onderhoud en hosting, wij bieden daarom onderhoudscontracten aan om het voor jou makkelijker te maken. Benieuwd wat de kosten zijn voor de ontwikkeling van jouw mobiele app concept? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte. Als er een match is dan stellen wij een itemized begroting op, zo weet je precies wat de app kost en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger