Wil je graag een mobiele app laten maken en ben je op zoek naar een ontwikkelaar? Bij Coffee IT zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps voor zowel smartphones als tablets. Lees verder om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen of neem direct contact met ons op door op onderstaande buttons te klikken.

Een mobiele app laten maken door Coffee IT


Wij zijn de aangewezen partij als het gaat om het laten maken van een mobiele app. Wij hebben de benodigde ervaring en kennis om een succesvolle app te ontwikkelen en hebben inmiddels al tientallen klanten geholpen door het maken van een mobiele app.

Bij Coffee IT zijn wij een fullservice app ontwikkel bureau. Dit betekent dat wij gedurende het hele ontwikkeltraject van jouw mobiele app betrokken zijn bij het proces. Zo bieden wij (vrijblijvend) advies, zijn wij een gedegen sparringspartner en kunnen wij je helpen met de marketing van de mobiele app voor én na de release. Dit doen wij allemaal met het oog op het gewenste doel, het budget, de tijdsplanning en de scope.

Ons ervaren team van app designers, ontwikkelaars en marketeers werken graag aan de ontwikkeling van jouw mobiele applicatie voor Android, iOS of web. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of kom eens langs voor een kopje koffie.

Koffie, lekker!
Mobiele app ontwikkeling

App ontwerp & UX design


Een succesvolle app valt of staat met een goed uitgewerkt concept. Op basis hiervan ontwerpen onze app designers het technische en functionele ontwerp van de mobiele app zodat deze aansluit bij jouw gebruikers en doelgroep.


Mobiele app laten maken


Onze ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het maken van apps die geschikt zijn voor meerdere platformen zoals Android en iOS. Wij ontwikkelen mobiele applicaties zowel voor de smartphone als tablet.


App marketing


Benieuwd naar de mogelijkheden om meer conversie te realiseren? Onze marketeers stellen een gepersonaliseerd marketingplan voor je op én voeren die uit. Zo wordt het succes van jouw app vergroot en helpen wij je met het distribueren in stores.


Mobiele app ontwikkeling voorbeeld

Waarom voor ons kiezen als mobiele app ontwikkelaar?


  • Je wilt kwalitatieve (mobiele) apps
  • Wij zijn zowel meedenkend als expert en als adviseur
  • Je bent geïnteresseerd in een mobiele app met het oog op de toekomst
  • Wij ondersteunen jou met het bereiken van jouw doelen
  • Je app wordt gerealiseerd met de nieuwste technieken
  • Wij hebben uitgebreide kennis van app design, ontwikkeling en marketing
  • Je wilt een ontwikkelaar met korte en snelle communicatielijnen

Wat zijn de kosten van het laten maken van een mobiele app?


De kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app kunnen sterk uiteenlopen. De prijs is afhankelijk van de functionaliteiten van de app, een eventuele aanwezige API en het platform waarvoor deze gemaakt moet worden. Daarnaast kunnen er kosten ontstaan voor onderhoud en hosting. Benieuwd wat de kosten zijn voor de ontwikkeling van jouw mobiele app? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen uiteindelijk een itemized begroting op, zo weet je precies wat de app uiteindelijk gaat kosten en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger