MOBIELE APP LATEN MAKEN

Laat een mobiele app ontwikkelen met een intuïtief design en uitstekende kwaliteit. Coffee IT ontwikkelt mobiele apps op maat. Afhankelijk van de doelstellingen van jouw enterprise, ontwikkelen we een mobiele oplossing met een snelle ROI (Return of Investment).

Als technisch partner werken we samen aan de realisatie van duurzame digitale successen van toonaangevende opdrachtgevers zoals Deloitte en Roompot vakanties.

Bekijk onze referenties
ROC app

MOBIELE APP LATEN MAKEN

Laat een mobiele app ontwikkelen met een intuïtief design en een hoge kwaliteit. Coffee IT ontwikkelt mobiele apps op maat. Apps voor iOS, Android & web.

Bekijk onze referenties
ROC app
Knaek app
Examenoverzicht
RijksmuseumBoerhaave app
ROC Midden Nederland App

HOGE KWALITEIT EN EEN PASSIE VOOR APPS. ONTMOET ARMIJN EN DE REST VAN ONS IN-HOUSE TEAM

het team

DE TECHNIEKEN VOOR MOBIELE APPS

Het succes van een app begint bij het kiezen van de juiste techniek voor de app. De roadmap, functies en wensen bepalen de best passende techniek. Native apps bieden over het algemeen de beste gebruikerservaring maar kosten meer ontwikkeluren dan hybride apps. Web apps zijn toegankelijk via het internet. Meer weten over de juiste techniek voor jouw app? Klik hiernaast voor meer info of doe de keuzegids om erachter te komen welke techniek het beste past bij jouw concept.

Naast het ontwikkelen van de gangbare app varianten zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en VoIP.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op de informatiebronnen hier rechts voor meer info.

Bij veel van onze app producties ontwikkelen wij eerst een MVP app alvorens we de volledige app ontwikkelen. Hierdoor wordt de ontwikkeltijd vaak verkort en de ROI effectief en snel terugverdiend. We testen eerst de basisfuncties van de app bij een gekozen steekproef, waarna alleen de noodzakelijke extra functionaliteiten worden doorontwikkeld op basis van de behoeften van de eindgebruiker.

Deze gevalideerde manier van app development past goed bij onze Scrum werkmethodiek.

Kostenefficiënt


Door een mobiele app specialist in te schakelen investeer je in een kwalitatieve app met een lange levensduur.


Neem contact op

Sprekend portfolio


Elke app is uniek, maar onze ervaring nemen we mee. Bekijk de 150+ apps die wij hebben ontwikkeld.


Bekijk ons werk

Experts per framework


Elke app is uniek, maar onze ervaring nemen we mee. Bekijk de 150+ apps die wij hebben ontwikkeld.


Meer over ons

“Coffee IT heeft mij fantastisch geholpen met het ontwikkelen van mijn app range. Creatief en heel flexibel. Communicatie loopt goed en snel. Resultaat was geweldig binnen 1 dag #2 ‘trending’ in de Apple en Google Play store. 70K Downloads in de 1e maand! Fijne samenwerking #CoffeeIT”

Range is een populaire navigatie app die gebruikers waarschuwt voor verkeerscontroles.

Bekijk de casus
Range app icon
Mobiele app laten maken

MOBIELE APP ONTWIKKELAAR SINDS 2014

In de afbeelding zie je ExamenOverzicht, één van onze eerste apps. Inmiddels hebben we meer dan 150 apps ontwikkeld met onze bewezen Scrum werkmethode. Bij Coffee IT geloven we in focus: bij ons zijn dat mobiele apps. Als fullservice ontwikkelaar begeleiden we gedurende het gehele spectrum van apps. Zo kunnen wij de app ontwikkelen, ontwerpen, in beheer nemen en een sterke strategie en marketing leggen.

Wij ontwikkelen mobiele applicaties sinds 2014. Door onze transparante werkwijze komen we snel tot de kern, denken we actief mee en kunnen we snel schakelen. Meer weten over hoe wij apps ontwikkelen? Bekijk onze werkwijze.

Bekijk onze werkwijze

ANDERE VRAGEN OVER MOBIELE APP ONTWIKKELING?

Het gebruik van mobiele apps is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Inmiddels heeft de gebruiker de desktop heeft vervangen voor mobiele apps, de mobile first generatie is aangebroken. Volgens het onderzoeksbureau Statista spendeert een mobiele gebruiker gemiddeld drie uur per dag aan mobiele apps. Het is dus geen overbodige luxe om een mobiele app te laten ontwikkelen.

Technieken van mobiele app ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van een mobiele app is er keuze uit verschillende technieken. Je kunt een native app speciaal laten ontwikkelen voor één specifiek platform; iOS of Android. Wil je liever dat de app direct werkt op beide platformen? Dan is er een hybride app waarin één set code direct werkt voor beide platformen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een web app te laten ontwikkelen voor de browser.

Elk framework heeft zijn eigen voordelen. Afhankelijk van het doel van de app en de wensen van de eindgebruiker leveren wij vrijblijvend advies over de meest geschikte app-techniek.

Als je een app laat ontwikkelen is het een verstandige keuze om een mobiele app specialist in te schakelen. Dan is er de keuze om een Nederlandse specialist te kiezen of een specialist uit het buitenland. Bedrijven willen vaak kosten besparen door een buitenlandse applicatie ontwikkelaar in te huren. Helaas kan een app laten maken in het buitenland ook risico’s met zich mee brengen. Daarom is het verstandiger om een Nederlandse applicatie ontwikkelaar in te huren.

Enkele voordelen van het inhuren van een Nederlandse mobiele app specialist zijn:

  • Je hebt een unieke app speciaal voor jouw doelgroep
  • Het onderhoud vergt minder tijd
  • Er is een hoge kwaliteit van de code
  • De specialist is in staat om ervaren advies te geven
  • Het design van de app heeft een professionele uitstraling
  • Je bespaart tijd die geïnvesteerd kan worden in andere activiteiten

Bij het bouwen van een app wordt er meer toegevoegd aan de prijslijst dan alleen de ontwikkelingskosten. Denk hierbij aan de onderhoudskosten en de vaak vergeten publicatiekosten. De kosten voor het ontwikkelen van een app hangen erg af van verschillende factoren. Denk hierbij aan het platform, de techniek achter de app en de tijd die het gaat kosten om de app te bouwen. Benieuwd naar wat een kwalitatieve app op maat kost? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een mobiele app laten ontwikkelen kan voor zowel de B2B sector als de B2C sector. Voor beide sectoren brengt een mobiele app voordelen met zich mee.

Een mobiele app voor consumenten geeft een extra user experience, mits de app met een minimale kwaliteit is ontwikkeld. Een voorbeeld van een mobiele app gericht op consumenten is de Knaek app waarin studenten korting ontvangen bij meer dan 1000 kortingslocaties die bepaald worden aan de hand van GPS.

Wil je een bedrijfsapp laten ontwikkelen? Voor bedrijven is het interessant om een app te laten ontwikkelen om de productiviteit te verhogen. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en analyses gedetailleerder. Een voorbeeld van een mobiele app voor bedrijven is de Darwin app, een app die is ontwikkeld voor gebouwautomatisering aan de hand van Internet of Things.

App ontwikkelaar contacteren

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT