TIJD VOOR EEN SMARTWATCH APP

De ontwikkelingen voor smartwatches zijn in volle gang. Uit de laatste WWDC20 conferentie bleek dat zowel de gebruiker als de techniek klaar is voor de smartwatch. Onze ervaren ontwikkelaars kunnen zowel Android Wear apps als Apple Watch apps ontwikkelen als aanvulling op je bestaande app.

Maak optimaal gebruik van de potentie van een mobiele app door een aanvullende smartwatch app te ontwikkelen.

Bekijk onze referenties
Wearable apps
smartwatch app

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Een smartwatch kent veel voordelen en implementaties. Voorheen was het grootste voordeel het altijd en overal kunnen lezen van je Whatsapp berichten op je slimme horloge. Tegenwoordig kun je smartwatch apps implementeren voor een tal van functies. Denk hierbij aan navigatie & GPS op je smartwatch als aanvulling op de mobiele app, betalen via je smartwatch, een fitness app of een golf track app zoals de afbeelding hiernaast. Recentelijk zijn 1900 conducteurs van de NS nog met smartwatch met custom app uitgerust om precies op tijd te fluiten. De wereld van smartwatch apps zit in een stroomversnelling, dat is duidelijk.

Wij kunnen apps ontwikkelen voor de Apple Watch, Gamin, Huawei, Fossil, Armani, Samsung Galaxy Gear, Sony SmartWatch, Android Wear of een Fitbit. Voor elk device kunnen wij een maatwerk smartwatch app ontwikkelen die synchroniseert met een mobiele app.

Smartwatches zijn in opmars. Daarom helpen wij bij Coffee IT je graag met het ontdekken van de mogelijkheden van innovatieve smartwatch oplossingen. Loop voorop met jouw bedrijf door samen intuïtieve technische oplossingen te ontwikkelen voor wearables. Wij treden gedurende het gehele proces op als technisch partner, van concept tot volwaardig eindproduct. Tevens is ons team van ervaren developers is in staat een smartwatch app te ontwikkelen die gekoppeld is aan een smartphone app.

Unieke voordelen van een smartwatch app zijn:

  • Een dergelijke app kan goed gecombineerd worden met een mobiele app
  • Hierdoor vergroot je het bereik van een merk of app
  • Een smartwatch app voorziet in een nieuwe gebruikersbehoefte
  • De app kan volledig afgestemd worden op de eindgebruiker
  • Bied de gebruiker de ultieme ervaring en beleving met een merk of product
  • Onderscheid je van je concurrenten

Vergroot het bereik en app-succes

Je bepaalt zelf welke functionaliteiten beschikbaar worden voor de smartwatch app. Door de app te synchroniseren met een mobiele app creëer je meer merkbeleving, terugkerende gebruikers en cross-verkeer tussen beide platformen.

Hands on, letterlijk

Een smartwatch zit vaak om de pols van de gebruiker. Dit stelt je in staat om nieuwe interacties toe te voegen en de retentie te verhogen. Tevens is het gebruik van een smartwatch laagdrempeliger dan een mobiele app doordat de smartwatch al aan de pols zit. Als je beide apps (mobiel en smartwatch) slim inricht kunnen ze veel strategisch voordeel opleveren.

Groeiende markt

De markt voor smart wearables is snelgroeiend, wees er dus snel bij als je dit uniek concurrentievoordeel wilt gebruiken. Daarnaast is de markt voor mobiele apps verzadigd, en de markt voor wearables nog sterk aan het innoveren. Dit biedt veel kansen als pioneer.

Meer succes

Door een smartwatch app te ontwikkelen die complementair is aan een mobiele app zorg je ervoor dat gebruikers meer interactie hebben en de app langer gebruiken.

Mobiele app ontwikkelen

Intuïtief & gebruiksvriendelijk

Wij kunnen de wearable app samen met de mobiele app ontwikkelen en volledig personaliseren. Denk aan de interfaces, widgets, navigatie en meer..

Bepaal een strategie

Krachtige apps

Onze (wearable)apps zijn van hoge kwaliteit en waarborgen de privacy van de gebruiker. Wij hebben een divers portfolio met toonaangevende projecten.

Bekijk ons portfolio
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek