Direct op de koffie?

Smartwatch apps zijn in opmars. Coffee IT helpt u met het ontdekken wat de mogelijkheden van smartwatch apps zijn. Wij ontwikkelen smartwatch apps van concept tot volwaardig product. Onze ervaren developers zijn in staat om een app te ontwikkelen voor zowel Android Wear als de Apple Watch. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een smartwatch app zorgt voor een extra aanvulling op uw bestaande app. De toenemende markt en een hands-on ervaring zijn de belangrijkste redenen voor het laten ontwikkelen voor smartwatch apps. Ook worden steeds meer smartwatch besturingssystemen stand-alone en zijn de smartwatch apps dus te gebruiken zonder dat uw smartphone in de buurt is.

Hoe werkt het laten maken van een smartwatch app?


Uw wensen en behoefte staan altijd voorop bij de ontwikkeling van een smartwatch app. Op basis van uw doelstellingen bedenken we samen een sterk concept. Vervolgens gaan onze app designers aan de slag met het technische ontwerp en de grafische interface. Hierbij nemen wij uw doelgroep als uitgangspunt. Wanneer we op één lijn zitten en de technische vereisten op papier staan beginnen we met de ontwikkeling van uw smartwatch app.

Als expert op het gebied adviseren wij u in het maken van slimme keuzes zodat uw app klaar is voor de toekomst. Na de lancering van uw smartwatch app staan wij u tevens bij met het promoten van uw applicatie. Op basis van een goed doordacht marketingplan brengen wij uw smartwatch app onder de aandacht van uw doelgroep.

Smartwatch app laten maken

Smartphone apps

Voor iOS, Android en Windows Phone

Lees meer 

Tablet apps

Voor iPad, Android- en Windows tablets

Lees meer 

Smartwatch apps

Voor Apple Watch en Android Wear

Lees meer 

Web apps

Voor Android TV en Apple TV (tvOs)

Lees meer 

Smartwatch app

De voordelen van smartwatch apps


Smartwatch apps zijn een grote aanvulling op uw app om de volgende redenen:

Mogelijkheden

U bepaalt welke functionaliteiten beschikbaar worden voor uw smartwatch app. Less is more, gebruikers willen op hun smartwatch simpele kern functionaliteiten.

Hands on

Een smartwatch zit vaak om de pols van de gebruiker. Zo kunt u nieuwe interacties toevoegen aan uw app en de retentie verhogen.

Groeiende markt

De smartwatch markt is snelgroeiend, ben er dus snel bij.

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is dé specialist als het gaat om de ontwikkeling van smartwatch apps. Voor diverse wearables zoals de Apple Watch en Android wear hebben wij reeds apps gerealiseerd. Wij staan garant voor een resultaatgerichte app die aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

  • Ontwikkelt kwalitatieve apps voor smartwatches
  • Meedenkende app bouwer
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Ontwikkelt voor Android Wear en Apple Watch
  • Stelt doelen altijd voor middelen
Waarom Coffee IT als smartwatch app ontwikkelaar

App ontwerp & UX design


De ruimte op een smartwatch is erg beperkt. Een goed doordacht design en user interface is daarom extra belangrijk. Onze designers ontwerpen een gebruiksvriendelijk smartwatch design op basis van de laatste trends.


Smartwatch app ontwikkeling


Om een goede gebruikerservaring te kunnen garanderen is kwalitatief hoogwaardige code van uiterst belang. Onze ervaren smartwatch developers hanteren een hoge standaard als het gaat om de kwaliteit van een smartwatch app.


App marketing


Wanneer uw smartwatch app is gelanceerd kunt u goede nazorg verwachten. Indien gewenst kunnen wij bij staan in het promoten van uw smartwatch app. Wij bedenken en voeren voor u een marketingstrategie uit.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op