Evenement app ontwikkelaar

Op zoek naar een sporttoernooi, festival of ander evenement app?

Amsterdam ArenA iPhone x
Amsterdam Arena App

Een evenement app laten ontwikkelen, hoe werkt dat?


Organiseer jij een grootschalig festival, sport evenement of ander evenement zoals een beurs? Dan ben jij hoogst waarschijnlijk op zoek naar een evenement app. Coffee IT is dé app ontwikkelaar als het aankomt op de ontwikkeling van een festival, sport en evenementen apps. Wij leveren geen standaard oplossingen of commerciële praatjes, maar enkel innovatieve maatwerk apps van hoogwaardige kwaliteit. Dit zegt iedere app ontwikkelaar natuurlijk, maar gelukkig hebben we de resultaten en de recensies ter ondersteuning. Je wilt ten slotte niet dezelfde ervaring als de Nijmeegse Vierdaagse. Ons proces start met een kopje koffie waarbij we de mogelijkheden bespreken en kijken wat wij binnen het budget (in zowel tijd als geld) kunnen realiseren. De rest van ons proces is in behapbare blokken geknipt zodat de klant altijd inzicht heeft en op tijd kan sturen. Het eerste kopje koffie is altijd vrijblijvend, dus aarzel niet om contact op te nemen. Welkom bij Coffee IT.

PSV vlag

Evenement app huldiging PSV

PSV had maar één kans om in 2016 kampioen te worden. Ajax moest gelijk spelen tegen de Graafschap en zij moesten PEC Zwolle inmaken. De wonderen waren voor PSV de wereld nog niet uit want ze werden onverwachts kampioen. Doordat ze zo onverwachts kampioen werden, moest er ineens een huldigingsevenement worden georganiseerd voor meer dan 100.000 toeschouwers in Eindhoven. Ook hebben ze op korte termijn tienduizenden huldigingsshirts laten bedrukken en naar de fanstore gebracht. Echter was het voor de toeschouwers al een hele verassing dat de huldiging in korte tijd al zo groot was aangepakt en wisten zij niet dat het huldigingsshirt al te koop zou zijn. Om die reden hebben wij iBeacon innovatie toegepast in de evenementen app. Benieuwd?

De case

Amsterdam ArenA / Johan Cruijf ArenA case

Om de fan ervaring op evenementen te verbeteren heeft de Johan Cruijf ArenA samen met Coffee IT een in-house navigatie integratie bedacht. Binnen twee weken hebben we een werkend prototype voor de evenement app gebouwd en is het gepresenteerd op het Connected Stadium Summit 2017. Meer weten?

De case
Amsterdam ArenA & Coffee IT
Amsterdam Arena

Evenement app laten ontwikkelen

Organiseer jij een evenement en ben jij benieuwd naar de mogelijkheid om een evenement app te laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kopje koffie. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden binnen je budget en zorgen voor een oplossing op maat. Onze innovatieve kijk naar oplossingen zorgt voor een efficiënte ontwikkeling. Ook ontwikkelen wij efficiënt door enkel te werken met ontwikkelaars die bij ons in dienst zijn. Zo houden we de lijntjes kort en gaat communicatie zo soepel als kan.

Contact
PSV MyBeam reclame

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op