Apple Vision Pro app laten maken?

Ervaar een nieuwe manier van app interactie met de Apple Vision Pro. Met deze geavanceerde visuele technologie opent Apple de deur naar een nieuwe wereld van app ontwikkeling. Je leest hier alles over de Apple Vision Pro en hoe wij je kunnen helpen om de meest innovatieve visionOS apps te maken.
Apple Vision Pro

Apple Vision Pro app laten maken

Wij hebben 10+ jaar ervaring met het ontwikkelen van iOS apps. Ook het maken van een Apple Vision Pro app in visionOS is iets waar ons team je mee kan ondersteunen. Je bent niet alleen gebonden aan een Vision Pro app, iOS en iPadOS apps blijven ook relevant. Deze worden namelijk automatisch weergegeven in de visionOS App Store. Meer weten over de mogelijkheden of de visionOS eens komen proberen? Kom langs, wij hebben hem al!

Apple Vision Pro App Coffee IT
Apps

Maak je bureaublad leeg.
En je apps zullen volgen.

IoT oplossingen Coffee IT team

Wat is de Apple Vision Pro?

De Apple Vision Pro transformeert de manier waarop je apps gebruikt. Creëer de ideale werkruimte door apps te schikken en aan te passen naar de perfecte grootte zonder verbinding te verliezen met de wereld om je heen. Ons team staat voor één ding: de levens van de eindgebruiker verbeteren met de software die wij ontwikkelen. De benadering van het bouwen van apps heeft een totale omslag gekregen. Zo kunnen we augmented reality apps bouwen die objecten kunnen identificeren en categoriseren, wat te gebruiken is voor inventarisbeheer, veiligheid en meer. Of denk aan apps die tekst detecteren en interpreteren, waardoor deze geschikt zijn voor automatische documentverwerking en vertalingstoepassingen.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Apple Vision Pro app developer platform

De mogelijkheden voor de apps voor de Apple Vision Pro zijn eindeloos. Het bouwen van de apps vindt plaats op een volledig nieuw platform: visionOS. De tools en frameworks voor het bouwen van visionOS apps zijn hetzelfde als voor andere besturingssystemen van Apple. Dit betekent dat wij al boordevol ervaring zitten met bekende tools en frameworks zoals Xcode, SwiftUI, RealityKit, Unity en ARKit. Ben je dus op zoek naar een ontwikkelaar van augmented reality apps?

IoT oplossingen Coffee IT team

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot slimme tuinverlichting. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Waarom een Vision Pro app laten ontwikkelen
door Coffee IT?

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

Expert in iOS apps

Ons team begrijpt de complexiteit van het app-landschap en werkt met de nieuwste technologieën, zoals Matter.

Agile ontwikkelproces

We werken in sprints en tweewekelijkse retrospectives. Hierdoor kunnen we jouw feedback verwerken en de gewenste resultaten leveren binnen de afgesproken tijd.

Succes voor jouw app
van onderhoud tot marketing

Het realiseren van een digital dream stopt niet bij het ontwikkelen van een app. Ook na release kunnen de clubmembers van The Digital Club jouw oplossing naar een hoger niveau tillen. Het grote voordeel: alle diensten onder één dak.

Accelerator Day Marketing Club

The Marketing Club

Een app bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De app marketeers van The Marketing Club bereiken met slimme digitale marketing effectief jouw doelgroep.
Accelerator Day Concept Club

The Concept Club

Jouw ideeën omzetten naar een roadmap? Daarvoor schakel je The Concept Club in. De betrokken designers en strategen zullen de continuïteit waarborgen bij al jouw lopende projecten.
Accelerator Day Data Club

The Data Club

Maak vanaf nu alleen nog data gedreven beslissingen. The Data Club helpt je op weg met het organiseren en analyseren van jouw data.

Speel in op de AR trend
Laat jouw visionOS app ontwikkelen

Creëer een unieke en meeslepende gebruikerservaring met augmented reality. Hiermee onderscheid jij je van de concurrentie en laat je een blijvende indruk achter bij jouw app-gebruikers.

Native apps

Een native app is een applicatie die wordt ontwikkeld met dezelfde programmeertaal en tools als die van de besturingssysteemfabrikant. Zo maken onze Android ontwikkelaars native apps in Kotlin en iOS developers native apps in Swift. Dit resulteert in betere app-prestaties en geeft de app toegang tot alle functies van de smartphone.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb jij hét idee voor een visionOS app? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend advies gesprek in met onze experts. We nemen we je mee in de wereld van visionOS apps en geven we je concreet advies voor je concept.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.