Direct op de koffie?

Wanneer u overweegt om een app te laten maken dan wilt u waarschijnlijk weten wat dit gaat kosten. Wij vertellen u graag meer over het ontwikkelen van een app en het hierbij behorende kostenplaatje. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen voor het laten maken van een app? Of bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. App ontwikkelaar Coffee IT kan vrijwel altijd een app bouwen die past bij uw budget. Wij hebben aantoonbare ervaring in apps voor Android, iOS apps en Windows Phone apps.

Wat kost het laten maken van een app?


Dit is wellicht één van de meest gestelde vragen aan een app ontwikkelaar. Aan het laten maken van een app zitten nu eenmaal kosten verbonden. Deze kosten zijn echter sterk afhankelijk van het type app, de functionaliteiten en de platformen. Daarom is het lastig om direct antwoord te geven op deze vraag.

Voordat de kosten voor het laten maken van een app kunnen worden berekend dient u een aantal belangrijke keuzes te maken. Een van de belangrijkste beslissingen die een grote invloed heeft op de kosten is de keuze voor het soort app. Een app kan namelijk ontwikkeld worden als hybride app, native app of web app. In onze keuzegids hebben wij de belangrijkste verschillen tussen de soorten apps op een rijtje gezet.  Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze voor het soort app zodat we voor u de ontwikkelkosten in kaart kunnen brengen.

Wilt u meer weten over de kosten voor de ontwikkeling van een app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over het ontwikkelen van een app en de kosten hiervan.

Neem contact op
Wat kost het laten maken van een app?

UI & UX design


De kosten voor de ontwikkeling van een app begint bij het concept, het prototype en het ontwerp. Bij Coffee IT is het ook mogelijk om alléén een ontwerp voor uw app te laten maken. Onze designers maken dan een UI (user interface) en UX (user experience) design die past bij uw huisstijl. Een succesvolle app valt of staat met een goed doordacht design.


App ontwikkelen


Voor het ontwikkelen van een app zijn de kosten sterk afhankelijk van het type app en de platformen. Het aantal uren dat vereist is voor het programmeren van een app is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Coffee IT stelt altijd hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Hiermee kan er in de toekomst worden bespaart op kosten voor onderhoud en updates.


Marketing


Indien gewenst kan Coffee IT u tevens bij staan in het verkrijgen van downloads vanuit de app stores en actieve gebruikers. Op basis van een goed doordacht businessplan voeren wij de strategie voor u uit. Wij hebben onder andere ervaring met App Store optimalisatie (ASO), SEO, SEA en social media.


App laten maken kosten

App ontwikkel kosten versus de functionaliteiten


De kosten voor het laten maken van een app sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de platformen (zoals iOS & Android) het type mobiele apparaten (smartphone, tablet, etc.) van invloed op de kosten. Ook de in-app functionaliteiten waarvan gebruik gemaakt dient te worden bepalen deels wat het laten maken van een app kost.

Als ervaren app ontwikkelaar denken wij graag met u mee om de functionaliteiten te prioriteren om de ontwikkelkosten in de hand te houden. Bij app features kunt u onder andere denken aan:

 • Gebruikersprofielen
 • API koppelingen
 • In-app reclame
 • Pushberichten
 • Locatievoorziening
 • Gebruik van hardware
 • Eventuele andere features

Waarom Coffee IT voor het ontwikkelen van apps?


Wanneer u een idee hebt met betrekking tot de ontwikkeling van een app, dan zijn de ontwikkelkosten vaak het eerste struikelblok. De investeerder van uw app wil vaak inzicht hebben in de ontwikkelkosten en hoe deze zijn opgebouwd. Wij vertellen u graag meer over wat de mogelijkheden zijn omtrent uw app idee. Bij succesvolle apps moet het concept goed apps zijn. Coffee IT denkt graag met u mee hoe u maximaal resultaat uit uw app kan halen.

 • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
 • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
 • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
 • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
 • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps

Benieuwd wat het laten maken van een app bij Coffee IT kost? In een vrijblijvend adviesgesprek sparren we graag met u over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag hoe het ontwikkelen van een app in zijn werk gaat. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan.

Kosten apps ontwikkelen

Ontvang direct een prijsopgave bij app ontwikkelaar Coffee IT


Heeft u een beperkt budget voor de ontwikkeling van een app? Coffee IT kan u in de meeste gevallen verder helpen. Door de juiste middelen in te zetten kunnen wij voor vrijwel elk budget een app maken. Daarnaast denken graag met u mee omtrent de verdienmodellen zodat u de kosten voor de ontwikkeling terug kunt verdienen. Heeft u nog geen budget? Dan kunnen wij u tevens helpen met het vinden van investeerders wanneer u een goed app idee heeft. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.