Direct op de koffie?

Wanneer u overweegt om een app te laten maken dan wilt u waarschijnlijk weten wat dit gaat kosten. Wij vertellen u graag meer over het ontwikkelen van een app en het hierbij behorende kostenplaatje. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen voor het laten maken van een app? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. App ontwikkelaar Coffee IT kan vrijwel altijd een app bouwen die past bij uw budget.

Wat kost het laten maken van een app?


Dit is wellicht één van de meest gestelde vragen aan een app ontwikkelaar. Aan het laten maken van een app zitten nu eenmaal kosten verbonden. Deze kosten zijn echter sterk afhankelijk van het type app, de functionaliteiten en de platformen. Daarom is het lastig om direct antwoord te geven op deze vraag.

Voordat de kosten voor het laten maken van een app kunnen worden berekend dient u een aantal belangrijke keuzes te maken. Een van de belangrijkste beslissingen die een grote invloed heeft op de kosten is de keuze voor het soort app. Een app kan namelijk ontwikkeld worden als hybride app, native app of web app. In onze keuzegids hebben wij de belangrijkste verschillen tussen de soorten apps op een rijtje gezet.  Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze voor het soort app zodat we voor u de ontwikkelkosten in kaart kunnen brengen.

Wilt u meer weten over de kosten voor de ontwikkeling van een app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over het ontwikkelen van een app en de kosten hiervan.

Neem contact op
Wat kost het laten maken van een app?

UI & UX design


De kosten voor de ontwikkeling van een app begint bij het concept, het prototype en het ontwerp. Bij Coffee IT is het ook mogelijk om alléén een ontwerp voor uw app te laten maken. Onze designers maken dan een UI (user interface) en UX (user experience) design die past bij uw huisstijl. Een succesvolle app valt of staat met een goed doordacht design.


App ontwikkelen


Voor het ontwikkelen van een app zijn de kosten sterk afhankelijk van het type app en de platformen. Het aantal uren dat vereist is voor het programmeren van een app is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Coffee IT stelt altijd hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Hiermee kan er in de toekomst worden bespaart op kosten voor onderhoud en updates.


Marketing

Indien gewenst kan Coffee IT u tevens bij staan in het verkrijgen van downloads vanuit de app stores en actieve gebruikers. Op basis van een goed doordacht businessplan voeren wij de strategie voor u uit. Wij hebben onder andere ervaring met App Store optimalisatie (ASO), SEO, SEA en social media. De kosten voor de marketing zijn afhankelijk van de gewenste doelstellingen.

App laten maken kosten

App ontwikkel kosten versus de functionaliteiten


De kosten voor het laten maken van een app zijn naast de keuze voor de platformen en mobiele apparaten tevens afhankelijk van de in-app functionaliteiten. Als ervaren app ontwikkelaar denken wij graag met u mee om de functionaliteiten te prioriteren om de ontwikkelkosten in de hand te houden. Bij app features kunt u onder andere denken aan:

  • Gebruikersprofielen
  • API koppelingen
  • In-app reclame
  • Pushberichten
  • Locatievoorziening
  • Gebruik van hardware
  • Eventuele andere features

Ontvang direct een prijsopgave bij app ontwikkelaar Coffee IT


Heeft u een beperkt budget voor de ontwikkeling van een app? Coffee IT kan u in de meeste gevallen verder helpen. Door de juiste middelen in te zetten kunnen wij voor vrijwel elk budget een app maken. Wij sparren graag eens over de mogelijkheden om de kosten te beperken. Daarnaast denken graag met u mee omtrent de verdienmodellen zodat u de kosten voor de ontwikkeling terug kunt verdienen. Heeft u nog geen budget? Dan kunnen wij u tevens helpen met het vinden van investeerders wanneer u een goed app idee heeft.

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.