Showcase app laten ontwikkelen


Wil je jouw merk op een aantrekkelijke manier presenteren doormiddel van een showcase app? Bij Coffee IT helpen wij je graag verder. Als ervaren app ontwikkelaar zijn wij  gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor elk platform. Of het nu gaat om een native app voor Android, iOS, hybride of web app. Bij Coffee IT hebben wij inmiddels al meer dan honderd apps ontwikkeld. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van een showcase app voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of scroll even verder naar beneden.

NEEM CONTACT OP
Showcase app

App ontwerp & UX design

Het design van een showcase app is één van de belangrijkste succesfactoren, het gaat allemaal om presentatie en gebruiksgemak. Daarom houden wij altijd rekening met de eindgebruiker. Op basis van de behoefte van de gebruikers ontwikkelen wij een gebruiksvriendelijk design.

App ontwikkeling

Tijdens de realisatie van jouw showcase app zorgen wij ervoor dat eventuele bugs vroegtijdig worden opgespoord en opgelost door onze Agile werkwijze. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de code garanderen zodat onderhoud en updates eenvoudiger zijn uit te voeren en besparen op onderhoudskosten.

App marketing

Wilt je jouw showcase app als promotie inzetten? Dan helpen wij jou tevens met de distributie in de app stores op basis van een effectief marketingplan om jouw doelgroep effectief te bereiken. Daarnaast kun je de showcase app ook in-house distribueren.

Showcase app

Showcase app ontwikkelen


Wanneer je een showcase app laat ontwikkelen door ons dan begeleiden wij je door het gehele app ontwikkeltraject. Wij zijn dan ook een full-service app ontwikkelbureau. Wij adviseren bij de keuzes omtrent het soort app, het platform, de marketing, en ga zo maar door. Daarnaast denken wij graag mee omtrent het concept van de applicatie. Op basis van jouw wensen adviseren wij over de mogelijkheden en zijn wij een gedegen sparringspartner. Doordat wij volledig op de hoogte zijn van de laatste trends en technologieën kunnen wij helpen met de realisatie van een innovatieve app. Zo ben jij gegarandeerd van een succesvolle en aantrekkelijke app.

Wat zijn showcase apps


Wil jij op een ludieke en effectieve manier je concurrentie voor blijven? Een showcase app biedt een unieke kans voor jouw bedrijf om het portfolio op een aantrekkelijke en innovatieve manier te presenteren. Met de app is het portfolio interactief in te richten, van het zien van een 3d model door middel van virtual reality tot een volledig interactief portfolio. Een showcase app is jouw digitale visite kaartje en is bovendien geheel offline te gebruiken. Een dergelijke app stelt jou in staat om een specifiek gedeelte van jouw bedrijf een eigen plek te geven voor publiek wat geïnteresseerd is in jouw onderwerp. Interesse in een app voor jouw bedrijf? Wij sparren graag over de mogelijkheden.

Knaek showcase

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT