Direct op de koffie?

Wilt u een showcase app laten ontwikkelen voor uw bedrijf? Coffee IT helpt u graag verder. Wij zijn een ervaren app ontwikkelaar met die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van apps voor smartphones en tablets. Voor elk app platform kunnen wij een stabiele en gebruiksvriendelijke app ontwikkelen. Of het nu gaat om een native app voor Android, iOS of Windows Phone of om een hybride of web app. Coffee IT is in staat een succesvolle app te ontwikkelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van een showcase app voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Showcase app voor uw bedrijf


Een showcase app biedt een unieke kans voor uw bedrijf om uw portfolio op een snelle en innovatieve manier te presenteren. Met een dergelijke app kunt u uw portfolio volledig interactief maken. Van het zien van een 3d model door middel van virtual reality tot een volledig interactief portfolio. Een showcase app is uw digitale visite kaartje en is bovendien geheel offline te gebruiken. Interesse in een app voor uw bedrijf? Wij sparren graag over uw ideeën.

App ontwikkelaar Coffee IT is in staat een mobiele app te ontwikkelen waarmee u uw bedrijf kunt presenteren middels een smartphone of tablet app. Wij ontwikkelen hybride-, native- en hybride apps.

Showcase app

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Showcase app

Showcase app ontwikkelen


Wanneer u een showcase app laat ontwikkelen door Coffee IT dan begeleiden wij u door het gehele app ontwikkeltraject. Wij adviseren u bij de keuzes omtrent het soort app, het platform, etc. Daarnaast denken wij graag met u mee omtrent het concept van uw applicatie. Op basis van uw wensen adviseren wij u over de mogelijkheden. Doordat wij volledig op de hoogte zijn van de laatste trends en technologieën kunnen wij u onafhankelijk helpen met de realisatie van een innovatieve app. Na de ontwikkeling van uw app staan wij u tevens bij met bij de marketing en promotie van uw app in de app stores.

App ontwerp & UX design


Het design van een showcase app is één van de belangrijkste succesfactoren. Daarom houden wij altijd rekening met de eindgebruiker. Op basis van de behoefte van de gebruikers ontwikkelen wij een gebruiksvriendelijk design.


App ontwikkeling


Tijdens de realisatie van uw showcase app zorgen wij ervoor dat eventuele bugs vroegtijdig worden opgespoord en opgelost. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de code garanderen zodat onderhoud en updates eenvoudiger zijn uit te voeren.


App marketing

Wilt u uw showcase app als promotie inzetten? Dan helpen wij u tevens met de distributie in de app stores op basis van een gedegen marketingplan. Daarnaast kunt u uw showcase app ook in-house distribueren.

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op